Σκοράρουν στο 2.35

Σκοράρουν στο 2.35

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Ισπανία.

Βαλένθια – Λεβάντε (19:30): Δεν τα κατάφερε στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στην Μπέτις και έχασε το τρόπαιο στα πέναλτι. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 11ο λεπτό, αλλά στο 30′ αντέδρασε και ισοφάρισε σε 1-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ στα 90′, καθώς όσο περνούσε η ώρα καμία δεν ρίσκαρε. Το ίδιο και στην παράταση, με τον τελικό να κρίνεται στα πέναλτι, όπου μοιραίος ήταν ο Μούσα, καθώς ήταν ο μοναδικός που αστόχησε. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε άδοξα η χρονιά, μιας και στο πρωτάθλημα δεν κυνηγάει κάτι. Είναι στην 10η θέση της βαθμολογίας και το πολύ να πάει μέχρι 9η. Υπάρχει φυσικά απογοήτευση στο εσωτερικό της ομάδας και είναι άγνωστο το πως θα αντιδράσουν στο τοπικό ντέρμπι με την Λεβάντε.

Βαλένθια – Λεβάντε (19:30): Δεν μπόρεσε να κάνει άλλη μια υπέρβαση και ηττήθηκε εντός έδρας με 2-3 από τη Σεβίλλη. Βρέθηκε να χάνει από το 14΄, αλλά αντέδρασε στο 22′ και ισοφάρισε με πέναλτι. Δεν πρόλαβε να το χαρεί και στο 27΄ έγινε το 1-2. Στο δεύτερο μέρος άνοιξε εντελώς το ματς και στο 71′ είχε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά ο Μοράλες δεν μπόρεσε να σκοράρει για δεύτερη φορά από τα 11 βήματα. Στο 82′ δέχθηκε το 1-3, αλλά δεν το παράτησε και μείωσε στο 87′ σε 2-3. Τα έπαιξε όλα για όλα στο τέλος αλλά δεν τα κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Η παραμονή πλέον είναι 6 βαθμούς μακριά και πρέπει να κάνει υπερβάσεις για να μείνει στην κατηγορία. Θα πάει να τα παίξει όλα για όλα τώρα κόντρα στη Βαλένθια στο τοπικό ντέρμπι, καθώς χρειάζεται παντού βαθμούς.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Βαλένθια – Λεβάντε (19:30): Η Βαλένθια είναι απογοητευμένη από την απώλεια του κυπέλλου και δεν έχει κίνητρο στο πρωτάθλημα. H Λεβάντε «καίγεται» και θέλει τρίποντο πάση θυσία. Μια… τουφεκιά και ότι γίνει. Πάμε στοίχημα με το διπλό σε απόδοση 3.10 (Stoiximan).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00): Αντέδρασε στα αρνητικά αποτελέσματα και πήρε σημαντική νίκη με 3-2 μέσα στην Κάντιθ. Έκανε εκρηκτικό ξεκίνημα στο ματς, προηγήθηκε στο 3ο λεπτό και στο 33′ είχε φτάσει στο 0-3. Πίστεψε ότι τελείωσε το ματς και παραλίγο να την… πατήσει. Δέχθηκε την μείωση στο 56′ και στο 71′ έμεινε με δέκα παίκτες. Στο 87′ έγινε το 2-3 και μέχρι να λήξει το ματς… δεινοπάθησε, ενώ την έσωσε και το δοκάρι από την ισοφάριση. Πλέον κυνηγάει την 7η θέση, η οποία άνοιξε έπειτα από την κατάκτηση του τροπαίου από την Μπέτις και είναι ο μοναδικός τρόπος να βγει Ευρώπη.

Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00): Δεν μπορεί να βρει πατήματα με τίποτα και εκεί που κερδίζει την μια, κάνει γκέλα την επόμενη. Την περασμένη αγωνιστική υποδέχθηκε την Γρανάδα και έμεινε στο 0-0, σε ένα ματς που δεν μπόρεσε να σκοράρει παρότι είχε ευκαιρίες. Δίνει μάχη για την 2η θέση με τις Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη και δεν έχει άλλα περιθώρια μέχρι το φινάλε, ενώ έχει και ζόρικο πρόγραμμα. Ακολουθεί το εντός έδρας ντέρμπι με την Ρεάλ, η οποία θα είναι άμεσα πρωταθλήτρια και μαθηματικά. Τώρα που ξεμπέρδεψε από τις υπόλοιπες διοργανώσεις πρέπει να αφιερωθεί στη 2η θέση. Εκτός έδρας βγάζει αδυναμίες πάντως πολλές φορές μέσα στη σεζόν.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00): Η Μπιλμπάο μπορεί να κυνηγήσει την 7η θέση και δεν αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Η Ατλέτικο δεν είναι καλά, αλλά μπορεί να κινδυνέψει ακόμα και η 4η θέση, οπότε δεν την παίρνει για άλλες γκέλες. Υπάρχει αξία στα γκολ. Πάμε στοίχημα με το Over 2.5 σε απόδοση 2.35 (Stoiximan).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ