ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming: Η Λίβερπουλ έχει ήδη φτάσει στην κατάκτηση δύο τροπαίων φέτος, αφού λύγισε στους δύο τελικούς του Λιγκ Καπ Αγγλίας και του Κυπέλλου την Τσέλσι, όμως μετά τη δραματική εξέλιξη και την αποτυχία κατάκτησης του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ, ο μεγάλος στόχος της για να κριθεί επιτυχημένη η σεζόν, είναι φυσικά το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Με εξαιρετική παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έφτασε ουσιαστικά… σβηστά μέχρι τον αποψινό τελικό. Μετά το 6/6 σε όμιλο όπου συμμετείχαν οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Πόρτο και Μίλαν, προχώρησε στα νοκ-αουτ. Πρώτος αντίπαλός της η Ίντερ, με το σύνολο του Κλοπ να προκρίνεται μετά το συνολικό 2-1. Ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπενφίκα (6-4 συν.) στα προημιτελικά, πριν περάσει και τη Βιγιαρεάλ (5-2 συν.) εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για το… Παρίσι. Παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, επιτίθεται από νωρίς και θα τα δώσει όλα απόψε με στόχο το τρόπαιο!

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εδώ και καιρό κατακτήσει το πρωτάθλημα Ισπανίας, αφού τερμάτισε 13 βαθμούς πάνω από την Μπαρτσελόνα. Με ρεκόρ 26-8-4 και 80-31 τέρματα, το σύνολο του Αντσελότι ολοκλήρωσε σπουδαία χρονιά στο εγχώριο πρωτάθλημα της Λα Λίγκα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, προκρίθηκε ως 1η (5-0-1) από τον όμιλο με τις Ίντερ, Σαχτάρ, και Σέριφ, για να κοντραριστεί με την πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν στη φάση των 16. Μετά την ήττα στο πρώτο ματς (0-1), στο Παρίσι και αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο γήπεδό της, κανείς δεν πίστευε ότι μπορεί να φτάσει στην ολική ανατροπή. Με τρεις γκολάρες του Μπενζεμά, έφτασε στο τελικό 3-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Ακολούθησε ο προημιτελικός με αντίπαλο την κάτοχο Τσέλσι με την ίδια να προκρίνεται στην παράταση του επαναληπτικού (3-1/1-3) χάρη σε γκολ του Μπενζεμά. Έπεσε… πάνω στη Σίτι όμως εκεί είχε άλλον… ήρωα. Μετά την ήττα με 3-4 στο Μάντσεστερ και αφού βρέθηκε να χάνει με 0-1 στη Μαδρίτη, χρειάστηκαν δύο γκολ του Ροντρίγκο (90′,91′) για να πάει το παιχνίδι στην παράταση, όπου ο Μπενζεμά το… καθάρισε με γκολ πέναλτι, στέλνοντάς την στον τελικό. Πέρασε από… χίλια κύματα, όμως η Βασίλισσα απέδειξε ότι έχει βαριά φανέλα και -τουλάχιστον φέτος- ο τίτλους του αουτσάιντερ της ταιριάζει. Πηγαίνει για μια ακόμη «έκπληξη» απόψε, με κέρδος (αν τα καταφέρει) το τρόπαιο!

Ο μεγάλος τελικός Τσάμπιονς Λιγκ είναι προγραμματισμένος για τις 22:00 του Σαββάτου.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming | Αντσελότι: «Εχω εντολή από τη Μίλαν να νικήσουμε την Λίβερπουλ»

Ο τελικός του Champions League βρίσκεται προ των πυλών, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Παρίσι.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για το μεγάλο ραντεβού του Σαββάτου (28/5), αποκαλύπτοντας και την… εντολή που έλαβε από το Μιλάνο.

Η Μίλαν έχει κατακτήσει 7 φορές την κούπα με τα μεγάλα αυτιά, οι Reds βρίσκονται μια ανάσα από την ισοφάριση (6) και στο στρατόπεδο του ιταλικού συλλόγου… ψηφίζουν δαγκωτό Ρεάλ στον τελικό.

«Το να χάσω από τη Λίβερπουλ μία φορά, το 1984 με τη Ρόμα, και το 2005 με τη Μίλαν ήταν δύο δύσκολες στιγμές για εμένα. Ήταν τραγωδίες. Σέβομαι πολύ τη Λίβερπουλ σαν ομάδα.

Μάλιστα, μπορώ να καταλάβω και με το παραπάνω τον Σαλάχ για όλα εκείνα που λέει περί εκδίκησης, γιατί και για εμένα είναι κάτι που έχει περάσει από το μυαλό. Τόσο το Σαντιάγκο Μπερναμπέου όσο και το Άνφιλντ είναι δύο απίστευτα γήπεδα. Από τα καλύτερα που υπάρχουν στον κόσμο.

Μου αρέσει πολύ η ιστορία της Λίβερπουλ. Όπως ο παλιός της προπονητής, ο Πέισλι, ο οποίος είχε κατακτήσει τόσες φορές το Πρωταθλητριών. Η Λίβερπουλ έχει έξι στο σύνολο και είναι μόλις ένα πίσω από τη Μίλαν. Έχω πολλούς φίλους στο Μιλάνο που μου έχουν δώσει… εντολή να νικήσω τη Λίβερπουλ, ώστε να μην μας νικήσει και φτάσει τη Μίλαν στα τρόπαια», ήταν τα λόγια του.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ