Λογικό 1.90 σε οριακό ματς

Λογικό 1.90 σε οριακό ματς

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Champions League.

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Champions League.

Ντιναμό Κιέβου – Φενερμπαχτσέ (21:00): Πρώτος αγώνας των δύο ομάδων για τον β’ προκριματικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Η ρεβάνς θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη την ερχόμενη Τετάρτη (27/7). Ως γνωστό, δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου αριθμού τερμάτων συνολικά και στα δύο 90άλεπτα, θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι. Λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, η αποψινή αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην πόλη Λοτζ της Πολωνίας.

Ντιναμό Κιέβου – Φενερμπαχτσέ (21:00): Εξαιρετικά αμφίρροπο ζευγάρι, που θα μπορούσε να είναι στα πλέι οφ για την είσοδο στους ομίλους. Αυτό είχε συμβεί το μακρινό 2006, με τη Ντιναμό Κιέβου να παίρνει την πρόκριση. Στην Ουκρανία νίκησε με σκορ 3-1 και στη ρεβάνς πήρε ισοπαλία 2-2. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στη φάση των ομίλων της σεζόν 2008-09. Οι Ουκρανοί νίκησαν 1-0 στην έδρα τους και πήραν ισοπαλία 0-0 στην Τουρκία. Τελευταία συνάντησή τους ήταν πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά σε φιλικό επίπεδο, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 1-1.

Αποδόσεις Πρωταθλητών 2022-23

Ντιναμό Κιέβου – Φενερμπαχτσέ (21:00): Η Ντιναμό Κιέβου είναι σχετικά αποδυναμωμένη λόγω του πολέμου, αφού έφυγαν κάποιοι βασικοί παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν αντικατασταθεί. Επέστρεψαν από τον δανεισμό τους, όσοι είχαν παραχωρηθεί σε ουκρανικές ομάδες, αλλά σίγουρα δεν είναι το ίδιο. Έχει δώσει 8 φιλικά, με απολογισμό 3 νίκες, 3 ήττες και 2 ισοπαλίες. Στα πιο πρόσφατα, ηττήθηκε 3-0 από τη Λιόν και 2-1 από την Αντβέρπ.
Από την άλλη, η Φενερμπαχτσέ έχει προχωρήσει σε στοχευμένες προσθήκες, με στόχο να επιστρέψει στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος. Πιο δαπανηρή μεταγραφή (5,5 εκ. ευρώ) είναι για την αγορά των δικαιωμάτων του Ουρουγουανού αριστερού εξτρέμ, Ντιέγκο Ρόσι από τους Λος Άντζελες FC, ο οποίος αγωνιζόταν δανεικός. Επίσης, αποκτήθηκε από τη Σάντα Κλάρα ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Λίνκολν έναντι 3,5 εκ. ευρώ. Στα πέντε φιλικά
προετοιμασίας μέτρησε ισάριθμες νίκες. Το πρωτάθλημα της νέας σεζόν αρχίζει στις 7 Αυγούστου.

Δες το αναλυτικό bet365 review

Εξαιρετικά αμφίρροπο ματς, όπως φαίνεται και από το σετ αποδόσεων στο στοίχημα. Στα… χαρτιά, η Φενέρ παρουσιάζεται μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, αλλά προσωπικά, δεν συμμερίζομαι τον τόσο μεγάλο φαβοριτισμό. Στο αποψινό παιχνίδι, εκτιμώ ότι οι δύο ομάδες έχουν τα φόντα να σκοράρουν, αλλά το σκορ δεν θα ξεφύγει, αφού και οι δύο βρίσκονται σε φάση μονταρίσματος. Πάμε στοίχημα με «G/G και Under 5,5 γκολ» σε απόδοση 1.90
(Pamestoixima).

Δες την αξιολόγηση της Interwetten

Μάριμπορ – Σέριφ (21:15): Πρώτη αναμέτρηση των ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο, διεξάγεται στο ‘Stadion Ljudski vrt’. Η Μάριμπρο απέκλεισε την Σόλιγκορσκ στον προηγούμενο γύρο. Έμεινε στο 0-0 εντός, πήρε νίκη με σκορ 2-0 στη ρεβάνς της Λευκορωσίας και μαζί το εισιτήριο της επόμενης φάσης. Πήρε τον τίτλο στη Σλοβενία στο νήμα, με 70 βαθμούς και μόλις στο +3 από την 2η Κόπερ. Στη φετινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος υπέστη ήττα – σοκ εντός έδρας, στο 0-3 από τη Ραντόμλιγιε. Έδωσε και πέντε φιλικά προετοιμασίας, με απολογισμό τρεις ισοπαλίες, μια νίκη και μια ήττα, προβληματίζοντας συνολικά με την απόδοση της.

Η Σέριφ δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στη Ζρίνσκι στον προηγούμενο γύρο. Πήρε το 0-0 στο πρώτο ματς εκτός έδρας, σε ένα ισορροπημένο 90λεπτο, πριν επικρατήσει 1-0 στις λεπτομέρειες στη ρεβάνς χωρίς να είναι καλύτερη από την αντίπαλο της. Νταμπλούχος Μολδαβίας την περσινή σεζόν. Πήρε το πρωτάθλημα με +6 από την 2η Πετροκούμπ, νίκησε 1-0 την Σφίντουλ στον τελικό του Κυπέλλου. Στο +/- των μεταγραφών μοιάζει ελαφρώς ενισχυμένη στη θεωρία.

Δες το αναλυτικό review της Vistabet

Μάριμπορ – Σέριφ (21:15): Διπρόσωπη και ασταθής η Μάριμπορ στο χορτάρι μέχρι στιγμής. Ήταν στιβαρή αμυντικά απέναντι στη Σόλιγκορσκ, αλλά αποδείχθηκε εξαιρετικά ευάλωτη κόντρα στη Ραντόμλιγιε. Επιθετικά έμεινε άσφαιρη στο πρώτα ματς Ευρώπης και πρωταθλήματος, ήταν όμως εξαιρετικά αποτελεσματική στη Λευκορωσία. Δεν βγαίνει εύκολα άκρη με τη συμπεριφορά της, μοιάζει ικανή για όλα. Από την άλλη, το δείγμα της Σέριφ είναι πολύ μικρό. Και αφορά ουσιαστικά τα δύο ματς με τη Ζρίνσκι. Εκεί έδειξε αξιόπιστη ανασταλτικά, αλλά και εκτός ρυθμού από τη μέση και μπροστά. Είναι πάντως έμπειρη ομάδα στα προκριματικά και με κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών στο ρόστερ.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Ένα ζευγάρι που μοιάζει αρκετά ισορροπημένο ενόψει της πρώτης αναμέτρησης. Η Μάριμπορ έχει ρίξει το βάρος στην Ευρώπη αλλά το έργο της είναι δύσκολο. Η Σέριφ ξέρει να ελέγχει low tempo παιχνίδια και έχει περισσότερη υπομονή στο παιχνίδι της. Είναι ακόμη όμως ανέτοιμη. Η σκοπιμότητα θα κυριαρχήσει και το ρίσκο θα είναι το ελάχιστο δυνατό ενόψει και της ρεβάνς. Φαντάζει ως ένα κλειστό παιχνίδι διαχείρισης καταστάσεων, που δύσκολα θα προσφέρει θέαμα. Αρκετά μπερδεμένο όσον αφορά το σημείο, θα πάμε στοίχημα με το combo under 2,5 γκολ και under 10,5 κόρνερ σε απόδοση 2.07 στο Bet Builder της Stoiximan.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ