Επιστρέφει ως αντίπαλος

Επιστρέφει ως αντίπαλος

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Champions League.

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Champions League.

Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ (19:45): Αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του Group G στο ‘Etihad’. Κανένα πρόβλημα για την Σίτι στην πρεμιέρα, δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει 4-0 της Σεβίλλης στην Ανδαλουσία. Αποδεικνύοντας με το καλημέρα ότι είναι το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θεση στον όμιλο. Δεν τίθεται θέμα πρόκρισης, αλλά θέλει να πάρει κεφάλι γρήγορα και να αφοσιωθεί στις υπόλοιπες υποχρεώσεις της. Παραμένει αήττητη στην Premier League μετά από έξι παιχνίδια, είναι ισόβαθμη στους 14 και την 2η θέση μαζί με την Τότεναμ και υπολείπεται ενός βαθμού της πρωτοπόρου Άρσεναλ. Δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λαπόρτ ο Γκουαρδιόλα, Στόουνς και Γουόκερ είναι αμφίβολοι.

Εύκολο αποδείχθηκε και για την Ντόρτμουντ το ματς της πρεμιέρας. Επικράτησε 3-0 της Κοπεγχάγης στο ‘Signal Iduna Park’ και έδειξε ότι μπορεί τουλάχιστον να διεκδικήσει την δεύτερη θέση στον όμιλο. Ουσιαστικά θα μονομαχήσει με τη Σεβίλλη για το εισιτήριο της πρόκρισης. Ηχηρό το ‘χαστούκι’ από τη Λειψία πάντως, ηττήθηκε με σκορ 3-0 εκτός έδρας και έμεινε στην 5η θέση. Σε απόσταση βολής όμως από την κορυφή, μόλις στο -2 από την Ουνιόν Βερολίνου. Γεμάτο το ρόστερ αλλά πολλές οι απουσίες για τους Βεστφαλούς. Νοκ άουτ οι Μπινό-Γκίτενς, Νταχούντ, Αζάρ, Κόμπελ, Μπάουθα, δίνει τη δική του μάχη ο Αλέ…

Σλοβενία – Πολωνία Ευρωμπάσκετ 2022: Η ανάλυση του αγώνα

Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ (19:45): Προφανώς δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ανάλυση για την Σίτι. Η προσθήκη του Χάαλαντ τη βοήθησε να βρει τον εκτελεστή παντός καιρού που της έλειπε, προσφέροντας μια ξεχωριστή οντότητα στην επίθεση της. Το στοίχημα για τον Γκουαρδιόλα είναι η κατάκτηση του Champions League, ωστόσο οι ‘πολίτες’ διεκδικούν το τρόπαιο σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχουν. Απαιτείται επομένως ισορροπία, ροτέισον και οικονομία δυνάμεων σε βάθος χρόνου. Η Ντόρτμουντ είναι ομάδα με ταλέντο που περισσεύει
και λύσεις σε κάθε γραμμή. Ακόμη χτίζεται και δεν αποφεύγει τις κακοτοπιές, ειδικά όταν βγαίνει στην επιφάνεια η αφέλεια που την χαρακτηρίζει ανασταλτικά. Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Αλέ αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που Μοντέστ και Μάλεν δεν έχουν βρει ακόμη ρυθμό.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Ξεκάθαρο το φαβορί, σε τέτοιο βαθμό που το σετ δεν προσφέρει κάποια ιδιαίτερη αξία στοιχηματικά. Η Ντόρτμουντ θα το παλέψει, όμως οι πιθανότητες να φύγει με αποτέλεσμα από το ‘Etihad’ είναι λίγες. Θα βρει απέναντι της και τον Χάαλαντ, που την ξέρει πολύ καλά ως πρώην παίκτης της μέχρι πριν από λίγους μήνες. Το σημείο, τα γκολ, τα χάντικαπ, ακόμη και η επιλογή να σκοράρει ο Νορβηγός φορ είναι καλά διαβασμένα και ασύμφορα σε γενικές γραμμές. Η Σίτι θα μπει δυνατά επιχειρώντας να ξεμπερδεύει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σε συνδυασμό με τα αμυντικά κενά της Ντόρτμουντ, μπορεί να το κάνει. Στροφή σε ένα ειδικό και θα πάμε στοίχημα με το over 1,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο σε απόδοση 1.91 στη Novibet.

Γαλλία – Ιταλία Ευρωμπάσκετ 2022: Η ανάλυση του αγώνα

Γιουβέντους – Μπενφίκα (22:00): Πρεμιέρα με το… αριστερό έκανε στον 8ο όμιλο η Γιουβέντους, η οποία ηττήθηκε 2-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι. Οι «μπιανκονέρι» στάθηκαν αρκετά καλά, ειδικά στο β’ ημίχρονο, όταν μείωσαν το σκορ και αν το πίστευαν περισσότερο, ίσως θα μπορούσαν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι. Στη Serie A, οι γκέλες συνεχίστηκαν, αφού είχε την τέταρτη ισοπαλία σε 6 αγώνες. Αυτή τη φορά, της έκοψε βαθμούς η Σαλερνιτάνα (2-2), σε ένα ματς που βρέθηκε να χάνει 2-0, ισοφάρισε και στις καθυστερήσεις είδε να της ακυρώνεται λανθασμένα ένα τρίτο γκολ. Στη συνέχεια έγινε ο κακός χαμός, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τρεις αποβολές, μεταξύ αυτών και ο Μαξ Αλέγκρι.

Αγωνιστικά, τα προβλήματα παραμένουν, καθώς τραυματίες είναι ο γκολκίπερ Σέζνι, ο χαφ Πογκμπά, ο μέσος Λοκατέλοι, οι εξτρέμ Κιέζα, Ντι Μαρία, Ακέ και ο φορ Κάιο Ζόρζε.

Γιουβέντους – Μπενφίκα (22:00): Τα… δέοντα έκανε, από την πλευρά της, η Μπενφίκα, στη δική της πρεμιέρα στη Λισσαβόνα. Μετά από ένα κάκιστο α’ ημίχρονο, οι «αετοί» πέτυχαν δύο γκολ στο ξεκίνημα του β’ και έφτασαν χωρίς δυσκολίες στη νίκη με 2-0 επί της Μακάμπι Χάιφα. Δεν ενθουσίασαν με την απόδοσή τους, αλλά αυτό που μετράει στην παρούσα φάση είναι οι νίκες. Στην Primeira Liga, προχώρησε με μια ακόμη νίκη, αυτή τη φορά με 1-0 επί της Φαμαλικάο. Έκανε, έτσι, το «6 στα 6» και οδηγεί μόνη της την κούρσα. Σε σχέση με το ματς πρωταθλήματος, επιστρέφουν από τιμωρία ο μέσος Μάριο και ο φορ Ράμος. Τραυματίες παραμένουν οι τρεις στόπερ Μοράτο, Βερίσιμο και Ζοάο Βίκτορ.

Champions League 2022: Όλοι οι αγώνες της 2 ης αγωνιστικής

Γιουβέντους – Μπενφίκα (22:00): Δύο φορές στο παρελθόν έχουν τεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στο πλαίσιο των ημιτελικών του Europa League της σεζόν 2013-14. Στο πρώτο ματς της Λισσαβόνας, η Μπενφίκα νίκησε 2-1 και στη ρεβάνς του Τορίνου, πήρε ισοπαλία 0-0 και μαζί την πρόκριση στον τελικό, όπου ηττήθηκε από τη Σεβίλλη. Επίσης, έχουν παίξει άλλες δύο φορές σε φιλικά. Αμφότερα δεν ανέδειξαν νικητή, καθώς έληξαν ισόπαλα 1-1.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Το βάρος της φανέλας της Γιουβέντους είναι μεγαλύτερο, αλλά στην παρούσα φάση, η Μπενφίκα εμπνέει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Το ματς είναι εξαιρετικά κρίσιμο για την οικονομία του ομίλου, αλλά δεν θα μπλέξω με σημείο στο στοίχημα μου. Οι «μπιανκονέρι» έχουν αμυντικά ζητήματα και θεωρώ πως οι «αετοί» μπορούν να το εκμεταλλευτούν και να σκοράρουν μια φορά. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal & Under 4,5 σε απόδοση 2.17 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ