Με το 1.78 στον τελικό Κυπέλλου

Με το 1.78 στον τελικό Κυπέλλου

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Αγγλία και Ιταλία.

Λιντς – Τσέλσι (21:30): «Μάχη» στο «Elland Road». Η Λιντς «καίγεται» γιατί πέφτει, η Τσέλσι θέλει επιστροφή στις νίκες για να μην μπλέξει σε περαιτέρω περιπέτειες. Στο στοίχημα βρίσκουμε το «διπλό» στο 1.70, όμως θέλει προσοχή, μιας και οι «μπλε» το τελευταίο διάστημα δεν «πατάνε» καλά. Στον πρώτο γύρο η Τσέλσι ζορίστηκε και κατέβαλε την αντίσταση της Λιντς με 3-2 με πέναλτι του Ζορζίνιο στο φινάλε (το δεύτερο στον αγώνα)!

Τι κριτική να «σηκώσει» ένα ματς που χάνεις 2-0 στο 10’ και στο 27’ μένεις με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Άιλινγκ; Όπως και να ‘χει, η Λιντς δεν μπορούσε να κάνει πολλά απέναντι στην Άρσεναλ και εν τέλει ηττήθηκε με 2-1. Η δεύτερη σερί ήττα μετά το 4-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Αν θέλει να σωθεί, πρέπει να πάρει κάτι και από εδώ! Ακολουθούν εντός η Μπράιτον και εκτός η Μπρέντφορντ, ομάδες, δηλαδή, που αν είναι καλά, μπορεί να τις πάρει. Αυτήν τη στιγμή η Λιντς είναι με 34 βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τόσους έχει και η Μπέρνλι (αλλά με πολύ «καλύτερο» συντελεστή τερμάτων), στους 35 είναι η Έβερτον (με ματς λιγότερο). Πέρα από τον Άιλινγκ, εκτός είναι και οι Ντάλας, Φόρσο, Ρόμπερτς και Σάμερβιλ.

Ούτε τώρα κατάφερε να κερδίσει η Τσέλσι. Προηγήθηκε με 2-0 της Γουλβς, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 97’! Τρίτο ματς χωρίς νίκη, είχαν προηγηθεί το 1-0 από την Έβερτον και το 1-1 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν αλλάζει κάτι, αλλά μία νίκη εδώ ενδεχομένως να της εξασφαλίσει το Champions League από τώρα. Τελευταία νίκη της ήταν το 1-0 επί της Γουέστ Χαμ (24/4). Το μοναδικό που κρατάει ο Τούχελ από τον αγώνα με τη Γουλβς είναι η επιστροφή του Λουκάκου στα γκολ (έβαλε και τα 2). Τσίλγουελ και Χάντσον-Οντόι είναι εκτός.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Λιντς – Τσέλσι (21:30): Αν δεν γίνει κανένα «μαγικό», θεωρώ πως η Λιντς έχει λίγες περισσότερες πιθανότητες να πάρει κάτι αν παίξει προσεκτικά. Αν πάει να πάρει το ματς με φουλ επίθεση, είναι πιθανό να δεχτεί πολλά. Πάμε στοίχημα με Bet Builder με G/G και Over 7,5 κόρνερ στο 1.98 (Stoiximan).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Γιουβέντους – Ίντερ (22:00): Η μία, φουλάρει για το 15ο Κύπελλο στην ιστορία της και δεύτερο σερί. Η άλλη, τα δίνει όλα για το 8ο Κύπελλο και πρώτο μετά το 2011! Είναι μεγάλη υπόθεση μία κούπα, έτσι! Στο στοίχημα προσφέρονται υψηλές αποδόσεις, αλλά η Ίντερ δίνεται ελαφρώς πιο μπροστά. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι. Άλλωστε, για έναν τελικό μιλάμε, δεν μετράει σε τι κατάσταση είσαι και αν έχεις καλύτερη ομάδα, ειδικά όταν μιλάμε για ομάδες τέτοιου επιπέδου.

Ήττα-σοκ με 2-1 από την Τζένοα υπέστη η Γιουβέντους, αλλά μικρό το κακό. Έχει εξασφαλίσει την 4άδα και το Champions League, δεν έγινε κάποια ζημιά επί της ουσίας. Στο Κύπελλο έχει 14 τρόπαια και το τελευταίο το πήρε πέρσι κερδίζοντας 2-1 στον τελικό την Αταλάντα. Φέτος, για να φτάσει και πάλι ως εδώ, απέκλεισε εντός Σαμπντόρια και Σασουόλο με 4-1 και 2-1, αντίστοιχα, και σε διπλά παιχνίδια τη Φιορεντίνα με δύο νίκες, 1-0 εκτός, 2-0 εντός. Εκτός ο Κιέζα, ο Ντε Σίλιο και ο ΜακΚένι, αμφίβολος δίνεται ο Ντανίλο.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Η Ίντερ στοχεύει στο 8ο Κύπελλο στην ιστορία της και πρώτο μετά το 2011. Τότε, είχε νικήσει 3-1 την Παλέρμο, το ένα από τα δύο σερί που πήρε. Από εκείνη την χρονιά ως τώρα, μέχρι τα ημιτελικά έφτανε (4 φορές), όχι παραπέρα. Και τώρα θέλει να πάρει το Κύπελλο και να τα δώσει όλα και για το (δεύτερο σερί) πρωτάθλημα όπου παραμένει στο -2 από τη Μίλαν, 3 αγωνιστικές για το φινάλε. Νίκησε 4-2 την Έμπολι και ακολουθεί εκτός η Κάλιαρι και εντός η Σαμπντόρια. Στο Κύπελλο, για να φτάσει ως εδώ, απέκλεισε εντός την Έμπολι με 3-2 στην παράταση και 2-0 τη Ρόμα και σε διπλά παιχνίδια τη Μίλαν με 0-0 εκτός και 3-0 εντός. Εκτός δίνεται ο Μπαστόνι.

Γιουβέντους – Ίντερ (22:00): Δεν θεωρώ τη Γιουβέντους αουτσάιντερ. Εντάξει, καλύτερο σύνολο έχει η Ίντερ, αλλά δεν είναι μεγάλες οι διαφορές. Σε αυτήν τη λογική, το να πάρει η Γιουβέντους το τρόπαιο στο 2.27 είναι πολύ καλό. Παρ’ όλα αυτά, η πρότασή μου θα αφορά τα γκολ στον αγώνα. Πάμε στοίχημα με το G/G στο 1.78 (Stoiximan). Ο καταλογισμός πέναλτι δίνεται στο 2.70, το να πάρει κίτρινη ο Μπαρέλα στο 2.40.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ