Κρίνεται πρόκριση

Κρίνεται πρόκριση

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από την Πρέμιερ Ιρλανδίας και το Champions League.

Σέλμπουρν – Ντάνταλκ (21:45): Αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική στο ‘Tolka Park’ του Δουβλίνου. Ομάδα των αντίθετων σερί η Σέλμπουρν. Μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες γνώρισε back to back ήττες από Σάμροκ Ρόβερς και Μποέμιανς. Στα 13 τελευταια παιχνίδια της δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία. Τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν στις 14/03, στο 1-1 με τη Μποέμιανς. Είναι 7η με 24 βαθμούς, στο +13 από την επικίνδυνη ζώνη και στο -10 από ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μετράει συνολικά 7Ν-3Ι-9Η, με γκολ 17-24.

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι η Ντάνταλκ, επιχειρεί ένα come back στην κούρσα του τίτλου και απειλεί την πρωτοπόρο Σάμροκ. Που ήταν και η τελευταία ομάδα που την κέρδισε, στις 18/04. Έκτοτε η Ντάνταλκ τρέχει ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων, με μια ισοπαλία και επτά νίκες. Εκ των οποίων οι πέντε συνεχόμενες στα ισάριθμα πρόσφατα παιχνίδια της. Ανέβηκε πλέον στη 2η θέση με 37 βαθμούς, στο -5 από την κορυφή αλλά και με ένα ματς λιγότερο. Βελτίωσε το ρεκόρ της σε 10Ν-7Ι-2Η, με γκολ 28-14.

Σέλμπουρν – Ντάνταλκ (21:45): Δύσκολο να ψυχολογήσεις μια ομάδα σαν τη Σέλμπουρν. Μοιάζει ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, ανάλογα με τα κέφια της. Πάνω που βρήκε ρυθμό στην επίθεση τον έχασε ξανά, μένοντας στο μηδέν στα δύο τελευταία. Δεν έχει ιδιαίτερη ευχέρεια σε δημιουργία και σκορ. Στηρίζεται περισσότερο στις ατομικές εμπνεύσεις, ενώ παρουσιάζεται ασύνδετη ανασταλτικά. Αρκετά καλή για να κινδυνέψει, πολύ αφελής για να ψάξει κάτι περισσότερο από την παραμονή. Η Ντάνταλκ είναι στα πάνω της. Και δείχνει ότι θα πιέσει για την κορυφή ως το τέλος. Βρίσκει δίχτυα με συνέπεια και έχει συμπαθητική εικόνα στα μετόπισθεν. Ομάδα ρυθμού και αρκετά ποιοτική για τα δεδομένα του πρωταθλήματος.

Μάθε τα πάντα για τη Novibet

Η Σέλμπουρν έχει ξεμείνει από στόχους και κίνητρο. Παίζει πιο ελεύθερα αλλά δεν της βγαίνει και απέναντι σε ανώτερους αντιπάλους ζορίζεται πολύ. Η Ντάνταλκ έχει αυτοπεποίθηση, ρυθμό και μομέντουμ. Μπαίνει συγκεντρωμένη στα παιχνίδια της και ξέρει να επιβάλλει τα ‘θέλω’ της στο χορτάρι. Έχει τον πρώτο λόγο, όμως το ματς στο Δουβλίνο κρύβει δυσκολίες. Παίρνουμε κάλυψη και θα πάμε στοίχημα με το combo X2 & over 1,5 γκολ στο 2.02 της Stoiximan.

Το CrazyTimeσου συστήνεται

Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες – Βίκινγκουρ (22:30): Νοκ άουτ αναμέτρηση για την προκριματική φάση του Champions League. Διεξάγεται στο ‘Viking Stadium’ του Ρέικιαβικ. Η Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες απέκλεισε τη Λα Φιορίτα στον προηγούμενο γύρο. Βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο όμως έφτασε στην ανατροπή. Ο Σολντεβίλα σκόραρε δις (55′, 66′) στο δεύτερο ημίχρονο και της χάρισε την πρόκριση. Τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στην Ανδόρα. Με 42 βαθμούς, ρεκόρ 12Ν-6Ι-3Η και γκολ 42-15. Διατηρεί το πλεονέκτημα της στα playoffs, με 50 βαθμούς και στο +3 από τη 2η Σάντα Κόλομα.

Η Βίκινγκουρ έδειξε τα δόντια της στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης. Όταν και διέλυσε 6-1 την Λεβάντια Ταλίν! Μόλις στο 5ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά στη συνέχεια ήταν καταιγιστική. ΜακΛάγκαν, Ίνγκασον, Σίγκουρτσον, Χάνσεν, Γκούντγιονσον και Μάγκνουσον οι έξι διαφορετικοί σκόρερ στον θρίαμβο της ισλανδικής ομάδας. Στις εγχώριες διοργανώσεις μοιράζεται την 2η θέση με τις Στιαρνάν και Βαλούρ, στους 19 βαθμούς και στο -8 από την πρωτοπόρο Μπρέινταμπλικ. Με ρεκόρ 6Ν-1Ι-3Η και γκολ 22-16. Συνεχίζει την πορεία της στο Κύπελλο καθώς κατατρόπωσε με σκορ 7-0 τη Χάουκαρ.

Δες το αναλυτικό review της Sportingbet

Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες – Βίκινγκουρ (22:30): Εικόνα ειδικά της Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες είναι πρακτικά αδύνατο να έχει κανείς. Η ανάγνωση της γίνεται βάσει δεδομένων και αριθμών. Είναι μάλλον η καλύτερη ομάδα της Ανδόρας, αλλά μιλάμε για ένα πρωτάθλημα πολύ χαμηλής δυναμικής. Εκεί τουλάχιστον δείχνει άνεση στο σκοράρισμα και καλή αμυντική λειτουργία. Όμως το Champions League είναι άλλη ιστορία. Ακόμη και απέναντι σε μια ισλανδική ομάδα. Σαφώς ανώτερη η Βίκινγκουρ, επίσης ομάδα που παίζει σε χαμηλής δυναμικής πρωτάθλημα αλλά σίγουρα καλύτερο από της Ανδόρας. Κόντρα και στους Εσθονούς της Λεβάντια, η Βίκινγκουρ έδειξε έτοιμη να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στα προκριματικά της διοργάνωσης.

Θέμα σύγκρισης των ομάδων δεν τίθεται, η Ίντερ θα τα δώσει όλα στην άμυνα και ό,τι βγει. Μπάλα είναι, όλα γίνονται, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει η Βίκινγκουρ να έχει… αυτοκτονικές τάσεις για να μην πάρει αυτό που θέλει. Θα πάμε στοίχημα με 2 ημίχρονο – 2 τελικό & over 2,5 γκολ στο 1.87 της Stoiximan.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένιςκαι όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ