Το ντέρμπι Μίλαν Γιουβέντους τραβάει τα βλέμματα!

Το ντέρμπι Μίλαν Γιουβέντους τραβάει τα βλέμματα!

Πολλές είναι οι επιλογές για ποντάρισμα στις στοιχηματικές εταιρίες και αυτό το Σάββατο (08/10)

Πολλές είναι οι επιλογές για ποντάρισμα στις στοιχηματικές εταιρίες και αυτό το Σάββατο (08/10). Τραβάει τα βλέμματα προγνωστικό για σπουδαίο ματς από τη Serie A.

*9η αγωνιστική

*Η Γιουβέντους μετράει τις περισσότερες νίκες (51) και ισοπαλίες (56) κόντρα στη Μίλαν από κάθε άλλη ομάδα στη Σέριε Α. Σε συνολικά 174 αναμετρήσεις τους οι «μπιανκονέρι» πανηγύρισαν 67 νίκες.

*Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες την προηγούμενη σεζόν και στις δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις. Μόνο δύο φορές στο παρελθόν είχαμε το σχετικό 3Χ3: Από το 1972 μέχρι το 1973 (τέσσερις) κι από το 1938 μέχρι το 1938 (τέσσερις).

*Η Γιουβέντους πανηγύρισε έξι νίκες στις εννέα τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Μίλαν στη Σέριε Α (μία ισοπαλία, δύο ήττες).

ΜΙΛΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-0) από την Τσέλσι. Τα γκολ σημείωσαν Φοφανά (24′), Ομπεμεγιάνγκ (56′) και Τζέιμς (62′).

Η Μίλαν προδόθηκε από τις πολλές και σημαντικές απουσίες που μετρούσε, επιστρέφοντας από το Λονδίνο και το «Stamford Bridge» με κατεβασμένα χέρια μεσοβδόμαδα. Απείλησε σοβαρά μόλις μία φορά στο τέλος του ημιχρόνου, γνωρίζοντας εύκολα την ήττα με 3-0 από την Τσέλσι την οποία υποδέχεται στο «San Siro» την Τρίτη (11/10).

Υποχώρησε στην 3η θέση του 5ου ομίλου ισοβαθμώντας με τους Άγγλους, όντας στο -1 από την πρωτοπόρο Σάλτσμπουργκ. Την προηγούμενη βδομάδα άλωσε το «Carlo Castellani» σκοράροντας δύο φορές στις καθυστερήσεις επί της Έμπολι για το τελικό 3-1. Στις 12 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις στη Σέριε Α γνώρισε μόλις μία ήττα (οχτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες), αυτή από τη Νάπολι (2-1) στις 18 Σεπτεμβρίου.

«Πρέπει να παρουσιαστούμε ενωμένοι και να μην κάνουμε ξεκάθαρα λάθη, στόχος μας είναι να προσεγγίσουμε σωστά την αναμέτρηση. Όταν συμβαίνει αυτό, γινόμαστε ιδιαίτερα επικίνδυνοι», είπε ο προπονητής Πιόλι ενόψει της σημερινής σπουδαίας μάχης με τη Γιουβέντους. Σίγουρα εκτός αποστολής τέθηκαν εκ νέου Μενιάν, Σαλεμάκερς, Καλάμπρια και Κιάερ, υπάρχει αισιοδοξία πως ο Τέο Ερνάντεζ θα πάρει θέση βασικού, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

ΜΙΛΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (3-1) της Μακάμπι Χάιφα. Ντοπιέτα πέτυχε ο Ραμπιό (35′, 83′), σκόραρε και ο Βλάχοβιτς για τους γηπεδούχους (50′). Μείωσε προσωρινά ο Ντέιβιντ στο 75′.

Έχοντας τον Ντι Μαρία σε εξαιρετική βραδιά (τρεις ασίστ), η Γιουβέντους έσπασε το ρόδι στον 8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ προσπερνώντας το εμπόδιο της Μακάμπι Χάιφα στο Τορίνο (3-1). Φτάνοντας τους τρεις βαθμούς βρίσκεται στο -4 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπενφίκα. Την Τρίτη (11/10) ταξιδεύει στο Ισραήλ για να αντιμετωπίσει εκ νέου τη Μακάμπι Χάιφα.

Την προηγούμενη βδομάδα το συγκρότημα του Αλέγκρι έβαλε τέλος σε αρνητικό σερί τριών αναμετρήσεων (0-2-1) στη Σέριε Α, πανηγυρίζοντας εύκολα τη νίκη επί της Μπολόνια (3-0 εντός). Συγκεντρώνοντας 13 βαθμούς καταλαμβάνει την 7η θέση και βρίσκεται στο -7 από την πρωτοπόρο Νάπολι. «Αντιμετωπίζουμε την πρωταθλήτρια Ιταλίας, οπότε το έργο μας θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Αυτή την στιγμή μας νοιάζουν τα αποτελέσματα, πρέπει να κάνουμε από ένα βήμα τη φορά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «μπιανκονέρι».

Πλήγμα με Ντε Σίλιο που τέθηκε για τουλάχιστον δέκα μέρες εκτός λόγω τραυματισμού. Εκτός αποστολής ο τιμωρημένος Ντι Μαρία, με σχηματισμό 4-4-2 θα παραταχθεί η Γιουβέντους και τους Μίλικ – Βλάχοβιτς στην κορυφή της επίθεσης. Φανέλα βασικού προβάρει ο Παρέντες.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Γιουβέντους μπορεί να εκμεταλλευτεί τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μίλαν. Έχει τους ποδοσφαιριστές να δημιουργήσει κινδύνους επιθετικά, την ώρα που δεν καταφέρνει να κρατήσει ανέπαφη εστία στις 6/7 τελευταίες αναμετρήσεις της. Λογική επιλογή φαντάζει το Goal / Goal σε απόδοση 1.85.

Δείτε όλη την ανάλυση του ματς καθώς και όλων των παιχνιδιών σήμερα εδώ:

https://www.betarades.gr/milan-gioybentoys/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ