Επιλογή με αξία από Νορβηγία

Επιλογή με αξία από Νορβηγία

Αρκετά μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι αγώνες στο σαββατιάτικο (15/10) κουπονι

Αρκετά μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι αγώνες στο σαββατιάτικο (15/10) κουπονι. Ας τσεκάρουμε μια επιλογή από την Α’ Νορβηγίας που αξίζει προσοχής.

26η αγωνιστική

*Μετρούν 8/10 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί νίκη φιλοξενούμενου στα πρόσφατα 9 παιχνίδια ανάμεσά τους.

*Α’ Γύρος: Στρέμσγκουντσετ – Ρόσενμποργκ 3-0

ΡΟΣΕΝΜΠΟΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 3-0 εντός έδρας, με αντίπαλο τη Βολερένγκα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 16’ ο Τένγκστεντ σκόραρε για το 1-0 και στο 31’ ο Γένσεν έκανε το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 74’ και πάλι ο Γένσεν σκόραρε για τη Ρόσενμποργκ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ρόσενμποργκ επέστρεψε άμεσα στις νίκες και πανηγύρισε μια άνετη νίκη εναντίον της Βολερένγκα (3-0) στο “Λέρκενταλ” που είναι και το μεγάλο της “όπλο” για φέτος. Νωρίτερα, έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της στο ματς με την Κρίστιανσουντ εκτός έδρας και παράλληλα την ευκαιρία να παραμείνει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πήγε στράφι η ανατροπή από το 3-1 του ημιχρόνου, καθώς ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ. Μετρά πλέον τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς, έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα έως το φινάλε, καθώς έχει να παίξει με Μόλντε και Μπούντε/Γκλιμτ.  Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός ο μπακ Αουγκούστινσον με τραυματισμό, ωστόσο έχει επανέλθει ο επιθετικός Βέκια.

Ρόσενμποργκ Στατιστικά

*11 σερί αναμετρήσεις είχαν over 2.5 γκολ

*9/10 ματς τελευταία με γκολ εκατέρωθεν

*Δέχεται γκολ σε 7/12 ματς εντός έδρας

ΣΤΡΕΜΣΓΚΟΥΝΤΣΕΤ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη εντός έδρας ήττα με σκορ 1-2 και αντίπαλο την Τρούμσε, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 11’ ο Μπράουτ Μπρούνες σκόραρε για το 1-0, όμως στο 28’ ο Μίκελσεν ισοφάρισε σε 1-1 για το πρώτο ημίχρονο. Στο 87’ ο Κιτολάνο ολοκλήρωσε την ανατροπή και εδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Η Στρέμσγκουντσετ είναι εμφανές ότι δε διανύει περίοδο φόρμας και γνώρισε ακόμα μία ήττα. Αυτή τη φορά από την Τρούμσε (1-2) εντός έδρας, ενώ ερχόταν από τη συντριβή εκτός έδρας κόντρα στη Βολερένγκα με 4-0. H μοναδική επιτυχία σε αυτό το διάστημα είναι η εντός έδρας νίκη επί της Κρίστιανσουντ με σκορ 4-1. Είναι στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα και ελπίζει ότι δε θα κινδυνέψει έως το φινάλε της περιόδου. Συμπλήρωσαν κάρτες οι Βίλσβικ και Στένεβικ, είναι εκτός και οι Κρασνίκι, Στένσετ με προβλήματα τραυματισμών.

Στρέμσγκουντσετ Στατιστικά

*6/10 παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*9/10 ματς τελευταία είχαν over 2.5

*Σκοράρει σε 6/12 ματς εκτός έδρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Ξεκάθαρο φαβορί η Ρόσενμποργκ, είναι δυνατή και αξιόπιστη εντός έδρας με 10 νίκες, 2 ισοπαλίες φέτος. Η Στρέμσγκουντσετ πάει να σώσει τη χρονιά χωρίς να κάνει τίποτα το ιδιαίτερο. Ποντάρουμε στον άσο -1.5 ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 1.95.

Διαβάστε όλη την ανάλυση του ματς όπως και όλων των αγώνων σήμερα εδώ:

https://www.betarades.gr/rozenmporgk-stromsgkontset/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ