Τελικός Κυπέλλου με 1.94

Τελικός Κυπέλλου με 1.94

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ελλάδα και Ιταλία.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (20:00): H ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ δίνουν ραντεβού στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας με στόχο το Κύπελλο Ελλάδος. Το πέμπτο τα τελευταία έξι χρόνια για τον ΠΑΟΚ. Το πρώτο μετά οχτώ ολόκληρα χρόνια για τον Παναθηναϊκό. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και την περασμένη Τρίτη στην Τούμπα στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί 2-0, αλλά τις συνθήκες εντελώς διαφορετικές.

Αδιάφορο βαθμολογικά ήταν το ματς. Με rotation πήγαν και οι δύο και κυρίως ο Παναθηναϊκός, που είχε εννιά αλλαγές! Μόνο ο Σένκεφελντ και ο Γκατσίνοβιτς από τους θεωρητικά βασικούς του αγωνίστηκαν στην Τούμπα. Στον τελικό θα επιστρέψει η… καλή ενδεκάδα, θα παίξει το σχήμα που γνωρίζει. Ένα πρόβλημα υπάρχει για τον Γιοβάνοβιτς, αυτό του Μακέντα ο οποίος αποβλήθηκε την Τρίτη. Ο Ιωαννίδης είναι έτοιμος και αναμένεται να πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (20:00): Δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα ο Γιοβάνοβιτς, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και ο Λουτσέσκου. Όλοι στη διάθεση του Ρουμάνου προπονητή για έναν ΠΑΟΚ ο οποίος θέλει να κατακτήσει ένα ακόμα Κύπελλο και επί της ουσίας να… σώσει τη σεζόν του. Γιατί στο πρωτάθλημα έμεινε πίσω από πολύ νωρίς και δεν κατάφερε να επανέλθει. Λίγο έλειψε, μάλιστα, να χάσει και τη δεύτερη θέση. Ένα χαρακτηριστικό του αγώνα είναι πως ο ΠΑΟΚ έχασε για τελευταία φορά σε τελικό Κυπέλλου το 2014 από τον σημερινό του αντίπαλο. Τον Παναθηναϊκό. Έκτοτε μετράει τέσσερις στους τέσσερις.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Μοιρασμένες είναι οι αποδόσεις στο στοίχημα. Στο 2.85 η νίκη του Παναθηναϊκού, στο 2.63 αυτή του ΠΑΟΚ. Στο 1.95 να κατακτήσουν το τρόπαιο οι πράσινοι, στο 1.85 οι Θεσσαλονικείς. Πολύ ψηλά το over, αρκετά ψηλά και το αμφίσκορο, το οποίο θα είναι και η επιλογή μας στον τελικό του Ολυμπιακού Σταδίου. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal σε απόδοση 1.94 (Pamestoixima).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Φιορεντίνα – Γιουβέντους (21:45): Οι τάσεις αυτοκτονίας συνεχίζονται στη Φιορεντίνα, η οποία κινδυνεύει να χάσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο που είχε στο… τσεπάκι της μέχρι πριν από έναν μήνα. Έχασε από τη Σαλερνιτάνα, από την Ουντινέζε μέσα στην έδρα της, από τη Μίλαν και πριν μερικές μέρες από τη Σαμπντόρια. Κέρδισε σε αυτό το διάστημα μόνο τη Ρόμα.

Παρ’ όλα αυτά εξακολουθεί να κρατά την τύχη στα χέρια της. Όμως θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στη Γιουβέντους την τελευταία αγωνιστική. Μια Γιουβέντους αδιάφορη βαθμολογικά, αφού είναι οριστικά στην τέταρτη θέση και δεν έχει κίνητρο πέρα από το γόητρο. Την ίδια ώρα; Ένας… χαμός για την Ευρώπη.

Φιορεντίνα – Γιουβέντους (21:45): Με Φιορεντίνα και Αταλάντα να πηγαίνουν στην τελευταία αγωνιστική ισόβαθμες στους 59. Η Αταλάντα λογικά θα… καθαρίσει την Έμπολι στο Μπέργκαμο. Και οι «βιόλα» θα χρειάζονται μόνο τη νίκη για να βρίσκονται αυτή στις ευρωπαϊκές θέσεις.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η Φιορεντίνα έχει χάσει πολλά… κανονάκια για να καθαρίσει την υπόθεση Ευρώπη και να πετύχει τον στόχο της. Έχει ένα τελευταίο. Αν το κατακτήσει θα παίξει του χρόνου στην Ευρώπη. Η Γιουβέντους μοιάζει να έχει… αδειάσει, το έδειξε και απέναντι στη Λάτσιο. Η Φιορεντίνα έχει την ευκαιρία της, αλλά θα τη θέλαμε σε λίγο μεγαλύτερη απόδοση από το 1.80. Πάμε σε bet builder. Πάμε στοίχημα με άσο και over 1,5 γκολ σε απόδοση 2.13. (Pamestoixima).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ