Λογικό 2.02 στο Λονδίνο

Λογικό 2.02 στο Λονδίνο

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Αγγλία και Ισπανία.

Ράγιο Βαγιεκάνο – Βιγιαρεάλ (21:00): Η Ράγιο Βαγιεκάνο σώθηκε και μαθηματικά. Καλά, όχι ότι είχε κάποιο θέμα. Η Βιγιαρεάλ «καίγεται» να σώσει την χρονιά στο πρωτάθλημα. Κοντράρονται για την 36η αγωνιστική στην Ισπανία και το «κίτρινο υποβρύχιο» δίνεται ένα βήμα πιο μπροστά. Όπως και να ‘χει, θέλει μεγάλη προσοχή στο στοίχημα. Στον πρώτο γύρο, είχε πάρει το ματς στην έδρα της με 2-0, με γκολ από Μαντί (32’) και Μορένο (36’ πέν.).

Στο 0-0 με τη Χετάφε έμεινε η Ράγιο Βαγιεκάνο και πιο πριν είχε πάρει 1-1 με τη Σοσιεδάδ και είχε νικήσει εκτός έδρας Μπαρτσελόνα (1-0) και Εσπανιόλ (1-0). Αυτά τα αποτελέσματα, αυτή η συγκομιδή, την κράτησαν στην κατηγορία. Είχε κάνει ένα σερί σχεδόν 100 ημερών χωρίς επιτυχία και είχε βάλει τον εαυτό της σε δύσκολη θέση, αλλά τελικά τα κατάφερε.

Η Βιγιαρεάλ, από την άλλη, περνάει ζόρια. Παλεύει να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά καλείται να καλύψει διαφορά 3 βαθμών από τη Σοσιεδάδ και ενώ έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Ακολουθεί εντός η Σοσιεδάδ και εκτός η Μπαρτσελόνα. Ζόρια πολλά. Σε μία σεζόν που εντυπωσίασε στο Champions League, κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης! Προέρχεται από το 1-1 στο ντέρμπι με τη Σεβίλλη και πριν είχε γνωρίσει την ήττα από την ουραγό Αλαβές, σε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Εκτός ο Μορένο, αμφίβολοι οι Ντανζουμά, Μορένο.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Ράγιο Βαγιεκάνο – Βιγιαρεάλ (21:00): Μπορεί να κοντράρει η Ράγιο Βαγιεκάνο τη Βιγιαρεάλ. Θα πήγαινα στο 2-3 γκολ, αλλά είπα να «στρίψω» τελευταία στιγμή. Πάμε στοίχημα, λοιπόν, με το Γκολ και στα 2 ημίχρονα στο 1.80 (Stoiximan).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Τότεναμ – Άρσεναλ (21:45): Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική στο ‘Tottenham Hotspur Stadium’. Μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι με φόντο τη μάχη της 4άδας και την έξοδο στο Champions League. Μια τέτοια εξέλιξη θα αποτελούσε μια πραγματικά μεγάλη υπέρβαση της Τότεναμ. Μέχρι την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κόντε, μια τέτοια προοπτική έμοιαζε με ανέκδοτο. Τώρα είναι δύσκολο μεν αλλά και ρεαλιστικό. Η Τότεναμ φτάνει στο ματς από σπουδαίο αποτέλεσμα στο ‘Anfield’ και το 1-1 με τη Λίβερπουλ, όπου θα μπορούσε να πάρει και το τρίποντο αν το πίστευε λίγο παραπάνω. Είναι 5η, στο -4 από τους ‘Gunners’ και με νίκη βάζει φωτιά στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Μετράει συνολικά 19Ν-5Ι-11Η στο πρωτάθλημα, με γκολ 60-40. Ντόχερτι, Σκιπ και Τανγκάνγκα είναι εκτός, πολύ δύσκολο να προλάβει ο Ρεγκιλόν.

Από τις αρχές ως τα μέσα Απρίλη, η Άρσεναλ έκανε τρεις σερί ήττες. Όμως δεν την πήρε από κάτω και η αντίδραση της ήταν πραγματικά εντυπωσιακή! Πέτυχε δύο ‘διπλά’ κόντρα σε Τσέλσι και Γουέστ Χαμ, επικράτησε 3-1 εντός της Γιουνάιτεντ και συμπλήρωσε το καρέ συνεχόμενων νικών στο 2-1 επί της Λιντς. Έτσι με 66 βαθμούς διατηρεί ένα ισχυρό πλεονέκτημα απέναντι στην Τότεναμ, αλλά σίγουρα δεν θέλει να πάει με τόσο μεγάλη πίεση στο φινάλε. Στις 21Ν-3Ι-11Η το ρεκόρ της, με γκολ 56-42. Πάρτεϊ και Τίρνι είναι στη λίστα των τραυματιών, αμφίβολη η συμμετοχή του Γουάιτ.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Τότεναμ – Άρσεναλ (21:45): Οι Spurs επιχειρούν κάτι πολύ δύσκολο. Να χτίσουν χαρακτήρα, να αποκτήσουν νοοτροπία νικητή, να βρουν αυτοματισμούς και σταθερές και συνάμα να διεκδικήσουν την 4η θέση. Η αλήθεια είναι πως έχουν βελτιωθεί σημαντικά με τον Κόντε αλλά πληρώνουν κάποια κενά διαστήματα στο παιχνίδι τους και την απουσία καθαρού μυαλού στα κρίσιμα σημεία. Έχουν σκοράρει τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα στην Αγγλία μέσα στο 2022 και αμυντικά το παλεύουν, δίχως όμως να εμπνέουν σιγουριά. Η Άρσεναλ άλλαξε πολύ και προς το καλύτερο στη διάρκεια της σεζόν. Απογοητευτικό το ξεκίνημα, εντυπωσιακή η συνέχεια, έστω και με 2-3 μικρά άσχημα σερί που την κράτησαν πίσω. Διαφορετικά θα ήταν άνετη. Με υπομονή και σωστές επιλογές βρίσκει λύσεις στην επίθεση, ωστόσο έχει και αυτή κενά στα μετόπισθεν.

Η Τότεναμ είναι πεινασμένη, πήρε μεγάλη ψυχολογική ώθηση από τον βαθμό στο ‘Anfield’ και παίζει τα ρέστα της δίχως να έχει κάτι να χάσει. Την ίδια στιγμή η τριάδα Σον – Κουλουσέφσκι – Κέιν είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμη. Η Άρσεναλ είναι πιο δεμένη ομάδα, ξέρει να ελέγχει τον ρυθμό και μπορεί να εκμεταλλευτεί την ανάγκη των γηπεδούχων. Το γεγονός ωστόσο πως πάει για δύο αποτελέσματα μπορεί να την μπερδέψει… Η Τότεναμ προσφέρεται σε τιμές φαβορί, σίγουρα έχει τις πιθανότητες της αλλά ακόμη δεν έχει αποδείξει ότι μπορεί να επιβάλλεται σε ‘τελικούς’. Παιχνίδι με συνθήκες που μαρτυρούν ότι οι διαφορές μπορούν να λυθούν μόνο με σκορ και θα πάμε στοίχημα με το Goal/Goal & Over 2,5 στο 2.02 της Stoiximan.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ