Διαφορά ποιότητας στο 2.77

Διαφορά ποιότητας στο 2.77

Σε πρώτο πλάνο οι αναμετρήσεις στο Europa Conference League.

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Europa Conference League.

Ντίλα Γκόρι – Κουόπιο (20:00): Ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης έχει η Κουόπιο απέναντι στην Ντίλα Γκόρι. Οι Φινλανδοί επικράτησαν με 2-0 στην έδρα τους στο πρώτο ματς, σκοράροντας μία φορά σε κάθε ημίχρονο και πάνε στη Γεωργία ως το απόλυτο φαβορί. Δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ, θέλουν «καθαρή» νίκη με τρία τέρματα διαφορά οι γηπεδούχοι για να κάνουν την έκπληξη και να προκριθούν εκείνοι. Σχεδόν αδύνατο. 

Προσπάθησε στο πρώτο ματς να φανεί ανταγωνιστική, αλλά η Κουόπιο είναι περισσότερο ποιοτική. Σκόραρε στο 32’, είχε κι άλλες φάσεις για δεύτερο γκολ, το οποίο τελικά ήρθε στο 90’ με πέναλτι. «Πρέπει να θυμόμαστε πως έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα ημίχρονο. Το δεύτερο γκολ ναι μεν μας δίνει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, αλλά θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Και καλοί στην άμυνα», είπε μετά το ματς ο Σίμο Βαλακαρι, προπονητής των Φινλανδών. 

Αποδόσεις Πρωταθλητών 2022-23

Ντίλα Γκόρι – Κουόπιο (20:00): Γενικά η Κουόπιο δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Κέρδισε και τη Λάχτι με 4-0 την περασμένη Κυριακή για το πρωτάθλημα και ο στόχος της είναι το πρωτάθλημα. Ξέφυγε με έξι βαθμούς από την Ελσίνκι, δείχνοντας πως μπορεί να ελπίζει σε αυτό. Θέλει να κάνει και ευρωπαϊκή υπέρβαση, καθώς δύο σερί χρονιές έφτασε μέχρι τα πλέι οφ, αλλά αποκλείστηκε. Το 2020 σε εκείνα του Europa League, μένοντας έξω από την Κλουζ και πέρσι στο Conference League, όπου αποκλείστηκε από την Ουνιόν Βερολίνου. 

Δες το αναλυτικό bet365 review

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Δεν έχει περιθώρια η Ντίλα Γκόρι να περιμένει και πάλι και να ψάξει αντεπιθέσεις. Τούτη τη φορά θα βγει για να ψάξει το γκολ και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει. Και αυτό ίσως να το πληρώσει. Η Κουόπιο είναι καλή στην κόντρα επίθεση, είναι αποτελεσματική στην επίθεσή της, μπορεί να φτάσει σε… θρίαμβο πρόκρισης και με δεύτερη πρόκριση. Άλλωστε είναι καλύτερη ομάδα και περισσότερο ποιοτική από τους Γεωργιανούς. Θα τη στηρίξουμε και θα πάμε στοίχημα με «διπλό» σε απόδοση 2.77.  (Pamestoixima).

Δες την αξιολόγηση της Interwetten

Ρέικιαβικ – Πόγκον (21:15): Ρεβάνς της προκριματικής φάσης στο ‘KR-völlur Stadion’, σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τους Πολωνούς που επικράτησαν 4-1 στο πρώτο ματς. Η Ρέικιαβικ δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να προβάλλει αντίσταση και κατέρρευσε μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκε. Ομάδα με συγκεκριμένο ταβάνι, ήταν υπέρβαση η περσινή της πορεία ως την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κακό το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα Ισλανδίας, είναι 7η με 16 βαθμούς αλλά μόλις στο -1 από τα playoffs. Συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη και ηττήθηκε στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της από Μπρέινταμπλικ και Βίκινγκουρ που κοντράρονται για την κορυφή. Μετράει συνολικά 4Ν-4Ι-4Η, με γκολ 16-19.

Η Πόγκον έκανε εύκολη τη ζωή της στην αναμέτρηση του Στσέζιν. Μόλις στο 16′ ο Ζάχοβιτς της έδινε προβάδισμα δύο τερμάτων και τα υπόλοιπα ήρθαν φυσιολογικά. Έδωσε μάχη πέρσι για τον τίτλο στην Ekstraklasa, έμεινε από δυνάμεις και ιδέες στο φινάλε για να τερματίσει στην 3η θέση. Έδωσε μόλις ένα φιλικό προετοιμασίας, το νικηφόρο 1-0 επί της Λεχ Πόζναν. Έδειξε όμως πανέτοιμη και με καλό ρυθμό για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Στην Ισλανδία αναμένεται να τελειώσει τη δουλειά χωρίς μεγάλες δυσκολίες.

Δες το αναλυτικό review της Vistabet

Ρέικιαβικ – Πόγκον (21:15): Σημάδι που να μαρτυρά ότι η Ρέικιαβικ είναι κοντά στο ‘στρίψιμο’ δεν υπάρχει. Δυσκολεύεται να κρατήσει τη μπάλα και πολύ περισσότερο να δημιουργήσει. Τουλάχιστον παρουσιάζει μια υποτυπώδη αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες που φτιάχνει. Ανασταλτικά ακόμη ψάχνεται, δεν έχει ρυθμό και ψάχνει κάτι extreme για να μπει στο κόλπο της πρόκρισης. Η Πόγκον είναι ικανότατη μεσοεπιθετικά, τηρουμένων των αναλογιών. Βελτιώνεται σταθερά χρόνο με το χρόνο και έχει τρόπο να παίρνει τα ματς που είναι στα μέτρα της. Στέκεται αξιοπρεπώς αμυντικά και διατηρεί την αυτοκυριαρχία της.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Για την Ρέικιαβικ τα πράγματα είναι απλά. Υποχρεωμένη να επιτεθεί και να βρει σχετικά νωρίς ένα γκολ που θα της δώσει τις όποιες ελπίδες ανατροπής. Η Πόγκον δεδομένα θα βρει χώρους να απειλήσει, κόντρα σε μια ούτως ή άλλως ευάλωτη αμυντικά γραμμή. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για ένα θεαματικό παιχνίδι και θα πάμε στοίχημα με το Goal/Goal & Over 2,5 στο 2.02 της Stoiximan.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ