Προσεκτικά στο Μάντσεστερ

Προσεκτικά στο Μάντσεστερ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Τσάμπιονς Λιγκ και Τσάμπιονσιπ Αγγλίας.

Φούλαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ (21:45): Εξ αναβολής παιχνίδι της 39ης αγωνιστικής είναι αυτό στο «Craven Cottage» ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες στην κατηγορία. Η Φούλαμ εξασφάλισε και μαθηματικά την επιστροφή της στην Premier League, η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει μαθηματικές (αλλά λίγες) ελπίδες για τη 2η θέση. Στο στοίχημα ο «άσος» προσφέρεται στο 1.80, το «διπλό» στο 4.35. Επίσης, για την ιστορία, στον πρώτο γύρο η ομάδα του Μάρκο Σίλβα είχε περάσει από το «City Ground» με 4-0!

Η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα επέστρεψε στην Premier League και μαθηματικά. Και αυτήν την αγωνιστική μπορεί να εξασφαλίσει και τον τίτλο. Επίσης, ένα γκολ θέλει για να φτάσει τα 100 γκολ! Από τα 99, τα 41 τα έχει βάλει ο Μίτροβιτς! Προέρχεται από το 1-1 με την 2η Μπόρνμουθ όπου ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από το πέναλτι του Σολάνκε. Προηγουμένως είχε νικήσει 3-0 την Πρέστον. Η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, με διαφορά.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Η Νότιγχαμ Φόρεστ «πετάει» φωτιές από την αρχή του νέου έτους. Είναι στην 4η θέση με 73 βαθμούς και στο -5 από τη 2η Μπόρνμουθ με την οποία έχουν τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών (42). Μαθηματικά, έχει ελπίδες για την απευθείας άνοδο. Στα δικά μου μάτια, δεν είναι πολύ ρεαλιστικό, εκτός αν κάνει «διπλό» στο Λονδίνο επί της πρωταθλήτριας (προσεχώς) και ακολούθως κερδίσει και την Μπόρνμουθ εκτός! Πιο εφικτό να «κλειδώσει» πολύ σύντομα τα πλέι οφ και εκεί θα τα δώσει όλα για το όνειρο. Μετά τη Φούλαμ παίζει εντός με τη Σουόνσι και μετά την Μπόρνμουθ εκτός με τη Χαλ.

Φούλαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ (21:45): Μου αρέσει πολύ το Over 2,5 γκολ στο 1.85 (Stoiximan). Πάρα πολύ! Πάμε στοίχημα με τα γκολ σε ένα παιχνίδι που παίζει η κορυφαία ομάδα και πιο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας και μία ιδιαιτέρως φορμαρισμένη ομάδα.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Πληγώθηκε από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Αγγλίας από τη Λίβερπουλ, επέστρεψε όμως και απάντησε μέσω πρωταθλήματος. Δύο νίκες απέναντι σε Μπράιτον με 3-0 και Γουότφορντ με 5-1, που τη διατηρούν στο συν ένα από τη Λίβερπουλ στον βαθμολογικό πίνακα, σε μια μάχη που δεν έχει προηγούμενο. Πλέον η Μάντσεστερ Σίτι στρέφει την προσοχή της στο Champions League, σε έναν πολύ μεγάλο ημιτελικό με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μια Ρεάλ που αποδείχτηκε πως η εμπειρία της και το know how που έχει από τη διοργάνωση την οδηγούν μέχρι τέλους.

Πολύ μεγάλη απουσία για τη Σίτι αυτή του Ζοάο Κανσέλο που είναι τιμωρημένος. Δεν αποκλείεται η απουσία αυτού να φέρει την… εσπευσμένη επιστροφή του Κάιλ Γουόκερ. Το ερώτημα είναι τι θα κάνει στην επίθεση ο Γκουαρντιόλα. Ο Ζεσούς επιστρέφει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια μετά την τιμωρία του και η πρόσφατη εικόνα του ήταν εκπληκτική: σημείωσε τέσσερα γκολ απέναντι στην Γουότφορντ. Αν δεν δούμε τον Ζεσούς, ο Γκουαρντιόλα θα παίξει με το γνωστό σχήμα που θέλει τον Φόντεν και τον Μαχρέζ να κινούνται… περιμετρικά στην περιοχή, σε ρόλο “κάτι σαν επιθετικοί”.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Η Ρεάλ πηγαίνει στα ημιτελικά χωρίς το άγχος και την πίεση του πρωταθλήματος. Απομένει μόνο η μαθηματική επιβεβαίωση της επιστροφής της στην κορυφή του ισπανικού ποδοσφαίρου. Η Ρεάλ σίγουρα θα πάει στο Μάντσεστερ με πρώτο στόχο να μη χάσει και με κλειστούς χώρους. Όπως είχε κάνει και στο Παρίσι στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν στους “16” του θεσμού. Επιστρέφει ο Μιλιτάο, που εξέτισε την ποινή του.

H εκτίμηση για το στοίχημα: Είναι πάρα πολύ χαμηλά η απόδοση της Σίτι. Σε έναν ημιτελικό Champions League απέναντι στη σπουδαία Ρεάλ Μαδρίτης, το να βρίσκουμε τον άσο της Σίτι στο 1.45 και την πρόκριση κοντά στο 1.30 είναι τουλάχιστον… προκλητικό. Δεν υπάρχει η παραμικρή αξία σε αυτά τα σημεία, έστω και αν οι Βρετανοί είναι το φαβορί. Φαβορί ναι, αλλά στοιχηματικά δεν υπάρχουν αυτές οι αποδόσεις. Η Ρεάλ θα κατέβει με κλειστούς χώρους, η Σίτι θα θελήσει να επιτεθεί. Τι αξίζει απ’ αυτό το πρώτο ματς; Θα πάμε στοίχημα με 2-3 γκολ στο ματς που το συναντάμε στο 2.05 (Pamestoixima).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ