Τινάζουν δίχτυα στο 1.88

Τινάζουν δίχτυα στο 1.88

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Ισπανία.

Λας Πάλμας – Μιραντές (22:00): Συνεχίζει να ελπίζει στα πλέι οφ, καθώς επικράτησε της Μάλαγα εντός έδρας με 2-1 την περασμένη αγωνιστική. Μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε από την αρχή και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 24′. Είχε τον έλεγχο του αγώνα, δεν αγχώθηκε στις φάσεις των αντιπάλων και με ηρεμία έψαχνε το γκολ που θα «καθάριζε» το ματς. Το βρήκε στο 79′ και το τέλειωσε οριστικά. Στο 85′ δέχθηκε την μείωση στο σκορ αλλά δεν αγχώθηκε. Είναι στο -5 από την 6η θέση και θέλει πάση θυσία νίκες στις 4 τελευταίες αγωνιστικές για να ελπίζει. Δεν χάνει στα εφτά τελευταία, με τα 5/6 πιο πρόσφατα να έχουν γκολ εκατέρωθεν.

Λας Πάλμας – Μιραντές (22:00): Μετράει τρεις σερί ήττες δίχως να σκοράρει, αλλά έχει απόσταση από τα… κόκκινα και λογικά δεν θα κινδυνέψει. Στο πιο πρόσφατο, πήγε στην έδρα της Οβιέδο και ηττήθηκε εύκολα με 3-0. Βρέθηκε να χάνει από το 14′, προσπάθησε να αντιδράσει δίχως αποτέλεσμα όμως και στο 57′ έγινε το 2-0 με πέναλτι. Κάπου εκεί τελείωσε το ματς και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 77′. Είναι στο +9 από την παραμονή, αλλά λογικά δεν θα χρειαστεί βαθμούς μια και πρέπει να γίνουν πολλά. Για δική της ασφάλεια πάντως ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Λας Πάλμας μπορεί να φέρει οριστική παραμονή. Εκτός έδρας έχει μια νίκη στα δέκα τελευταία ματς.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Λας Πάλμας – Μιραντές (22:00): Η Λας Πάλμας δεν έχει περιθώρια και θέλει πάση θυσία νίκη. Στην έδρα της είναι αποτελεσματική. Η Μιραντές είναι σε κακή κατάσταση, αλλά λογικά θα σωθεί. Πάμε στοίχημα με το 1 & Over 1.5 σε απόδοση 1.91 (Stoiximan).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Λεβάντε – Σοσιεδάδ (22:00): Σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής. Η Σοσιεδάδ είχε ανοίξει το σκορ στο 33’ εκτός έδρας με τη Ράγιο Βαγεκάνο, αλλά ο Φαλκάο στο 78’ ήρθε να ισοφαρίσει σε 1-1. Ένα αποτέλεσμα που επί της ουσίας αφήνει τους Βάσκους εκτός Champions League. Ωστόσο το ευρωπαϊκό εισιτήριο δεν χάνεται για τη Σοσιεδάδ. Αντίθετα, το… τρένο της παραμονής έχει απομακρυνθεί για τη Λεβάντε.

Κατάφερε και πήρε την ισοπαλία στο «Μεστάγια» απέναντι στη Βαλένθια χάρη σε ένα γκολ του Ντουάρτε στο 81’. Ωστόσο είναι στο -6 από τη θέση της παραμονής, κάτι που τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε. Το πάλεψε τον τελευταίο μήνα η Λεβάντε, κάνοντας δύο μεγάλες νίκες. Απέναντι στη Βιγιαρεάλ και κόντρα στη Γρανάδα. Πάλεψε και τα ματς με Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη, τα οποία τα έχασε όμως με το ίδιο σκορ: με 2-3. Αν είχε 2-3 βαθμούς ακόμα θα είχε και ελπίδες, τώρα πρέπει και να βρει βαθμούς και να περιμένει ήττες όσων βρίσκονται από πάνω.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Λεβάντε – Σοσιεδάδ (22:00): Η Σοσιεδάδ ήταν μέσα στο κυνήγι της πρώτης τετράδας, αλλά η τελευταία της νίκη είναι το 2-1 απέναντι στην Έλτσε. Στις 10 Απριλίου. Ακολούθησε η ισοπαλία με την Μπέτις και η ήττα από την Μπαρτσελόνα και τα δύο ματς εντός έδρας, ενώ προέρχεται επίσης από ισοπαλία με τη Βαγεκάνο. Θα εξαντλήσει τα περιθώρια για την τέταρτη θέση, αλλά πλέον είναι στο -5 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Αν δούμε τα αποτελέσματα της Λεβάντε, θα δούμε πως στα περισσότερα υπάρχουν και πολλά γκολ. Σε αυτή τη λογική θα πάμε προκειμένου να φτάσουμε στη βασική πρόταση του παιχνιδιού. 2-3, 4-1 και 2-3 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Στα πέντε γκολ δηλαδή. Θα ψάξουμε τρία. Πάμε στοίχημα με over 2,5 γκολ σε απόδοση 1.88 (Stoiximan).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ