Σκοράρουν με ευκολία

Σκοράρουν με ευκολία

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Αγγλία και Ιταλία.

Άσκολι – Μπενεβέντο (21:30): Αναμέτρηση νοκ-άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια του αγώνα, ακολουθεί ημίωρη παράταση. Αν δεν υπάρξει νικητής στα 120 λεπτά, τότε την πρόκριση για την επόμενη φάση των playoffs παίρνει η ομάδα με την υψηλότερη κατάταξη στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου. Εν προκειμένω η Άσκολι, που ολοκλήρωσε την προσπάθεια της στην 6η θέση με 65 βαθμούς. Είναι και σε καλή κατάσταση, καθώς έτρεξε ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων στο φινάλε, με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Μέτρησε συνολικά 19Ν-8Ι-11Η, με γκολ 52-42.

Η Μπενεβέντο είχε σταθερά καλή παρουσία σε όλη τη διάρκεια της περιόδου, θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμη και την απευθείας άνοδο αλλά ‘κλάταρε’ στην τελική ευθεία. Είναι χαρακτηριστικό πως στα πέντε τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου πήρε μόλις τρεις βαθμούς, στη νίκη επί της Πορτενόνε. Έχασε από τη Κοζέντσα αλλά και τα τρία πιο πρόσφατα κόντρα σε Τερνάνα, Μόντσα και ΣΠΑΛ. Τερμάτισε στην 7η θέση με 63 βαθμούς και ρεκόρ 18Ν-9Ι-11Η, με γκολ 62-39.

Άσκολι – Μπενεβέντο (21:30): Η Άσκολι διατήρησε ένα καλό προφίλ μέσα στη χρονιά, περιόρισε τα σκαμπανεβάσματα της και χρειάστηκε να πάρει το 100% από το ρόστερ κάνοντας μια μικρή υπέρβαση. Στο φινάλε έμοιαζε και απελευθερωμένη, πετυχαίνοντας νίκες και ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση της. Ικανοποίησε γενικά με την επιθετική της συμπεριφορά, έδειξε όμως και ευάλωτη στην άμυνα. Χαρακτηριστικά, είχε το μεγαλύτερο παθητικό στην πρώτη 8άδα της βαθμολογίας. Η Μπενεβέντο ήταν καλύτερη συνολικά μέχρι και λίγο πριν την τελική ευθεία. Είχε την ευκαιρία να ηρεμήσει τις τελευταίες μέρες και να αναδιοργανωθεί. Εξαιρετική από τη μέση και μπροστά, με την κορυφαία επιθετική συγκομιδή της κατηγορίας, με κενά στην ανασταλτική της λειτουργία.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Απόλυτα μοιρασμένες -και σωστά- οι αποδόσεις, αποτυπώνουν την ισορροπία σε αυτό το ζευγάρι. Συγκροτημένη, με συγκεκριμένο ταβάνι αλλά πεισματάρα και σε φόρμα η Άσκολι. Καλύτερη συνολικά, με μεγαλύτερη ποιότητα αλλά και εξόχως προβληματικές εμφανίσεις εσχάτως η Μπενεβέντο. Όμως τώρα η λογική των αγώνων αλλάζει, με την εμπειρία και τη γκάμα λύσεων στα ρόστερ να παίζει σημαντικό ρόλο. Πιο ‘ψημένη’ σε τέτοιες καταστάσεις η Μπενεβέντο, έχει ένα μικρό προβάδισμα αλλά και δύσκολο έργο. Θα πάμε στοίχημα με το combo Χ2 & over 1,5 γκολ στο 1.95 της Stoiximan.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Λούτον – Χάντερσφιλντ (21:45): Πρώτη αναμέτρηση των ομάδων για τα playoffs ανόδου, διεξάγεται στο Kenilworth Stadium. Η Λούτον δεν ξεκίνησε τη σεζόν με στόχο την 6άδα. Προέκυψε η ευκαιρία στην πορεία και την άρπαξε. Διαχειρίστηκε την κατάσταση δίχως άγχος και της βγήκε σε καλό, τώρα έχει τη δυνατότητα να κυνηγήσει την υπέρβαση. Ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο στην 6η θέση με 75 βαθμούς και ρεκόρ 21Ν-12Ι-13Η, με γκολ 63-55. Τραυματίες οι Όσο και Στιρ, δύσκολα θα προλάβουν την αναμέτρηση.

Η Χάντερσφιλντ χωρίς θόρυβο πέτυχε τον στόχο της. Δεν την έπιανε το μάτι, αλλά με σταθερά καλή εικόνα κατάφερε να μπει στα playoffs με χαρακτηριστική άνεση. Τελείωσε μάλιστα τις υποχρεώσεις της με το πόδι κολλημένο στο γκάζι, αήττητη για επτά ματς με απολογισμό μια ισοπαλία και έξι νίκες, εκ των οποίων τέσσερις στα ισάριθμα τελευταία. Μπαίνει στη νοκ άουτ διαδικασία από την 3η θέση με 82 βαθμούς και ρεκόρ 23Ν-13Ι-10Η με γκολ 64-47. Έχει αρκετά θεματάκια ενόψει της αναμέτρησης με τη Λούτον. Άαρονς, Ο’Μπράιεν, Πίρσον, Σκόφιλντ, Τόμας και Βαγέχο αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, λογικά δεν προλαβαίνουν.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Λούτον – Χάντερσφιλντ (21:45): Η Λούτον περισσότερο το διασκέδασε μέχρι εδώ, παρά προβληματίστηκε. Τώρα όμως είναι σε μια κατάσταση που μπορεί να ονειρεύεται παραπάνω. Είναι λοιπόν ένα ερώτημα αν θα διατηρήσει την ίδια ανέμελη αγωνιστική προσέγγιση ή θα αλλάξει τροπάρι. Μέσα στη σεζόν έδειξε ιδιαίτερη ικανή από τη μέση και μπροστά, ειδικά σε παιχνίδι χώρων. Όμως η ανασταλτική της λειτουργία δεν είχε ανάλογη αποτελεσματικότητα και το παθητικό των 55 τερμάτων είναι μεγάλο. Η Χάντερσφιλντ είναι σαφώς πιο ισορροπημένη, ήταν εξ αρχής προσηλωμένη στο στόχο, με υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης και προσαρμοσμένο πλάνο. Με ποικιλία σε δημιουργία και εκτέλεση βρίσκει δίχτυα με συνέπεια, όμως τα αμυντικά κενά την συντρόφευαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Οι αποδόσεις ίσως λίγο αδικούν το αουτσάιντερ, αλλά έχουν λογική. Από τη μια η Λούτον μοιάζει να μην νιώθει καμία πίεση, από την άλλη η Χάντερσφιλντ δείχνει να ξέρει ακριβώς τι ζητάει. Σημείο ίσως βγει πιο εύκολα στη ρεβάνς ανάλογα και με την εικόνα του πρώτου αγώνα, για το 90λεπτο του Kenilworth Stadium είναι προτιμότερο το ρίσκο στα γκολ. Η συμπεριφορά των ομάδων ευνοεί τις πιθανότητες για καλό ρυθμό και φάσεις στις δύο περιοχές και θα πάμε στοίχημα με το goal/goal στο 2.00 της Stoiximan.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ