ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός μετά το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, ρίχτηκε στη μάχη των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, ως πρώτος (23-1 ρεκόρ) και έτσι μονομάχησε στα προημιτελικά με το Περιστέρι που τερμάτισε στην 8η θέση του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα κλείδωσαν την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 Basket League, μετά τη νίκη (79-67) στο πρώτο ματς, στο Φάληρο και το 92-57 στο δεύτερο παιχνίδι. Πλέον, οι σειρές που ακολουθούν, κρίνονται στις τρεις νίκες. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα προηγούνται με 2-0 του Προμηθέα και απόψε, στο ΣΕΦ, έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν τη σειρά και να περιμένουν αντίπαλο στους τελικούς.

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

Ο Προμηθέας τερμάτισε στην 5η θέση της κανονικής περιόδου στην Α1 μπάσκετ και έτσι απέκτησε το δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με ρεκόρ 12-12. Με εξαιρετικές εμφανίσεις και στα δύο παιχνίδια με αντίπαλο την ΑΕΚ, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά, αφού επικράτησε με 95-82 εκτός έδρας και με 77-75 (παρ.) στο γήπεδό της. Τώρα, κοντράρεται με την κορυφαία ομάδα της κατηγορίας, που συμμετείχε μάλιστα και στο φετινό Φάναλ Φορ της Ευρωλίγκας. Στο πρώτο ματς, στο Φάληρο, γνώρισε βαριά ήττα με 116 -73, από τους ερυθρόλευκους, ενώ ηττήθηκε και στην Πάτρα με 72-102. Δοκιμάζεται για 2η φορά στο Φάληρο, θέλοντας να δώσει παράταση στη σειρά.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 20:00 του Σαββάτου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Live Streaming | Λαρεντζάκης: «Είμαστε στην τελική ευθεία, θέλουμε όσο τίποτα το πρωτάθλημα»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αναφέρθηκε στην τρίτη αναμέτρηση με τον Προμηθέα, αλλά και στον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

Το blog του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στον ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σας!

Μετά την πρόκρισή μας επί του Περιστερίου στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League, δεν είχαμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε, για αυτό και θα ήθελα να ξεκινήσω το σημερινό μου blog κάνοντας μια αναφορά στους δύο αγώνες που προηγήθηκαν με τον Προμηθέα.

Το γεγονός ότι τόσο στο πρώτο ματς του ΣΕΦ, όσο και σε εκείνο της Πάτρας επικρατήσαμε άνετα, σκοράροντας περισσότερους από εκατό πόντους, δείχνει τον μεγάλο βαθμό συγκέντρωσή μας.

Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία και άπαντες στην ομάδα αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό είναι την δεδομένη χρονική περίοδο και μέχρι το τέλος των πλέι οφ, να είμαστε απόλυτα εστιασμένοι στους αγώνες και να μην χαλαρώνουμε καθόλου και για κανέναν λόγο.

Αύριο θα υποδεχθούμε τον Προμηθέα και στόχος μας είναι να κάνουμε ότι ακριβώς κάναμε και στα προηγούμενα ματς: Να πιάσουμε υψηλό επίπεδο απόδοσης, να προσφέρουμε όμορφο θέαμα στον κόσμο μας και να ‘σκουπίσουμε’ τη σειρά, ώστε να κάνουμε focus στον απόλυτο στόχο μας!

Στην σειρά των αναμετρήσεων που θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητής Ελλάδος! Έχουμε πετύχει τους δύο από τους τρεις στόχους που θέσαμε στην αρχή της χρονιάς και τώρα θέλουμε όσο τίποτε άλλο να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

Σύμμαχός μας σε αυτή την προσπάθεια ήταν και παραμένει ο κόσμος μας, ο οποίος θέλω να πιστεύω πως θα βρεθεί στο πλευρό μας όχι μόνο στην τελική σειρά, αλλά και στην αυριανή αναμέτρηση. Δεν θα κουραστώ να λέω πως μας δίνει πάντα εξτρά κίνητρο να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας. Ότι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα το πετύχαμε μαζί και μαζί θα φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ