Πρέπει να ρισκάρει

Πρέπει να ρισκάρει

Σε πρώτο πλάνο το Nations League και το ΝΒΑ.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Nations League και το NBA.

Γαλλία – Κροατία (21:45): Για την 4η αγωνιστική κοντράρονται στον 1ο όμιλο της 1ης κατηγορίας. Δανία στους 6, Αυστρία και Κροατία από 4, Γαλλία 2. Στο στοίχημα, οι «τρικολόρ» δίνονται σε απόδοση ισχυρού φαβορί, γύρω στο 1.50 βρίσκουμε τον «άσο». Στον αγώνα του πρώτου γύρου, πριν μία εβδομάδα, δηλαδή, έμειναν στο 1-1 σε ένα παιχνίδι κάτω του μετρίου. Προηγήθηκαν οι Γάλλοι με τον Ραμπιό στο 52’, ισοφάρισαν οι Κροάτες με πέναλτι του Κράμαριτς.

Έχει μπλέξει η Γαλλία. Δύο βαθμούς έχει σε τρία ματς και το χειρότερο είναι η εικόνα της. Δεν είναι καλή. Η ήττα είναι εντός από τη Δανία με 2-1, οι ισοπαλίες 1-1 με Κροατία και Αυστρία εκτός. Με τους Αυστριακούς, προ ημερών, παρουσίασε κάπως καλύτερη εικόνα, αλλά σκεφτείτε ότι ακόμη κι έτσι, ο Εμπαπέ στο 83’ την γλίτωσε από την ήττα. Μονόδρομος το 2/2 με Κροατία και Αυστρία (22/9) εντός έδρας.

Η Κροατία έκανε μεγάλο «διπλό» με 1-0 επί της Δανίας και παρέμεινε ζωντανή για την πρωτιά. Αν δεν υπήρχε και η εντός έδρας ήττα-σοκ από την Αυστρία με 3-0, όλα θα ήταν καλύτερα. Αγνώριστη στο πρώτο ημίχρονο, πολύ καλή στο δεύτερο, σκόραρε με τον Πάσαλιτς στο 69’ και πήρε μία σημαντική νίκη, σε ματς που η Δανία είχε ανούσια υπεροχή.

Πως να κερδίσω στο στοίχημα

Γαλλία – Κροατία (21:45): Μονόδρομος η νίκη για τη Γαλλία, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν αξίζει, όμως, να πάμε σε απόδοση του 1.50. Πάμε στοίχημα με το Over 2,5 γκολ στο 1.90 (bet365). Δεν μπορεί να μη ρισκάρει η Γαλλία και ποντάρω στο ότι δεν είναι απίθανο να ξεμπουκώσει επιθετικά. Άλλωστε, έχει πληθώρα παικτών να κάνουν τη διαφορά.

Τι είναι το Ασιατικό Χάντικαπ

Ουόριορς – Σέλτικς (04:00): Φτάσαμε στην 5ο Τελικό του NBA και όπως πολλοί ίσως να περίμεναν είμαστε στο 2-2. Οι ομάδες έσπασαν από μία φορά την έδρα, η σειρά επέστρεψε στα… κανονικά της και έχουμε δει όλων των ειδών τα ματς. Οι Ουόριορς πήραν δύο σχετικά εύκολα, έχασαν δύο εύκολα και όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, δεν έχουμε πολλά πράγματα δεδομένα στο τραπέζι. Γίνεται η ζωή μας δύσκολη στα προγνωστικά NBA, αλλά έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό. Στο προηγούμενο ματς δεν πήγαμε ταμείο για δύο πόντους και κάπως έτσι το ξεπερνάμε και πάμε να δούμε τι έχουμε σήμερα.

Ουόριορς – Σέλτικς (04:00): Πάμε να δούμε τι προκύπτει από όσα έχουμε δει μέχρι τώρα. Οι Ουόριορς σίγουρα έχουν έλλειμα ενέργειας. Έχουν χάσει τα δύο ματς, με δύο τραγικά τέταρτα δωδεκάλεπτα, που έμοιαζαν να μην έχουν καμία δύναμη να αντιδράσουν. Οι Σέλτικς είναι πιο νεανική ομάδα και αυτό για την ώρα το έχουμε δει στο παρκέ. Παίζουν σκληρά και δυνατά, στηρίζονται ότι μένουν με περισσότερες δυνάμεις στο τέλος και κάπως έτσι, πήραν δύο ματς.

Ουόριορς – Σέλτικς (04:00): Το έχουμε πει ξανά όμως, τους λείπει εμπειρία και όσο αυξάνεται η πίεση, ίσως αυτό να γείρει την ζυγαριά. Οι Ουόριορς δεν έχουν παίξει καλά. Για να είμαστε ακριβείς ο Στεφ Κάρι παίζει αδιανόητα καλά, αλλά δεν έχει βρει βοήθεια από σχεδόν κανέναν. Δεν έχει καλό ματς ο Τόμπσον και ο Γκριν είναι τόσο απελπιστικά κακός που μέχρι και η μητέρα του απόρησε δημόσια τι έχει πάθει ο γιος της. Οι Ουόριορς δεν έχουν ενέργεια, αλλά ο Κάρι φτάνει στα κρίσιμα, για να πάρει ματς μόνος του. Το έκανε και στο Game 4, το κάνει από την αρχή αυτών των Τελικών.

Ουόριορς – Σέλτικς (04:00): Το πρόβλημα εδώ που είναι… Από την μία έχουμε τους Σέλτικς που έχουν κερδίσει σε αυτοπεποίθηση, έχουν ενέργεια και έχουν περισσότερες λύσεις στο παρκέ. Από την άλλη έχουμε τους Ουόριορς, που έχουν έναν εξωπραγματικό Κάρι, που δεν έχει βοήθειες, δεν μοιάζουν να έχουν την ενέργεια των αντιπάλων τους, αλλά με την εμπειρία τους, μπορούν να βγουν στα κρίσιμα και κάποιος απ΄ όλους να πάρει το ματς μόνος του. Οι Τελικοί έχουν δρόμο ακόμα και είμαστε εδώ να τον δούμε.

Over/Under στο στοίχημα

Στο σημείο που φτάσαμε η έδρα μετράει. Θα πάμε στοίχημα μπάσκετ, με «άσο» των Ουόριορς, με χάντικαπ στο +3.5, μαζί με Over 200.5 πόντους και απόδοση στο 1.90 (Stoiximan). Θα δώσω πλεονέκτημα στην έδρα, μαζί με ένα λογικό Over, με τις άμυνες να σφίγγουν. Αν και στο Σαν Φρανσίσκο περιμένουμε λίγο πιο ανοιχτό ματς.

Τι να παίξω σήμερα στο στοίχημα;

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ