Κρίνεται τρόπαιο στο Λονδίνο

Κρίνεται τρόπαιο στο Λονδίνο

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Αγγλία και Γαλλία.

Τσέλσι – Λίβερπουλ (18:45): Η ώρα του μεγάλου τελικού στο Κύπελλο Αγγλίας έφτασε. Τσέλσι εναντίον Λίβερπουλ στο Λονδίνο και το Γουέμπλεϊ… φοράει τα καλά του για το μεγάλο ματς. Με τις δύο ομάδες να προέρχονται από νίκες στο πρωτάθλημα και τη Λίβερπουλ να έχει μπροστά της και την πρόκληση του τελικού του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

H Τσέλσι δεν δυσκολεύτηκε στο «Έλαντ Ρόουντ» απέναντι στη Λιντς μεσοβδόμαδα για το πρωτάθλημα. Επιβλήθηκε με 3-0 χάρη σε γκολ των Μάουντ, Πούλισικ και Λουκάκου, με τη Λιντς να μένει νωρίς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τζέιμς στο 24’. Οι «μπλε» έκαναν έτσι το πλέον αποφασιστικό βήμα για την έξοδό τους στο Champions League, που έτσι κι αλλιώς ήταν δύσκολο να τη χάσουν. Είναι στο συν τέσσερα από την Άρσεναλ και στο συν πέντε από την Τότεναμ.

Τσέλσι – Λίβερπουλ (18:45): Η Λίβερπουλ έκανε το καθήκον της απέναντι στην Άστον Βίλα. Ναι μεν βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά έβγαλε αντίδραση, σημείωσε δύο γκολ και επικράτησε με 2-1, παραμένοντας έτσι στο -3 από τη Σίτι δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Το πρωτάθλημα δεν είναι στα δικά της χέρια, στον τελικό Κυπέλλου όμως απέναντι στην Τσέλσι είναι εκείνη το φαβορί. Έχει φανεί άλλωστε στα χρόνια του Κλοπ πως η Λίβερπουλ στους τελικούς ξέρει τον τρόπο για να κατακτά τρόπαια.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η Λίβερπουλ θα στερηθεί οριστικά τον Φαμπίνιο, όπως ανακοίνωσε χθες ο Γιούργκεν Κλοπ. Υπέστη διάταση στον οπίσθιο μηριαίο και δεν θα είναι διαθέσιμος. Στο 2.07 είναι η νίκη των reds, στο 3.50 αυτή της Τσέλσι, σε ένα σετ αποδόσεων υψηλό. Θα πάω προς τα γκολ, μοιάζει περισσότερο safe επιλογή σε ματς με ομάδες που έχουν ποιότητα μπροστά. Πάμε στοίχημα με over 2,5 γκολ σε απόδοση 1.90. (Stoiximan).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Λυών – Ναντ (22:00): Η ξηρασία 21 ολόκληρων χρόνων χωρίς τρόπαιο έληξε φέτος για τη Ναντ. Τα «καναρίνια» σήκωσαν το Κύπελλο επικρατώντας με 1-0 της Νις στον τελικό και πήραν το πρώτο τους τρόπαιο μετά το πρωτάθλημα του 2001. Το Σταντ Ντε Φρανς έγινε… κίτρινο από τους πανηγυρισμούς, με τη Ναντ να επιστρέφει και στην Ευρώπη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αντίθετα, η Λυών διανύει δύσκολες μέρες. Μετά τις νίκες απέναντι σε Μονπελιέ και Μαρσέιγ, ήρθε η… σφαλιάρα από τη Μετς. Σε ένα ματς που η Λυών το γύρισε από 0-2 σε 2-2, δέχτηκε τελικά γκολ στο 90’ και το έχασε ολοκληρωτικά. Και μαζί έχασε και τις όποιες ελπίδες είχε για ευρωπαϊκή έξοδο. Ψάχνει πλέον το… restart προκειμένου να επανέλθει στη διεκδίκηση στόχων.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Λυών – Ναντ (22:00): Φέτος δεν κατάφερε να πάρει ούτε τα μισά ματς τα οποία έδωσε, ενώ τα προβλήματα με τον κόσμο και τις αντιδράσεις ήταν πολλά. Έμεινε από το ξεκίνημα πολύ πίσω στη βαθμολογία και δεν κατάφερε επί της ουσίας να επανέλθει ποτέ και να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θέλει ένα καλό εντός έδρας κλείσιμο απέναντι στη Ναντ.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Είναι παιχνίδι αδιάφορο βαθμολογικά ανάμεσα σε δύο ομάδες που φέρνουν μεγάλα αποτελέσματα. Έξι συνεχόμενα over για τη Λυών. Τρία συνεχόμενα over στο πρωτάθλημα για τη Ναντ. Θα πάρουμε το ρίσκο να ζητήσουμε περισσότερα από τρία γκολ. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal και over 3,5 γκολ συνολικά σε απόδοση 2.22 (Stoiximan).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ