Ξεχωρίζει το Άρης – Ολυμπιακός

Ξεχωρίζει το Άρης – Ολυμπιακός

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, με το ντέρμπι του “Κλεάνθης Βικελίδης” ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό να ξεχωρίζει από το κουπόνι. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

 

*5η αγωνιστική.

*Η περσινή νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού (2-1) ήταν η πρώτη έπειτα από 24 ματς αήττητου σερί των ερυθρολεύκων εναντίον του (18-6-0).

*Με G/G ολοκληρώθηκαν τα 13/16 τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Οι δύο ομάδες έρχονται από 7/9 μεταξύ τους Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, τα τέσσερα ήταν με σκορ 1-1!

ΑΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης. Το 0-1 ο Γκρέι στο 20’, το 0-2 έκανε ο Εμπακατά στο 60’. Με δέκα παίκτες απ’ το 77’ ο Άρης λόγω της απευθείας αποβολής του Ματέο Γκαρσία για αντιαθλητικό μαρκάρισμα.

Έβγαλε αντίδραση και χαρακτήρα στην Τρίπολη, πήρε μια σπουδαίας σημασίας νίκη χάρη στην αποτελεσματικότητα του. Οι κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν στο 20’ χάρη στην ποιότητα των παικτών τους, τη στιγμή που ο Αστέρας έφτανε με άνεση στην αντίπαλη περιοχή, αλλά τα χαλούσε στην τελική απόφαση, είτε ήταν πάσα, είτε εκτέλεση. Είχε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει στην έναρξη του δεύτερου μέρους (ο Εμπακατά απέκρουσε την μπάλα πάνω στη γραμμή δύο φορές!), το 0-2 στο 60’ έβαλε τις βάσεις για την επικράτηση του Άρη. Η αποβολή του Ματέο Γκαρσία στο 77’ περιέπλεξε την κατάσταση, ο Αστέρας πίεσε και είχε ευκαιρίες, άξιζε ένα γκολ, αλλά οι Θεσσαλονικείς άντεξαν μέχρι το φινάλε.

Ήταν το τελευταίο ματς υπό τις οδηγίες του Τόλη Τερζή, ο οποίος τα πήγε περίφημα με εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ (0-0) και νίκη στην Τρίπολη, δίνει τη σκυτάλη στον Άλαν Πάρντιου, ο οποίος σήμερα θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Άρη. «Η ομάδα είναι καλή, υπάρχει καλή νοοτροπία. Όταν μια ομάδα έχει ποιοτικούς παίκτες θα πρέπει να προσπαθήσεις να βγάλεις αυτή την ποιότητα στο γήπεδο, να πατήσεις πάνω σ’ αυτή και φυσικά να την εξελίξεις. Ξέρω ότι θα χρειαστεί χρόνος για να περάσω τη φιλοσοφία μου. Το πρώτο μου παιχνίδι είναι απέναντι στον πρωταθλητή και θα έλεγα ότι είναι μια πρόκληση και για μένα», είπε ο Άγγλος προπονητής.

Τιμωρημένος ο Ματέο Γκαρσία, επιστρέφει ο Νταμπό (Μέσος, 2), που έχει πιθανότητες για βασικός στο πλευρό του Ντουκουρέ. Δεν αλλάζει η σύνθεση της άμυνας, ενώ οι Καμάτσο, Πάλμα και Ιτούρμπε διεκδικούν μια θέση στα πλάγια της επίθεσης. Ολοκληρώθηκε η απόκτηση του μέσου Ετέμπο, θα ενσωματωθεί στα τέλη Σεπτέμβρη λόγω υποχρεώσεων με την εθνική Νιγηρίας. Στην αποστολή και ο νεοαποκτηθείς μέσος, Έντουιν Ροντρίγκες.

ΑΡΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 5/8 Over 2.5 σε επίσημο επίπεδο.

*Έρχεται από 3/4 ΝG σε επίσημο επίπεδο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-3 κόντρα στη Φράιμπουργκ για το Γιουρόπα Λιγκ. Το 0-1 ο Χέφλερ στο 5’, το 0-2 έκανε ο Γκρέγκοριτς στο 25’, το 0-3 έκανε ο ίδιος παίκτης στο 52’. Καθολική η επικράτηση των Γερμανών, εκτός κλίματος ο Ολυμπιακός.

Κατώτερος των περιστάσεων στο εντός έδρας ματς με τη Φράιμπουργκ την Πέμπτη, υπέστη μια δίκαιη ήττα με το «βαρύ» 0-3. Δε χωρά ιδιαίτερη κριτική στο παιχνίδι, καθώς οι Γερμανοί ήταν καθολικά ανώτεροι απ’ την αρχή ως το φινάλε, είχαν ενέργεια και ένταση, πίεσαν πολύ τον Ολυμπιακό και προκάλεσαν λάθη. Τραγική σ’ όλους τους τομείς η ομάδα του Κορμπεράν, είχε πολλά θέματα ανασταλτικά, δεν απείλησε καθόλου τον αντίπαλο, ήταν ασύνδετη και χωρίς ξεκάθαρο πλάνο.

«Δεν αξίζει να μιλάμε για προβλήματα, αλλά για λύσεις. Αυτό κάνουμε. Προέχει να συνέλθουμε από την προσπάθεια της Πέμπτης. Θα εκτιμηθεί ποιοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ώστε να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι με τον Άρη», είπε ο Ισπανός προπονητής, για τον οποίο τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του, ωστόσο πολλά θα εξαρτηθούν απ’ το σημερινό αποτέλεσμα, μιας και ακολουθεί διακοπή.

Είχε προηγηθεί άλλο ένα κακό αποτέλεσμα, το εντός έδρας 1-1 με τον Βόλο για το πρωτάθλημα, εκεί ο Ολυμπιακός ήταν τραγικός στο πρώτο ημίχρονο, πολύ βελτιωμένος στο δεύτερο μέρος, μπορούσε να κάνει την ανατροπή. Έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (1-3-2), δέχεται γκολ σχεδόν πάντα.

Στην αποστολή οι νεοαποκτηθέντες Χάμες Ροντρίγκες, Μπακαμπού και Σαμασέκου, μάλλον θα αποκτηθούν επίσης οι Κασάμι και Πασχαλάκης. Εκτός αποστολής οι Μπουχαλάκης και Σισέ, όπως και οι Γκάρι Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά. Επιστρέφουν οι Βαλμπουενά (Μέσος, 3,1) και Ινμπομ Χουάνγκ (Μέσος, 2). Έχει πιθανότητες για την ενδεκάδα ο Σαμασέκου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 8/12 Under 2.5 σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Μετρά 8/12 G/G σ’ όλες τις διοργανώσεις.

 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Ο Άρης έρχεται από σπουδαία νίκη, που αναπτέρωσε την ψυχολογία του, θα έχει νέο προπονητή, τον Άλαν Πάρντιου, στον πάγκο, όπως και τον κόσμο στο πλευρό του. Απ’ την άλλη, ο Ολυμπιακός δεν πείθει, δέχεται γκολ σχεδόν πάντα, αλλά διαθέτει την ποιότητα (ειδικά μετά τις τελευταίες προσθήκες) για να βρει ένα γκολ κόντρα στη μη πειστική άμυνα του Άρη. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

 

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ: https://www.betarades.gr/arhs-olympiakos/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ