Ψάχνοντας τα γκολ παρέα με την Μπόντο

Ψάχνοντας τα γκολ παρέα με την Μπόντο

Με την... ρέντα της Μπόντο

Χορταστική η χθεσινή (10η) βραδιά Champions League, θετική στοιχηματικά και για την στήλη μας, ο απολογισμός έγραψε +54 μονάδες. Η ασταμάτητη Νάπολι επιβεβαίωσε τον ρόλο του τεράστιου φαβορί, ακόμα και στο ρελαντί και με rotation έβγαλε τον άσο με -2 (ασιατικό) χάντικαπ, ενώ το value Over 2.5 στην Φρανκφούρτη το πληρωθήκαμε από το 27′! Τα πονταρίσματα ρίσκου χάθηκαν, ο Ντιόγκο Κόστα έβγαλε 4η εκτέλεση πέναλτι (!!!) στα τρία τελευταία ματς Champions League για την Πόρτο για να μην ακουμπήσουμε καν το «Χ» στο Μπριζ, ενώ ο Λίντστρομ παρόλο που ήταν πολύ δραστήριος για την Άιντραχτ δεν βρήκε δίχτυα. Κλείνουμε το ευρωπαϊκό τριήμερο με την 5η αγωνιστική σε Europa & Conference League, πάμε να αναλύσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε.

Διαβάστε επίσης: Το απίστευτο με τον φετινό Ολυμπιακό στην Ευρώπη… (vids)

Ζυρίχη – Μπόντο/Γκλιμτ

Ξεκινάμε από τη Ζυρίχη και τον 1ο όμιλο του Europa League. Η περσινή πρωταθλήτρια Ελβετίας έχει κάνει ένα απίθανα κακό ξεκίνημα στην σεζόν, δεν έχει ακόμα νίκη πρωτάθλημα, ενώ στον όμιλο έχει υποστεί 4/4 ήττες με 14 γκολ παθητικό! Από τα τέλη Αυγούστου μετρά ρεκόρ 0-4-9 και την Κυριακή δέχθηκε εντός έδρας 4αρα απο την Γκρασχόπερς! Μαθηματικά έχει ακόμα ελπίδες για την 3η θέση και την συνέχεια στο Conference League, αλλά με την εικόνα που παρουσιάζει είναι πιθανότερο να τελειώσει τον όμιλο δίχως πόντο.

Η περσινή πρωταθλήτρια Νορβηγίας είναι μέσα στο κόλπο της πρόκρισης με 4 πόντους, θέλει τη νίκη για να παίξει «τελικό» με την PSV στο Μποντο την επόμενη εβδομάδα. Είναι καλά η ομάδα του Κνούντσεν, πριν δύο εβδομάδες έπαιξε στα ίσια την Άρσεναλ (0-1) και σίγουρα δικαιούταν την ισοφάριση, ενώ στα δύο ματς πρωταθλήματος που ακολούθησαν έκανε ισάριθμες νίκες με συντελεστή τερμάτων 11-0!

Θα ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα, η Μπόντο/Γκλιμτ έχει πλέον το ευρωπαϊκό know how και απέναντι στο συνονθύλευμα των Ελβετών είναι δικαιολογημένα φαβορί. Επιλογή το διπλό σε απόδοση 2.03.

Μάλμε – Ουνιόν Σεν-Γκιλουάζ

Μεταφερόμαστε στην Σουηδία και τον 4ο ομίλο του Europa League, όπου οι γηπεδούχοι της Μάλμε έχουν επίσης 4/4 ήττες και είναι μαθηματικά αποκλεισμένοι. Με πολύ άσχημο τρόπο κλείνει το 2022 η περσινή πρωταθλήτρια Σουηδίας, η έλευση Χαρέιντε στον πάγκο της δεν βοήθησε, από το ξεκίνημα του Οκτώβρη τρέχει ρεκόρ 0-2-5, χάνοντας και τα 4 τελευταία παιχνίδια. Κατέρρευσε και στην Allsvenskan, χάνοντας τον δρόμο και για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης σεζόν. Ο κόουτς Χαρέιντε στην συνέντευξη τύπου προανήγγειλε επιθετική προσέγγιση στο ματς, ο σύλλογος θέλει μία νίκη γοήτρου, δεν έχει λόγο να παίξει με σκοπιμότητα.

Η Ουνιόν Σεν-Γκιλουάζ από την άλλη με ισοπαλία σήμερα εξασφαλίσει την πρόκριση από τον όμιλο και με νίκη την 1η θέση και την παρουσία της στους «16» του θεσμού. Έκανε εξαιρετικά παιχνίδια απέναντι στην Μπράγκα, πέτυχε ανατροπή στην Πεδρέιρα (1-2) και πριν δύο εβδομάδες στο Λέουβεν επέστρεψε από το 1-3 του ημιχρόνου σε 3-3 έχοντας ευκαιρίες για νέα ανατροπή. Είναι αήττητη (9-2-0) από τα μέσα Σεπτεμβρίου σκοράροντας 2+ γκολ σε όλα τα παιχνίδια της! Ακόμα και απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ το Σάββατο κατάφερε να επιστρέψει από το 0-2 σε 2-2 με παίκτη λιγότερο από το 14′!

Πιθανό το διπλό των Βέλγων, που έχουν τρομερό επιθετικό ρυθμό και τρέχουν εξαιρετικά στο transition, αλλά σε παρόμοια τιμή (2.00) το Over 2.5 μοιάζει πιο safe, αφού η άμυνά τους δεν είναι αξιόπιστη.

Ερυθρός Αστέρας – Τραμπζονσπόρ

Γκολ θα ψάξουμε και στο Βελιγράδι, όπου οι πρωταθλητές Σερβίας και Τουρκίας μάχονται για τον 8ο όμιλο του Europa League, έχοντας 3 και 6 βαθμούς αντίστοιχα. Μόνο με νίκη διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στα νοκ άουτ του θεσμού ο Ερυθρός Αστέρας, το ρίσκο είναι επιβεβλημένο. Παραδοσιακά παίζει επιθετικά μπρος στο κοινό του και η ασταθής άμυνα των Τούρκων μπορεί να πληγωθεί. Ανεβασμένη η Τραμπζονσπόρ μετά τον θρίαμβο επί της Μονακό (4-0) και τα καλά εγχώρια αποτελέσματα που ακολούθησαν. Η εικόνα της όμως είναι πολύ διαφορετική εντός και εκτός Τραπεζούντας. Στο γήπεδό της είναι πολύ πιο συμπαγής αμυντικά, μακριά από αυτό δέχθηκε 19 γκολ στα 8 τελευταία ταξίδια της, στα 7/8 επιβεβαιώθηκε το G/G & Over 2.5! Η βαθμολογική συνθήκη και η αγωνιστική ταυτότητα των ομάδων μας οδηγεί εύκολα στο Over 2.5, σε απόδοση 1.90.

To παρολί

Είναι αρκετά τα παιχνίδια σήμερα που θεωρητικά μπορούν να έχουν πολλά γκολ και οι αποδόσεις τους μας οδηγούν να τα βάλουμε σε μία τριάδα. Παρολί με Overάκια λοιπόν απο το Conference League σε απόδοση 5.39.

Πρώτο Over 2.5 (1.78) στο Σλοβάτσκο – Κολωνία. Στους τέσσερις βαθμούς και οι δύο ομάδες, στο -1 από τη Νις και στο -4 από την Παρτίζαν «Ροντέο» το μεταξύ τους παιχνίδι στη Γερμανία στις 15 του Σεπτέμβρη, η Κολωνία κέρδισε 4-2, γεμάτα γκολ τα παιχνίδια των Τσέχων στον όμιλο. Πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στην Κυανή Ακτή πριν δύο εβδομάδες με ανατροπή επί της Νις (1-2), τους περιμένουμε ορμητικούς μπρος στο κοινό τους. Ποιοτικότεροι οι Γερμανοί, αλλά ιδιαιτέρως προβληματικοί αμυντικά ειδικά μακριά από το γήπεδό τους, στα τρία τελευταία ταξίδια δέχθηκαν 12 γκολ!

Δεύτερο Over 2.5 (1.78) στο Μπαλκάνι – Σλάβια Πράγας. Και εδώ οι δύο ομάδες είναι στους τέσσερις πόντους, στο -3 από Σίβασπορ και Κλουζ. Οι γηπεδούχοι Κοσοβάροι είναι ξεκάθαρο ότι παίζουν στον όμιλο για να ευχαριστηθούν την εμπειρία, αλλά με νίκη σήμερα θα πάνε να παίξουν ρέστα στη Ρουμανία σε μία εβδομάδα, ενώ οι Τσέχοι, που ήταν το φαβορί στον όμιλο πριν την έναρξή του, φιλοξενούν την Σίβασπορ την άλλη Πέμπτη. Το ανέμελο, επιθετικό στυλ της Μπαλκάνι, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη βαθμολογική ανάγκη της Σλάβια κάνουν πιθανό το σενάριο να δούμε πολλά γκολ.

Τρίτο και τελευταίο Over 2.5 (1.70) στο Γουέστ Χαμ – Σίλκεμποργκ. Εν αντιθέσει με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια του παρολι μας, στο Λονδίνο αναμετρώνται οι δύο πρωτοπόροι του ομίλου. Η Γουέστ Χαμ έχει κάνει το 4/4 και χρειάζεται έναν πόντο σήμερα για να εξασφαλίσει την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση στους «16», ενώ η Σίλκεμποργκ ότι και να κάνει σήμερα, πιθανότατα θα παίξει “τελικό” για τη 2η θέση την επόμενη Πέμπτη υποδεχόμενη την Άντερλεχτ. Οι Άγγλοι δεν παίζουν με ιδιαίτερη ένταση στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, η εστία τους παραβιάστηκε και στα τρία φετινά στο Ολυμπιακό Στάδιο και οι Δανοί που σκοράρουν κατά ριπάς θα τους απειλήσουν. Γενικά είναι πολύ επιθετικό το στυλ της Σίλκεμποργκ για να μείνει χαμηλά ο ρυθμός στο ματς.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:45 | Μάλμε – Ουνιόν Σεν-Γκιλουάζ  ➡ Over 2.5 (απόδοση 2.00)

19:45 | Ζυρίχη – Μπόντο/Γκλιμτ  ➡ 2 (απόδοση 2.03)

22:00 | Ερυθρός Αστέρας – Τραμπζονσπόρ  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.90)

Παρολί

19:45 | Σλοβάτσκο – Κολωνία  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.78)

22:00 | Μπαλκάνι – Σλάβια Πράγας  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.78)

22:00 | Γουέστ Χαμ – Βίμποργκ  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.70)

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ