Ματσάρα με φόντο… ημιτελικά

To Stoiximaview κάνει τένις από το RolandGarros.

Αλεξάντερ Ζβέρεφ – Κάρλος Αλκαράθ (15:30): Προγνωστικά στοιχήματος τένις για τα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός. Ο Αλεξάντερ, Νο. 3 στην παγκόσμια κατάταξη θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος, Νο. 6 στον κόσμο. Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που θα κοντραριστούν οι δύο τενίστες, με το h2h να είναι στο 2-1 υπέρ του Γερμανού. Τελευταία φορά έπαιξαν φέτος στη Μαδρίτη. Σε εκείνο το ματς επικράτησε ο Κάρλος με 2-0 σετ.

Αλεξάντερ Ζβέρεφ – Κάρλος Αλκαράθ (15:30): Ο Αλεξάντερ μέχρι στιγμής φέτος έχει παίξει σε 37 παιχνίδια και έχει ρεκόρ 28/9, ενώ στο χώμα έχει απολογισμό 14/4. Στον δρόμο για τα προημιτελικά απέκλεισε τους Οφνερ, Μπάεζ, Νακασίμα και Μιράλες. Μόνο στο ματς του δεύτερου γύρου δυσκολεύτηκε, όταν χρειάστηκε πέντε σετ για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μπαέζ. Στα 10 τελευταία έχει 8-2 και στα πέντε πιο πρόσφατα 4-1. Ο Κάρλος από την άλλη πλευρά, μέχρι τώρα έχει δώσει 35 παιχνίδια και έχει ρεκόρ 32/3, ενώ στο χώμα έχει 19/1. Στον δρόμο για τα προημιτελικά απέκλεισε τους Λοντέρο, Βινόλας, Κόρντα και Κατσάνοφ. Στα 10 τελευταία έχει 10-0 και είναι πιθανότατα ο πιο φορμαρισμενος τενίστας στον κόσμο.

Αλεξάντερ Ζβέρεφ – Κάρλος Αλκαράθ (15:30): Τα προγνωστικά στοιχήματος τένις δίνουν ως φαβορί για τη νίκη – πρόκριση στα ημιτελικά τον Κάρλος. Ο Ισπανός είναι σε τρομερή κατάσταση και αποδίδει εξαιρετικά στο χώμα. Ο Αλεξάντερ είναι πιο έμπειρος από τον αντίπαλό του και μπορεί να αντισταθμίσει τα δεδομένα της αναμέτρησης. Δεν μπορώ να βγάλω εκτός τον Αλεξάντερ τόσο εύκολα. Ο Γερμανός πιστεύω ότι θα παλέψει και θα μείνει στο ματς μέχρι τέλους, αν και θεωρώ ότι ο Κάρλος θα μπορέσει τελικά να πάρει τη νίκη. Rolandgarros στοίχημα με combo.

Δες τα κορυφαία τένις προγνωστικά

Αλεξάντερ Ζβέρεφ – Κάρλος Αλκαράθ (15:30): Πάμε στοίχημα τένις με την επιλογή να κερδίσει το ματς ο Κάρλος και το παιχνίδι να έχει πάνω από 35.5 games σε απόδοση 2.47 (Stoiximan).

Δες τα κορυφαία τένις προγνωστικά

Νόβακ Τζόκοβιτς – Ραφαέλ Ναδάλ (21:45): Προγνωστικά στοιχήματος τένις για τα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, Νο. 1 στην παγκόσμια κατάταξη θα αντιμετωπίσει τον Ράφα, Νο.5 στον κόσμο. Δύο από τους κορυφαίους τενίστες στην ιστορία του αθλήματος. Δύο θρύλου του παγκόσμιου τένις. Αυτή θα είναι η 59η φορά που θα τεθούν αντιμέτωποι, με το h2h να είναι στο 30-28 υπέρ του Σέρβου. Τελευταία φορά έπαιξαν πέρσι στο Ρολάν Γκαρός. Σε εκείνο το ματς κέρδισε ο Νόβακ με 3-1.

Νόβακ Τζόκοβιτς – Ραφαέλ Ναδάλ (21:45):Ο Νόβακ φέτος μέχρι στιγμής έχει παίξει σε 20 παιχνίδια και έχει ρεκόρ 16/4, ενώ στο χώμα έχει 14/3. Στον δρόμο για τα προημιτελικά ο Νόβακ απέκλεισε τους Νισιόκα, Μόλκαν, Μπέντεν και Σβάρτσμαν, χωρίς να χάσει σετ. Στα 10 τελευταία έχει 9-1 και στα πέντε πιο πρόσφατα 5-0. Ο Ράφα από την άλλη, μέχρι τώρα έχει δώσει 30 παιχνίδια και έχει ρεκόρ 27/3, ενώ στο χώμα έχει 7/2. Για να φτάσει έως εδώ απέκλεισε τους Τόμσον, Μουτέ, Φαν ντε Ζάντσχουλπ και Αλιασίμ. Τους τρεις πρώτους με 3-0 και τον Καναδό με 3-2, έχοντας πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Στα 10 τελευταία έχει 7-3 και στα πέντε πιο πρόσφατα 4-1.

Νόβακ Τζόκοβιτς – Ραφαέλ Ναδάλ (21:45):Τα προγνωστικά στοιχήματος τένις δίνουν ως φαβορί για τη νίκη – πρόκριση στα ημιτελικά τον Νόβακ. Ο Σέρβος είναι σε καλύτερο φεγγάρι από τον Ισπανό, αλλά κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τον… βασιλιά της σκόνης. Εχει κατακτήσει 13 φορές το Ρολάν Γκαρός. Όταν παίζουν στη χωμάτινη επιφάνεια δεν μπορείς να δίνεις φαβορί τον Σέρβο όσο και εάν βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Στα δικά μου μάτια αυτό που έχει αξία από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η νίκη του Ράφα, σε συνδυασμό με combo. Roland garros στοίχημα με combo.

Νόβακ Τζόκοβιτς – Ραφαέλ Ναδάλ (21:45):Πάμε στοίχημα τένις με την επιλογή να κερδίσει το ματς ο Ράφα και το παιχνίδι να έχει πάνω από 36.5 games σε απόδοση 3.90 (Stoiximan).

Δες τα κορυφαία τένις προγνωστικά

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από