Οι αποδόσεις πρόκρισης για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ & Άρη

Οι αποδόσεις πρόκρισης για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ & Άρη

Φαβορί για την πρόκριση στο 3ο προκριματικό γύρο των διοργανώσεων οι ελληνικές ομάδες. Ποια η απόδοση για πρόκριση στους ομίλους και του Παναθηναϊκού.

Από το Ισραήλ θα ξεκινήσει τη φετινή του ευρωπαϊκή περιπέτεια ο Ολυμπιακός όπου θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Χάιφα στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League. Η νίκη των πρωταθλητών Ελλάδας στο πρώτο ματς βρίσκεται στο 2.30 στη Stoiximan, ενώ η πρόκριση στον 3ο γύρο στο 1.33 έναντι 3.35 της Μακάμπι.

Στις μακροχρόνιες επιλογές, η πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League προσφέρεται στο 2.80 στη Stoiximan.

O ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει από τη Σόφια απέναντι στη Λέφσκι και τον συναντάμε στο 1.91 να νικήσει στο πρώτο ματς και στο 1.17 να προκριθεί στον 3ο γύρο του Conference League έναντι 5.10 της Λέφσκι. Tην ίδια ώρα, το μακροχρόνια στοίχημα να προκριθεί και φέτος στους ομίλους της διοργάνωσης το συναντάμε στο 2.20 στη Stoiximan.

Όσον αφορά τον Άρη, είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση (1.08) απέναντι στην Γκόμελ από την Λευκορωσία (8.00). Το πρώτο ματς μάλιστα θα γίνει σε ουδέτερο έδαφος λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και το διπλό της ελληνικής ομάδας είναι στο 1.55 στη Stoiximan. Σχετικά τώρα με την πρόκριση στους ομίλους, η απόδοση για τον Άρη είναι στο 7.50.

Ο Παναθηναϊκός, η τέταρτη ελληνική ομάδα που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη φέτος, θα ξεκινήσει τις προσπάθειές του από τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference και τον συναντάμε στο 5.00 να προκριθεί στους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ