Δυνατό ποντάρισμα από το Γιουβέντους Ρόμα

Δυνατό ποντάρισμα από το Γιουβέντους Ρόμα

Συναρπαστικό το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου, με αμέτρητα παιχνίδια και ντέρμπι στην Ιταλία, με τη Γιουβέντους να υποδέχεται τη Ρόμα, ένα παιχνίδι που μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.

Συναρπαστικό το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου, με αμέτρητα παιχνίδια και ντέρμπι στην Ιταλία, με τη Γιουβέντους να υποδέχεται τη Ρόμα, ένα παιχνίδι που μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου.

 

*3η αγωνιστική

*Η Γιουβέντους πανηγύρισε 85 νίκες σε 176 αναμετρήσεις με αντίπαλο τη Ρόμα στη Σέριε Α (50 ισοπαλίες, 41 ήττες). Στις τρεις τελευταίες έκανε το 3Χ3.

*Η Γιουβέντους επικράτησε στις 10/11 τελευταίες αναμετρήσεις με αντίπαλο τη Ρόμα στο «Allianz» (μία ήττα).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εκτός) με τη Σαμπντόρια.

Είναι γεγονός πως η Γιουβέντους αντιμετώπιζε κάποιες σοβαρές απουσίες στην αναμέτρηση με τη Σαμπντόρια, ωστόσο αυτό δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την απογοητευτική εμφάνιση που πραγματοποίησε στο «Luigi Ferraris» (0-0). Μοναδική ουσιαστική ευκαιρία της για γκολ ήταν το τετ α τετ του Κουαδράδο στο 15′, λίγο μετά το δοκάρι του Καπούτο για τους γηπεδούχους.

Οι γραμμές των «μπιανκονέρι» ήταν ασύνδετες, η κεντρική μπορεί να χαρακτηριστεί και ανύπαρκτη. Οι «μπιανκονέρι» στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν με αντίπαλο τη Ρόμα στο «Allianz», το οποίο θα υποδεχτεί για πρώτη φορά τον Πάουλο Ντιμπάλα που μετακόμισε στην πρωτεύουσα το καλοκαίρι.

«Περιμένω μία ισορροπημένη αναμέτρηση, η Ρόμα δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ. Μπορούμε μόνο να βελτιωθούμε αγωνιστικά», είπε ο προπονητής Αλέγκρι. Ενίσχυση στην γραμμή κρούσης για τη Γιουβέντους με την έλευση του Μίλικ (ΕΠ) από τη Μαρσέιγ, παράλληλα βρίσκεται κοντά στον Παρέντες (ΜΕ). Νοκ άουτ τέθηκε οριστικά ο Μπονούτσι, επιστρέφει ο Τσέζνι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

ΡΟΜΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (1-0) της Κρεμονέζε. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Σμόλινγκ (65′).

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές με το ίδιο σκορ (1-0) για τη Ρόμα επί της νεοφώτιστης Κρεμονέζε στο «Olimpico». Δημιούργησε και πάλι πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, δείχνοντας πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στα τελειώματα. Γλίτωσε σε 3-4 περιπτώσεις από την παραβίαση της εστίας της, κορυφαία το δοκάρι του Ντρέσερς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Δοκάρι είχε και ο Έιμπραχαμ για να ανοίξει το σκορ στο 55′. «Η αναμέτρηση με τη Γιουβέντους δεν έχει καμία ιδιαιτερότητα, είναι όπως όλες οι υπόλοιπες. Έχω επισκεφτεί αρκετές φορές στο παρελθόν το Τορίνο, δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο παρελθόν σε αυτό», ανέφερε ο προπονητής Μουρίνιο.

Τραυματίστηκε εκ νέου ο Τζανιόλο και τέθηκε νοκ άουτ, στα πιτς παραμένει ο νεοαποκτηθέντας Βαϊνάλντουμ. Οι «τζιαλορόσι» πανηγύρισαν τη νίκη στις δύο τελευταίες εκτός έδρας αγωνιστικές: Δεν έχουν κάνει το σχετικό 3Χ3 από τον Αύγουστο 2020. Βρίσκονται μία ανάσα από την απόκτηση του Μπελότι (ΕΠ).

ΡΟΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Στιβαρή αμυντικά παρουσιάζεται η Ρόμα, την ώρα που η Γιουβέντους έδειξε να δυσκολεύεται σημαντικά στη δημιουργία ευκαιριών στη Γένοβα. Δύσκολα θα ξεφύγει σημαντικά το σκορ στη μεταξύ τους μάχη, πάμε με το 2-3 γκολ σε απόδοση 1.98.

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ: https://www.betarades.gr/gioybentoys-roma/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ