Μπορεί να αντέξει

Μπορεί να αντέξει

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από την Α Αργεντινής.

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από την Α Αργεντινής.

Πατρονάτο – Ιντεπεντιέντε (21:30): Για την 5η αγωνιστική η αναμέτρηση στο ‘Estadio Presbítero Bartolomé Grella’. Η Πατρονάτο ψάχνει ακόμη τα πατήματα της. Ισοπαλία στην πρεμιέρα κόντρα στη Βελέζ, ήττα στη Λα Πλάτα από τη Χιμνάσια, νίκη επί της ουραγού Αλντοσίβι και νέα ήττα στην έδρα της Σαρμιέντο. Με ρεκόρ 1Ν-1Ι-2Η και γκολ 3-6 είναι 24η επί συνόλου 28 ομάδων με 4 βαθμούς. Κυρίως ανασταλτικό μοιάζει το πρόβλημα της, καθώς δεν δέχτηκε γκολ μόνο από την Αλντοσίβι. Απέκλεισε την Κολόν Σάντα Φε στη διαδικασία των πέναλτι για το Κύπελλο Αργεντινής.

Καλύτερη η εικόνα της Ιντεπεντιέντε, χωρίς πάντως να εντυπωσιάζει. Ξεκίνησε με το 1-1 στην έδρα της Σαν Λορέντσο, ακολούθησε η οριακή νίκη επί της Ταγιέρες, η ήττα από την Αρχεντίνος Τζούνιορς και το τρίποντο απέναντι στην Εστουδιάντες. Με 2Ν-1Ι-1Η και γκολ 5-4, είναι στην 8η θέση με 7 βαθμούς. Για την ώρα δεν δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την 4η-5η θέση. Για το Κύπελλο Αργεντινής, επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Ατλέτικο Τουκουμάν και πέρασε στον επόμενο γύρο.

Πατρονάτο – Ιντεπεντιέντε (21:30): Ομάδα χωρίς ιδιαίτερη δυναμική η Πατρονάτο. Μοιάζει ασύνδετη στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος, χωρίς ρυθμό και ιδέες. Ρισκάρει ένα επιθετικό στυλ σε γρήγορο τέμπο αλλά δεν της βγαίνει. Κυρίως γιατί δεν μπορεί να το υποστηρίξει με το αμυντικό τρανζίσιον. Στην επίθεση… κουτσά – στραβά βρίσκει λύσεις. Η Ιντεπεντιέντε είναι σε καλύτερη κατάσταση, έστω κι αν δεν βγάζει μάτια. Πιο ορθολογική και με περισσότερες ποιοτικές λύσεις. Ικανή στο σετ παιχνίδι δημιουργίας αλλά και με προβλήματα στα μετόπισθεν.

Μάθε τα πάντα για τη Novibet

Οι δυσκολίες της αναμέτρησης αποτυπώνονται στο σετ αποδόσεων, με φαβορί τη φιλοξενούμενη σε τιμές άνω του 2.50. Έχει νόημα να ρισκάρει κανείς στην καλύτερη ομάδα, ωστόσο η Πατρονάτο θα το παλέψει. Και η Ιντεπεντιέντε δεν έχει αποδείξει για την ώρα ότι μπορεί να επιβάλλεται με ευκολία. Παίρνουμε κάλυψη και θα πάμε στοίχημα με το X2 & under 3,5 γκολ στο 1.65 της Stoiximan.

Το Crazy Time σου συστήνεται

Ατλέτικο Τουκουμάν – Γοδόι Κρουζ (02:00): Ματς που κλείνει την 5η αγωνιστική στην Αργεντινή αυτό ανάμεσα στην Ατλέτικο Τουκουμάν και τη Γοδόι Κρουζ. Με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες έως τώρα στους έξι βαθμούς, οι οποίοι έχουν έρθει με… διαφορετικό τρόπο. Δύο νίκες δύο ήττες μετράει η Γοδόι, τρεις ισοπαλίες και μια νίκη για την Ατλέτικο Τουκουμάν που δεν έχει ήττα έως τώρα. Έχασε ωστόσο στο παιχνίδι Κυπέλλου που έδωσε πριν από λίγες μέρες με 0-1 εντός έδρας από την Ιντεπεντιέντε, ενώ νωρίτερα είχε έρθει ισόπαλη χωρίς τέρματα για το πρωτάθλημα με την Ουρακάν.

Δεν είναι καλή μεσοεπιθετικά, εκεί που μοιάζει να χρειάζεται ενίσχυση προκειμένου να γίνεται περισσότερο απειλητική στα παιχνίδια της. Ο μέσος Ισνάλντο που έχει αποκτηθεί πρόσφατα σίγουρα θα τη βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, πλην όμως ακόμα δεν έχει χρησιμοποιηθεί λόγω τραυματισμού. Και δίνεται αμφίβολος και για το ματς απέναντι στην Γοδόι. Η τελευταία είναι ομάδα που… μεταμορφώνεται από τα εντός στα εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ατλέτικο Τουκουμάν – Γοδόι Κρουζ (02:00): Δύο νίκες στην έδρα της, απέναντι στη Ράσινγκ Κλαμπ και τη Ντεφένσα, δύο ήττες εκτός από Πλατένσε και Ροσάριο. Στο τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στη Ντεφένσα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, αλλά το ανέτρεψε στο τελικό 2-1, με το σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Δεν είναι πάντως από τις ομάδες που σου εμπνέουν σιγουριά και ίσως είναι λίγο υπερβολικό να παρουσιάζεται ως φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έστω και οριακά.

Δες το αναλυτικό review της Sportingbet

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Στο 2.62 είναι οι φιλοξενούμενοι, στο 2.72 η απόδοση των γηπεδούχων, σε ένα σετ αποδόσεων αρκετά υψηλό στις τιμές του. Στο 3.20 και η ισοπαλία, που δεν αποκλείεται να τη συναντήσουμε. Περισσότερο απ’ όλα πάντως αυτό που… εξιτάρει είναι η απόδοση στην οποία βρίσκουμε τους γηπεδούχους, με δεδομένο μάλιστα πως εκτός έδρας η Γοδόι δείχνει άλλη εικόνα. Πάμε στοίχημα με άσο σε απόδοση 2.72 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ