Βρίσκουν δίχτυα για το 2.02

Βρίσκουν δίχτυα για το 2.02

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ιταλία και Ισπανία.

Τορίνο – Ρόμα (21:45): Κοντεύει να αυτοκτονήσει ολοκληρωτικά η Ρόμα με την πορεία της το τελευταίο διάστημα. Δεν κέρδισε ούτε την υποβιβασμένη Βενέτσια και ας έπαιζε αυτή με δέκα παίκτες, έμεινε στο 1-1 έχοντας 40 τελικές προσπάθειες και κινδυνεύει να μείνει εκτός ευρωπαϊκών θέσεων. Θέλει μόνο τη νίκη στο Τορίνο για να κερδίσει μια θέση, διαφορετικά θα έχει δεύτερη ευκαιρία την ερχόμενη Τετάρτη.

Στον τελικό του Conference League με αντίπαλο τη Φέγενορντ, με τον νικητή να πηγαίνει στο Europa League της επόμενης περιόδου. Η Ρόμα έχει μείνει πέντε ματς χωρίς νίκη στη Serie A, είναι στους 60 βαθμούς και στους 59 είναι η Φιορεντίνα και η Αταλάντα. «Τελικός» λοιπόν το ματς για την ομάδα του Μουρίνιο στο Τορίνο.

Τορίνο – Ρόμα (21:45): Στη μέση της βαθμολογίας η Τορίνο, είχε ένα καλό… finish στο πρωτάθλημα. Μόλις μία ήττα στα οχτώ τελευταία παιχνίδια, αυτή από τη Νάπολι εντός έδρας με 0-1. Έδειξε πολύ καλό πρόσωπο το τελευταίο δίμηνο, θέλει του χρόνου να διεκδικήσει… υπερβάσεις. Πέρσι στο αντίστοιχο παιχνίδι είχε καταφέρει και είχε κερδίσει τη Ρόμα με 3-1, φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι Ρωμαίοι είναι εκείνοι που έχουν μεγάλο κίνητρο σε αντίθεση με την Τορίνο που βαθμολογικά είναι αδιάφορη.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η Ρόμα σίγουρα έχει στο μυαλό της τον τελικό του Conference League, πλην όμως θέλει να πάει εκεί χωρίς επιπλέον άγχος. Χωρίς ρίσκο για Ευρώπη. Με νίκη στο Τορίνο έχει στο… τσεπάκι το ευρωπαϊκό εισιτήριο και την επόμενη σεζόν. Θα πάει με σκοπό να το… τελειώσει το θέμα, θα πάμε στοίχημα με «διπλό» σε απόδοση 2.02. (Pamestoixima).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις (22:00): Οχτώ μέρες πριν από τον μεγάλο τελικό του Champions League και φυσικά στη Μαδρίτη όλοι ζουν και αναπνέουν για την 28η Μαΐου. Και τη μεγάλη μάχη με τη Λίβερπουλ για την «κούπα με τ’ αυτιά». Η τελευταία αγωνιστική φέρνει τους πρωταθλητές Ισπανίας αντιμέτωπους με την Μπέτις, σε ένα παιχνίδι εντελώς αδιάφορο και για τους δύο. Η Μπέτις… πάλεψε πολύ κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν για να μπει στην τετράδα, αλλά θα παίξε τελικά στο Europa League της επόμενης περιόδου.

Είναι ωστόσο σε ένα εξαιρετικό επίπεδο, έχει έναν καταπληκτικό και έμπειρο προπονητή και μια βάση στο ρόστερ της στην οποία μπορεί να στηριχτεί και την επόμενη σεζόν. Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας είναι σαφώς το φετινό highlight της Μπέτις, η οποία την επόμενη σεζόν θα θελήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της και να κερδίσει μια θέση στην τετράδα. Έχοντας βλέψεις και για ευρωπαϊκή διάκριση.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις (22:00): Στο προηγούμενο παιχνίδι έκανε το καθήκον της επικρατώντας με 2-0 απέναντι στη Γρανάδα. Δύο γκολ από τον Χουάνμι, στο 14’ και στο 88’ για την Μπέτις, που έκλεισε πολύ θετικά τα εντός έδρας παιχνίδια της. Πηγαίνει χωρίς άγχος στη Μαδρίτη, όπως χωρίς άγχος θα είναι και η Ρεάλ. Που πιθανότατα θα δει το ματς σαν την τελική της πρόβα πριν από τον μεγάλο τελικό του επόμενου Σαββάτου. Οι Μαδριλένοι, πάντως, έκαναν rotation στο προηγούμενο ματς με την Κάντιθ, στο οποίο προηγήθηκαν στο 5’ και ισοφαρίστηκαν λίγο πριν το ημίχρονο για το τελικό 1-1.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Ματς χωρίς σκοπιμότητα, χωρίς το παραμικρό άγχος. Με τη Ρεάλ να έχει το μυαλό της στον τελικό και την Μπέτις να μην έχει πλέον βαθμολογικό κίνητρο. Μπορούμε να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με ευκαιρίες, ρυθμό και με γκολ. Περιμένουμε περισσότερα από τρία. Πάμε στοίχημα με over 3,5 γκολ σε απόδοση 2.02 (Pamestoixima).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ