Νίκη για να… ελπίζει

Νίκη για να… ελπίζει

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Νορβηγία και Γερμανία.

Ράνχαϊμ – Σταρτ (19:00): Για την 7η αγωνιστική η αναμέτρηση στην ‘EXTRA Arena’. Μπερδεμένη η εικόνα της Ρανχάιμ στο ξεκίνημα. Η βαθμολογική συγκομιδή είναι ικανοποιητική, η αγωνιστική παρουσία αμφιλεγόμενη. Στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια έχει μια ισοπαλία και τρεις νίκες με ομάδες που είναι χαμηλά στην κατάταξη και την ήττα από την 5η Στάμπαεκ. Είναι 8η με 10 βαθμούς στο -1 από την εξάδα και με ματς λιγότερο. Έχει ρεκόρ 3Ν-1Ι-2Η και γκολ 6-8. Δείχνει ότι ανήκει τουλάχιστον στο πρώτο μισό των ομάδων της κατηγορίας, αν μπορέσει να βελτιωθεί ίσως παλέψει και για μια θέση στα playoffs ανόδου.

Ελπιδοφόρο το ξεκίνημα της Σταρτ, ειδικά τα πρόσφατα αποτελέσματα μαρτυρούν περίοδο φορμαρίσματος. Φτάνει στο ματς από τρεις σερί νίκες κόντρα σε Σκιντ, Γκόρουντ και Σόγκνταλ. Ανέβηκε στην 3η θέση με 13 βαθμούς, στο -6 από την κορυφή και στο -4 από την δεύτερη Μπραν (απευθείας άνοδος), με παιχνίδι λιγότερο. Μετράει συνολικά 4Ν-1Ι-1Η, με γκολ 17-6. Οι αξιώσεις της αφορούν βασικά τη συμμετοχή της στα playoffs ανόδου, αν καταφέρει να διατηρήσει το θετικό της μομέντουμ ίσως ψάξει για κάτι περισσότερο.

Ράνχαϊμ – Σταρτ (19:00): Σε αντίθεση με τη γενικότερη φιλοσοφία της κατηγορίας, η Ράνχαϊμ διατηρεί ένα σαφώς πιο… κουμπωμένο στυλ παιχνιδιού. Επιδιώκει το σετ παιχνίδι, χωρίς ρίσκο στο χορτάρι και προσπαθεί να κρατά τη συνοχή στις γραμμές της. Με εξαίρεση το 0-4 της πρεμιέρας λειτουργεί ικανοποιητικά στα μετόπισθεν και εσχάτως επιχειρεί να βρει ρυθμό επιθετικά. Η Σταρτ είναι σαφώς πιο τολμηρή ομάδα. Παίζει γρήγορα, βγάζει πολλούς παίκτες στην επίθεση και της ταιριάζει το up tempo παιχνίδι. Δημιουργεί με συνέπεια, σκοράρει άνετα και το στοίχημα είναι να βελτιώσει τη συμπεριφορά της στα μετόπισθεν.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Η αλήθεια είναι ότι η Σταρτ πείθει περισσότερο σε αυτές τις έξι πρώτες αγωνιστικές. Ειδικά από τη μέση και μπροστά. Η Ράνχαϊμ ωστόσο είναι σκληρή, πεισματάρα και μπορεί να της βάλει δύσκολα. Η φιλοξενούμενη πάντως είναι σε θέση να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την ‘EXTRA Αrena’ και θα πάμε στοίχημα με το combo X2 & goal/goal στο 2.05 της Stoiximan.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Αμβούργο – Χέρτα Βερολίνου (21:30): Γράφαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων, πως το timing είναι καλύτερο για το Αμβούργο. Διότι πήγε στο μπαράζ για μια θέση στην Bundesliga με την ψυχολογία στα ύψη από την τελευταία αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας. Με “διπλό” που την έστειλε εκεί, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, με καλή ψυχολογία και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν συνέβαινε στη Χέρτα. Το αντίθετο.

Η ομάδα του Βερολίνου πήγε πληγωμένη στο μπαράζ. Έχασε την απευθείας παραμονή στην τελευταία φάση της τελευταίας αγωνιστικής στη Bundesliga. Καταρρακώθηκε ψυχολογικά απ’ όλο αυτό και στη… δεύτερη ευκαιρία της ήταν αναγκασμένη να πάει να παίξει το πρώτο αγώνα χωρίς έξι βασικούς ποδοσφαιριστές λόγω προβλημάτων. Αυτό το 0-1 λοιπόν στο Βερολίνο, που δίνει και το προβάδισμα στο Αμβούργο, ακούστηκε μάλλον… φυσιολογικά στα αυτιά όλων. Δικαιώνοντας και τη στήλη.

Αμβούργο – Χέρτα Βερολίνου (21:30): Η Χέρτα πηγαίνει με προβλήματα και στο Αμβούργο, αφού θα απουσιάζουν οι Ντάρνταϊ, Γκέχτερ, Γιάρσταϊν, Κλούντερ, Λι, Σέλκε, Σβολόφ. Αμφίβολος είναι ο Λότκα. Από τους γηπεδούχους θα απουσιάζουν οι Λέιμπολντ και Σούχονεν. Το Αμβούργο πηγαίνει μετά από πέντε αήττητα παιχνίδια στο συγκεκριμένο ματς, θέλοντας να τελειώσει τη δουλειά και να επιστρέψει εκεί που ανήκει: στην ελίτ του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Πρέπει να το τονίζουμε για να υπάρχει στο μυαλό όλων. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Οποιαδήποτε νίκη με ένα γκολ διαφορά της Χέρτα θα στείλει το ματς στην παράταση και αν δεν αλλάξει κάτι θα πάει στα πέναλτι. Το Αμβούργο, πάντως, έχει το προβάδισμα από το 1-0, έχει την ψυχολογία, το μομέντουμ και μια εξέδρα που θα… βράζει. Θα χάσει τέτοια ευκαιρία και θα περιμένει ακόμα έναν χρόνο; Δύσκολο. Θα ποντάρουμε σε όλα αυτά. Πάμε στοίχημα με άσο σε απόδοση 2.18 (Pamestoixima).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ