Στη… μάχη ΠΑΟΚ και Άρης

Στη… μάχη ΠΑΟΚ και Άρης

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Europa Conference League.

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Europa Conference League.

Λέφσκι – ΠΑΟΚ (20:00): Πρώτη αναμέτρηση των ομάδων στον 2ο προκριματικό γύρο, διεξάγεται στη Vivacom Arena της Σόφιας. Η Λέφσκι κατέκτησε πέρσι το Κύπελλο Βουλγαρίας και τερμάτισε στην 4η θέση των playoffs του πρωταθλήματος. Έδωσε πέντε φιλικά προετοιμασίας το καλοκαίρι. Όλα απέναντι σε βατούς αντιπάλους, με απολογισμό τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Ηττήθηκε εκτός έδρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με σκορ 1-0
από την ΤΣΣΚΑ. Έβγαλε αντίδραση αμέσως μετά, συντρίβοντας 5-0 την Σπαρτάκ. Ελαφρώς ενισχυμένη από το μεταγραφικό πάρε – δώσε, ξεχωρίζει η απόκτηση του στόπερ Κόρδοβα από την Ιντεπεντιέντε του Παναμά. Οι εξτρέμ Γουέλτον και Μιλάνοφ είναι οι πιο επικίνδυνοι παίκτες της μπροστά.

Ο ΠΑΟΚ είχε πολλά σκαμπανεβάσματα την περσινή σεζόν. Έφτασε ως τα προημιτελικά του Conference League, έμεινε από πολύ νωρίς εκτός διεκδίκησης τίτλου στη Super League και ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου. Επιβεβλημένη η αναδιάρθρωση του ρόστερ, έχουν γίνει ήδη αρκετές κινήσεις. Κοτάρσκι, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Αντρέ Ρικάρντο, Κουαλιάτα, Νάρεϊ και Μπράντον Τόμας είναι τα νέα πρόσωπα και οι μεταγραφές θα έχουν συνέχεια. Στα πέντε φιλικά που έδωσε νίκησε Γκόου Αχέντ Ιγκλς, Σταντάρ Λιέγης και Παναιτωλικό, ηττήθηκε
από την Χρόνινχεν και έμεινε στο 2-2 με την Άλκμααρ. Έβγαλε καλά στοιχεία μεσοεπιθετικά, έδειξε κενά στην άμυνα και σίγουρα χρειάζεται ακόμη χρόνο για να έρθει στην ιδανική κατάσταση.

Ειδικά Στοιχήματα ΠΑΟΚ

Λέφσκι – ΠΑΟΚ (20:00): Η Λέφσκι είναι ομάδα ρυθμού και ημέρας. Δεν είναι της… πλάκας, ούτε όμως ικανή να επιβάλλεται στο χορτάρι απέναντι σε ανώτερους αντιπάλους. Διαθέτει κάποιες αξιόλογες μονάδες από τη μέση και μπροστά, προσπαθεί να βελτιωθεί στα μετόπισθεν. Έχει εύθραυστη ψυχολογία και δεν αντιδρά σωστά όταν το παιχνίδι στραβώνει. Ο ΠΑΟΚ είναι δύο σκάλες επάνω ποιοτικά και ικανός να θέτει τους δικούς του κανόνες στο
χορτάρι. Είναι ζήτημα πάντως ο ρυθμός για τον ‘Δικέφαλο’, καθώς φυσιολογικά είναι ανέτοιμος αυτή την εποχή. Η απουσία του Ολιβέιρα, αλλά και αυτές των Καντουρί, Μπίσεσβαρ μειώνουν τις λύσεις στη γραμμή κρούσης, ενώ ο Σάστρε θα κληθεί να καλύψει το κενό του Λύρατζη δεξιά στην άμυνα.

Κουπόνι ΟΠΑΠ σήμερα

Η Λέφσκι θεωρητικά είναι πιο μπροστά σε βαθμό ετοιμότητας, όμως δεν πείθει με την απόδοση της. Συχνά τα αποτελέσματα της, θετικά ή αρνητικά, μοιάζουν συγκυριακά. Δεν έχει ακόμη σταθερές στο παιχνίδι της και στηρίζεται στις ατομικές εμπνεύσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι περισσότερο ‘ψημένος’ στη διαδικασία των προκριματικών. Πιο έμπειρος και ανώτερος ποιοτικά. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά μπορεί να πάρει προβάδισμα πρόκρισης πριν τη ρεβάνς της Τούμπας. Απαραίτητη η κάλυψη, θα πάμε στοίχημα με το combo X2 & goal/goal στο 2.65 της Stoiximan.

Ειδικά Στοιχήματα Άρης

Άρης – Γκόμελ (21:00): Πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ‘Κλ. Βικελίδης’ για τον 2ο προκριματικό γύρο. Παιχνίδι που περιμένει με αγωνία ο Άρης, κουβαλώντας τον ενθουσιασμό από τον μυθικό τρόπο που κέρδισε την έξοδο του στην Ευρώπη στο τελευταίο ματς της περσινής σεζόν. Τα πέντε φιλικά προετοιμασίας συνοδεύτηκαν από τη φυσιολογική αστάθεια της εποχής. Νίκησε Γάνδη, Ολυμπιακό και Ιωνικό, ηττήθηκε από Αμβούργο και Άρη Λεμεσού. Άλλωστε ο Μπούργος ενσωματώνει ακόμη παίκτες. Μαζικού, Πίρσμαν, Οντουμπάγιο, Σεΐκ Ντιοπ, Νταμπό, Καμάτσο, Ζερβινιό και Γκρέι, είναι κινήσεις στοχευμένες αλλά χρειάζονται ακόμη χρόνο προσαρμογής.

Το πρωτάθλημα Λευκορωσίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αλλά για την ώρα η Γκόμελ δεν μοιάζει ικανή να πρωταγωνιστήσει. Μετά και την ήττα 0-3 από τη Μινσκ έμεινε στην 8η θέση με 22 βαθμούς και στο -6 από τα ευρωπαίκά εισιτήρια. Στις 6Ν-4Ι-5Η το ρεκόρ της, με γκολ 18-17. Πέρσι έκανε την έκπληξη και πήρε το Κύπελλο στον τελικό με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Δεν προκύπτει κάτι σπέσιαλ από την ανάγνωση του ρόστερ της Γκόμελ, που δύσκολα μπορεί να απειλήσει τον Άρη με αποκλεισμό.

Πρώτοι σκόρερ ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων – Αποδόσεις

Άρης – Γκόμελ (21:00): Ο Άρης είναι ακόμη σε διαδικασία χτισίματος. Εκκρεμούν προσθήκες στο ρόστερ και ο Μπούργος ψάχνει το ιδανικό σχήμα για να ‘κουμπώσουν’ τα πρόσωπα. Ήρθαν πάντως παίκτες που συνδυάζουν ταχύτητα, τεχνική και εμπειρία. Ειδικά οι Ντιοπ, Γκρέι, Ζερβινιό και Καμάτσο έχουν παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο. Πλεονέκτημα για τον Άρη ότι έχει παίκτες για να υποστηρίξουν περισσότερα από ένα στυλ παιχνιδιού. Η Γκόμελ παίζει σφιχτά, προσπαθεί να κρατάει τη συνοχή των γραμμών της αλλά από ποιότητα λίγα πράγματα. Βρίσκει κάποιες λύσεις επιθετικά, αμυντικά δεν εμπνέει καμία ασφάλεια.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Στα θετικά για τους Λευκορώσους, το γεγονός ότι είναι σε πλήρη αγωνιστική δράση. Πέραν τούτου ωστόσο, δεν έχουν κάτι άλλο να αντιπαρατάξουν στα ματς με τον Άρη. Από τους παίκτες του Μπούργος εξαρτάται καθαρά το αποτέλεσμα και η δυνατότητα να ‘καθαρίσουν’ την πρόκριση από το πρώτο ματς, είναι απόλυτα ρεαλιστική. Θα πάμε στοίχημα να σκοράρει ο Γκρέι & χάντικαπ -1 για τον Άρη, σε απόδοση 2.57 στο Bet Builder της Stoiximan.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ