Το… καθαρίζει η Λάτσιο

Το… καθαρίζει η Λάτσιο

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ιταλία και Ισπανία.

Λάτσιο – Σαμπντόρια (21:45): Σε ένα θεότρελο ματς την περασμένη αγωνιστική, πήρε σπουδαία νίκη με 4-3 μέσα στην έδρα της Σπέτσια. Βρέθηκε να χάνει στο 9ο λεπτό αλλά ισοφάρισε με πέναλτι στο 33′. Δεν πρόλαβε να το χαρεί όμως και στο 35′ βρέθηκε εκ νέου πίσω στο σκορ. Στο 54′ ήρθε ξανά η ισοφάριση για το 2-2, αλλά και πάλι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ. Στο 68΄ έγινε το 3-3 και πίεσε μέχρι το φινάλε για την ανατροπή, αλλά γλίτωσε και αυτή με την σειρά της 4ο γκολ. Εν τέλει ο Ασέρμπι στο 90′ έδωσε το μεγάλο τρίποντο στη Λάτσιο και δίνει μάχη για την 5αδα με την μισητή Ρόμα, όπου είναι αμφότερες στους 59 βαθμούς.

Λάτσιο – Σαμπντόρια (21:45): Πήρε νίκη – έπος με 1-0 επί της μισητής Τζένοα και έκανε τεράστιο βήμα παραμονής. Εκτός από ντέρμπι μίσους, ήταν και τεράστιο ντέρμπι παραμονής, στο οποίο άνοιξε το σκορ στο 25′. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε για να το κρατήσει και έψαχνε στις αντεπιθέσεις το δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε το τρίποντο. Δεν το βρήκε και στο 96′ έσπασαν καρδιές. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι μέσω VAR για την Τζένοα και παρακολουθούσαν όλοι με… κομμένη ανάσα. Ο Κρισίτο πήρε φόρα, εκτέλεσε, αλλά ο πορτιέρε της Αουντέρο έπεσε στη γωνία και έπιασε το πέναλτι εν μέσω αποθέωσης. Το τρίποντο αυτό ισούται σχεδόν με παραμονή. Είναι στο +5 από την Κάλιαρι, έχει ζόρικο πρόγραμμα κόντρα σε Λάτσιο, Φιορεντίνα (εντός) και Ίντερ (εκτός).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Λάτσιο – Σαμπντόρια (21:45): Αμφότερες έρχονται από νίκες που έκαναν σημαντικό βήμα για τους στόχους τους. Η Λάτσιο θέλει να συνεχίσει με νίκες για την 5η θέση και έχει τον πρώτο λόγο στην έδρα της. Η Σαμπντόρια πήρε μεγάλη ανάσα, αλλά δεν είναι άνετη ακόμα και εκτός έδρας παίρνει δύσκολα αποτέλεσμα. Πάμε στοίχημα με το 1 & Over 1.5 σε απόδοση 1.65 (Stoiximan).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Μπέτις – Μπαρτσελόνα (22:00): Έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει την 4αδα, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Χετάφε εκτός έδρας. Το πάλεψε πάρα πολύ αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει και φάνηκε επηρεασμένη από την κατάκτηση του κυπέλλου λίγες μέρες πριν. Το… νέκταρ της επιτυχίας ήταν ακόμα μέσα της. Είναι στο -3 από την 4αδα αλλά συνεχίζει να ελπίζει σε αυτή εφόσον επιστρέψει στις νίκες, με το πρόγραμμα της να μην είναι εύκολο πάντως. Στα εννιά τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις έχει μόλις μια ήττα, αλλά δεν είναι σταθερή. Αν θέλει να έχει ελπίδες πρέπει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες, καθώς στα τρία τελευταία στο πρωτάθλημα δεν κερδίζει και δεν έχει σκοράρει καν.

Μπέτις – Μπαρτσελόνα (22:00): Έβγαλε αντίδραση σε κρίσιμο σημείο και επικράτησε εντός έδρας της Μαγιόρκα με 2-1. Ήξερε ότι δεν έχει περιθώρια, γιατί αν δεν κέρδιζε μπορεί να έμπλεκε για την 4αδα. Μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με τον Ντεπάι στο 25′, ενώ έκανε το 2-0 στο 54′ με τον Μπούσκετς και ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς. Δέχθηκε την μείωση στο 79′ αλλά δεν αγχώθηκε ιδιαίτερα και πήρε το τρίποντο που την διατήρησε στην 2η θέση και στο +2 από την Σεβίλλη. Λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να εξασφαλίσει την 2η θέση με το πρόγραμμα της να είναι νορμάλ μέχρι το τέλος. Στα δέκα τελευταία εκτός έδρας έχει οχτώ νίκες και δύο ισοπαλίες.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Μπέτις – Μπαρτσελόνα (22:00): Η Μπέτις με νίκη μπαίνει πολύ γερά στο κόλπο της 4αδας και θα το παλέψει μέχρι τέλους. Η Μπάρτσελόνα δεν θέλει να αφήσει την 2η θέση και είναι στο χέρι της να την πάρει. Θα το κυνηγήσουν και οι δύο μέχρι τέλους. Πάμε στοίχημα με το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 1.80 (Stoiximan).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ