Θα προσέξουν στο 2.02

Θα προσέξουν στο 2.02

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Αγγλία και Γερμανία.

Ντιναμό Δρέσδης – Καϊζερσλάουτερν (21:30): Επαναληπτικός αγώνας του μπαράζ για μια θέση στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Ανάμεσα σε μία ομάδα που προέρχεται απ’ αυτή, την Ντιναμό Δρέσδης και την Καϊζερσλάουτερν, η οποία ήταν στην τρίτη κατηγορία και έδωσε σκληρή μάχη όλη τη σεζόν. Τελικά βρίσκεται στα πλέι οφ ανόδου/παραμονής, θέλει να κάνει το βήμα αυτό και στη συνέχεια να διεκδικήσει την πλήρη επιστροφή της. Την άνοδο στην ελίτ του γερμανικού ποδοσφαίρου. Η προϊστορία πάντως είναι μαζί της. Στις 9 από τις 13 φορές που έχουν γίνει πλέι οφ, τα έχει καταφέρει η ομάδα της τρίτης κατηγορίας.

Το πρώτο ματς τελείωσε χωρίς γκολ, έχοντας αρκετή νευρικότητα και πολύ άγχος. Ντιναμό και Καϊζερσλάουτερν αλληλλοεξουδετερώθηκαν και θα λύσουν πλέον τις διαφορές τους στη Δρέσδη. Σημειώνεται πως δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, κάτι που σημαίνει πως σε οποιαδήποτε ισοπαλία με γκολ θα υπάρξει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Ο Καπρέτι, προπονητής της Ντιναμό Δρέσδης, είπε πως δεν υπάρχει λόγος η ομάδα του να φοβάται, αφού είδε την Καϊζερσλάουτερν να προσπαθεί να παίξει μόνο με βαθιές μπαλιές.

Ντιναμό Δρέσδης – Καϊζερσλάουτερν (21:30): Θα πρέπει ωστόσο να προβληματίζεται από το γεγονός πως η ομάδα του δεν έχει νίκη εδώ και μήνες. Και συγκεκριμένα από τις 12 Δεκεμβρίου και το 1-0 απέναντι στην Άουε. Τώρα πρέπει να κερδίσει για να διατηρήσει τη θέση της και να μην υποβιβαστεί. Πηγαίνει στο ματς χωρίς απουσίες. “Είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση ενός τελικού” δήλωσε ο Σούστερ, προπονητής της “Κάιζερ” ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ρέσερ που είναι τραυματίας.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Είναι παιχνίδι στην… κόψη του ξυραφιού. Δεν βρίσκω φαβορί στο ματς, σίγουρα θα έχει και πάλι αρκετό άγχος και νευρικότητα. Και δύσκολα θα δούμε να ξεφεύγει το σκορ. Το γεγονός πως δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ επηρεάζει ακόμα και αν δούμε να μπαίνει ένα γκολ νωρίς. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης για κάποια από τις ομάδες. 90 λεπτά χωρίς γκολ στο πρώτο ματς, ψάχνουμε άλλα… 45! Θα πάμε με αγορά ημιχρόνου στο ματς, αφού ρίσκα δύσκολο να υπάρξουν απ’ την αρχή. Πάμε στοίχημα με Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.02. (Pamestoixima).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Χάλιφαξ – Τσέστερφιλντ (21:45): Αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης των playoffs ανόδου στο ‘Shay Stadium’. Η Χάλιφαξ έκανε γνωστές τις προθέσεις της από την αρχή της σεζόν. Έβγαλε σταθερότητα και αυτοπεποίθηση, έχοντας στόχο την 7άδα. Τα κατάφερε με σχετική ευκολία, θα μπορούσε να τερματίσει και ψηλότερα από την 4η θέση αλλά έπεσε πάνω στο εξαιρετικό φίνις της Σόλιχαλ. Στις 25Ν-9Ι-10Η το ρεκόρ της Χάλιφαξ, με γκολ 62-35. Ήταν η ομάδα με την μεγαλύτερη εντός έδρας συγκομιδή στην κατηγορία, κερδίζοντας 53 βαθμούς σε 22 ματς.

Η Τσέστερφιλντ λίγο έλειψε να πετάξει στα σκουπίδια τους κόπους μιας σεζόν. Και αυτό γιατί στην τελευταία δεκάδα αγώνων της πήρε μόλις οκτώ βαθμούς και μετά βίας κατάφερε να ‘κλειδώσει’ στην 7η θέση. Δεν είναι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο μήνα, όπου γνώρισε τρεις σερί ήττες πριν μείνει στο 0-0 με τη Γουόκινγκ στο φινάλε της κανονικής περιόδου. Μέτρησε συνολικά 20Ν-14Ι-10Η με γκολ 69-51 στις 44 αγωνιστικές του πρωταθλήματος και πλέον μπαίνει στη μάχη των playoffs από τη θέση του μεγάλου αουτσάιντερ.

Χάλιφαξ – Τσέστερφιλντ (21:45): Η Χάλιφαξ κατάφερε την τελευταία διετία να γίνει από κομπάρσος, πρωταγωνίστρια. Έβαλε ποιότητα στο ρόστερ της και διατήρησε τον δυναμισμό στο αγωνιστικό της προφίλ. Επιθετικά βρίσκει τις λύσεις που έψαχνε έστω και χωρίς να εντυπωσιάζει, ενώ την ίδια στιγμή στηρίχτηκε πολύ στην ανασταλτική της εικόνα. Είχε άλλωστε το μικρότερο παθητικό τερμάτων στην κατηγορία. Σοβαρή ομάδα, συμπαγής και πιστή στο πλάνο. Η Τσέστερφιλντ κυνήγησε περισσότερο την τύχη της. Διαθέτει ποικιλία σε δημιουργία και εκτέλεση, σκοράρει με συνέπεια και αναζητά τον γρήγορο ρυθμό. Συχνά ωστόσο λειτουργεί εις βάρος της αμυντικής της συνοχής και ουκ ολίγες φορές το έχει πληρώσει.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

H Τσέστερφιλντ είναι πιο τολμηρή, ενδεχομένως και πιο ευχάριστη στο μάτι. Όμως δεν είναι σε καλή κατάσταση και πάει στην έδρα μιας ομάδας που δεν αστειεύεται. Η Χάλιφαξ διαθέτει το μομέντουμ αλλά και την αυτοκυριαρχία που δεν της επιτρέπει να βγάζει τα πόδια της έξω από το στρώμα. Ικανή να διατηρεί τον έλεγχο του ρυθμού και να πηγαίνει το ματς εκεί που θέλει, η Χάλιφαξ έχει τον πρώτο λόγο στο ματς. Και θα πάμε στοίχημα με το combo 1 & under 4,5 γκολ στο 2.55 της Stoiximan.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ