Με στόχο την πρόκριση

Με στόχο την πρόκριση

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Κύπελλο Νορβηγίας.

Βίκινγκ – Κρίστιανσουντ (19:00): Αναμέτρηση για την φάση των 32 της διοργάνωσης στην ‘SR-Bank Arena’. Η Βίκινγκ απέκλεισε στους προηγούμενους γύρους τις Ρόζελαντ (6-1) και Χάουγκεσουντ (2-1), με ισάριθμες εκτός έδρας νίκες. Είναι πάντως σε κακό φεγγάρι. Ξεκίνησε πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα, έφτασε ως την κορυφή, όμως εσχάτως η εικόνα της άλλαξε ραγδαία προς το χειρότερο. Συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες ήττες στο 2-4 από τη Χάουγκεσουντ και πέντε δίχως νίκη καθώς είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες με Χαμ Καμ και Τρόμσο. Είναι 3η πλέον στην Eliteserien, με 21 βαθμούς και ρεκόρ 6Ν-3Ι-4Η με γκολ 24-17.

Η Κρίστιανσουντ απέκλεισε στους προηγούμενους γύρους τις Σουρναντάλ (4-1) και Στρίντχαϊμ (3-1), πετυχαίνοντας δύο εκτός έδρας νίκες. Είναι και οι μοναδικές επιτυχίες που έχει μέχρι στιγμής στη σεζόν, αφού η παρουσία της στο πρωτάθλημα είναι απογοητευτική. Μετά και το 1-3 στην έδρα της Ρόζενμποργκ έφτασε τις πέντε σερί ήττες. Και τις οκτώ συνολικά σε εννέα ματς που έχει δώσει για την Eliteserien! Ο μοναδικός βαθμός που κατέκτησε ήταν στο 2-2 με τη Χαμ Καμ στις 24/04. Προφανώς και είναι ουραγός, στο -11 από τη γραμμή σωτηρίας, έστω και με τρία ματς λιγότερα. Ο συντελεστής τερμάτων της είναι στο -13 (6-19).

Βίκινγκ – Κρίστιανσουντ (19:00): Δεν έχουν σχέση οι δύο ομάδες. Η Βίκινγκ πρόλαβε να δείξει τα διαπιστευτήρια της, πριν την πάρει η κάτω βόλτα. Έπαιξε καλή μπάλα, ‘έσβησε’ ξαφνικά, αλλά δεδομένα έχει δυνατότητες. Επιθετικά δουλεύει καλά, το πρόβλημα της εντοπίζεται στην ανασταλτική της λειτουργία. Και κατά βάση, αυτή την περίοδο αφορά περισσότερο την πνευματική της ανετοιμότητα. Η Κρίστιανσουντ δεν λέει να βγάλει αντίδραση. Μοιάζει παραδομένη και έτοιμη να αποδεχτεί τη μοίρα της. Δεν έχει αγωνιστικό σφυγμό, σκοράρει με αίτηση και δέχεται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία.

Μάθε τα πάντα για τη Novibet

Η διαφορά ποιότητας είναι ξεκάθαρη, η Βίκινγκ ψάχνει ένα πρωτίστως ψυχολογικό come back και η Κρίστιανσουντ φαντάζει ως ιδανικός αντίπαλος. Οι αποδόσεις υπέρ του φαβορί είναι δικαίως υποψιασμένες και δεν αφήνουν πολλά περιθώρια ελιγμών. Θα ρισκάρουμε με μια συνδυαστική επιλογή και θα πάμε στοίχημα με το 1 & over 1,5 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, σε απόδοση 1.90 στη Stoiximan.

Το Crazy Time σου συστήνεται

Βαλερένγκα – Μπόντο Γκλιμτ (21:15): Περισσότερο το μυαλό της στο πρωτάθλημα έχει η Βαλερένγκα, εκεί που δεν έχει πολλά περιθώρια με την πορεία που έχει πάρει. Σε 12 παιχνίδια έχει μόλις 11 βαθμούς, είναι σε θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής. Και δεν έχει νίκη στα οχτώ τελευταία της στο πρωτάθλημα. Δύο νίκες στο Κύπελλο έχει, με ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών και αυτές με δυσκολία. Γενικά είναι σε κακή κατάσταση, το Κύπελλο έως τώρα είναι η… διαφυγή της, αλλά απέναντι στην Μπόντο Γκλιμτ τα πράγματα είναι σαφώς δυσκολότερα.

Τελείως διαφορετική η κατάσταση των φιλοξενούμενων, που έχουν τρεις νίκες στους τρεις τελευταίους αγώνες τους. Και μάλιστα χωρίς να δεχτούν γκολ. 2-0 εκτός έδρας την Κρίστιασουντ για το πρωτάθλημα, 5-0 εκτός τη Χάρσταντ για το Κύπελλο και 2-0 εντός την Αάλεσουντ για το πρωτάθλημα. Έχει ως στόχο να φτάσει ψηλά στο Κύπελλο, είχε μια κλήρωση απέναντι σε ομάδα πρώτης κατηγορίας, αλλά είναι σαφώς καλύτερη και περισσότερο ποιοτική.

Βαλερένγκα – Μπόντο Γκλιμτ (21:15): Στο πρωτάθλημα στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι η Μπόντο Γκλιμτ επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-1 εντός έδρας απέναντι στη Βαλερένγκα, δείχνοντας τη μεγάλη διαφορά που υπάρχει μεταξύ τους. Και τώρα έχει τον πρώτο λόγο, παρά το γεγονός πως αγωνίζεται εκτός έδρας. Έχει καλή επιθετική γραμμή και απέναντι στην… προβληματική Βαλερένγκα μπορεί να προκαλέσει ζημιές. Και να βρει γκολ προκειμένου να προκριθεί.

Δες το αναλυτικό review της Sportingbet

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι. Καλούνται να το αποδείξουν και να πάρουν νίκη πρόκριση σε παιχνίδι νοκ-άουτ. Οι αποδόσεις που δίνονται έχουν την Μπόντο Γκλιμτ ως φαβορί σε μεγάλη απόδοση, κάτι που μας κάνει να δούμε το συγκεκριμένο παιχνίδι ως ευκαιρία. Η Βαλερένγκα έχει το μυαλό της στη μάχη του πρωταθλήματος. Πάμε στοίχημα με διπλό σε απόδοση 1.93.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ