Ποντάρισμα με αξία από την Γαλλία

Ποντάρισμα με αξία από την Γαλλία

Η δράση συνεχίζεται στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης σήμερα Σάββατο (12/11)

Ξεκίνησε το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τις μουντιάλ αποδόσεις να τραβούν το ενδιαφέρον ήδη. Η δράση συνεχίζεται στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης σήμερα Σάββατο (12/11) και ξεχωρίζει ένα προγνωστικό από την ανώτερη κατηγορία της Γαλλίας.

*15η αγωνιστική

*Η Ρεν είναι αήττητη στις έξι τελευταίες συναντήσεις της κόντρα στην Τουλούζ (4-2-0).Li

*Goal/Goal ήρθαν οι 6/7 πρόσφατες αναμετρήσεις των δύο ομάδων, οι πέντε εξ αυτών και Over 2.5.

ΡΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Λιλ. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 16’, ισοφάρισε με πέναλτι του Μπουριζό στο 58’, τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες στο 90’.

Το νικηφόρο σερί της διακόπηκε στο “Πιερ Μορουά” μετά το 1-1 με τη Λιλ. Θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένη με το 1-1, ήταν κατώτερη σε όλους τους τομείς από την αντίπαλο, υστέρησε απ’ το πρώτο ημίχρονο, έφερε το ματς στην ισορροπία με πέναλτι. Στο τελευταίο μισάωρο πέρασε δύσκολες στιγμές, η Λιλ είχε τρία δοκάρια, μορφή του αγώνα ο γκολκίπερ Μανταντά, με τις επεμβάσεις του κράτησε το “Χ”.

Βαθμός για τη Ρεν, είχαν προηγηθεί πέντε νίκες, διεύρυνε το αήττητο στις δέκα αγωνιστικές (7-3-0), παρέμεινε στην 3η θέση, με 28 βαθμούς έμεινε στο -5 από την 2η Λανς, ενώ είναι στο +1 από τη Μαρσέιγ. Διαθέτει την 2η παραγωγικότερη επίθεση της Ligue 1 (29 γκολ). Στο Γιουρόπα Λιγκ κληρώθηκε με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, αμφότερα τα παιχνίδια μέσα στον Φεβρουάριο. Νίκησε στα έξι τελευταία παιχνίδια στην έδρα της, σε όλα πέτυχε από 2+ γκολ.

Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Μέλινγκ, παραμένει τραυματίας ο αμυντικός χαφ Σανταμαρία, στο 50/50 ο επιθετικός/πρώτος σκόρερ Τεριέ. Επανέρχονται ο βασικός στόπερ Ρόντον που έχασε λόγω ίωσης το προηγούμενο και ο εξτρέμ Σουλεμάνα.

ΡΕΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 13/18 τελευταία ματς.

*G/G τα 15/19 πρόσφατα παιχνίδια.

ΤΟΥΛΟΥΖ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-0 από τη Μονακό. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 46’, δέχθηκε το 0-2 στο 60’.

Σε πτωτική πορεία τις τελευταίες εβδομάδες, δεν βοήθησε και το πρόγραμμα, νέα ήττα, αυτή τη φορά με 2-0 από τη Μονακό. Υστέρησε σημαντικά απ’ το ξεκίνημα, συνάντησε πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν, θα μπορούσε να πάει με το εις βάρος της σκορ στην ανάπαυλα. Ίδιο το σκηνικό στο δεύτερο 45λεπτο, η Μονακό ήταν κυρίαρχος στο ματς, στη μία ώρα αγώνα απέκτησε αέρα δύο τερμάτων, η Τουλούζ δεν βρήκε απάντηση και έχασε δίκαια.

Δεύτερη διαδοχική ήττα για την ομάδα του Μοντανιέ, είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 3-0 από τη Λανς, με ρεκόρ 4-4-6 βρίσκεται στην 12η θέση, είναι στο +5 απ’ την τελευταία τετράδα της βαθμολογίας. Αγνοεί τη νίκη στις πέντε τελευταίες εξόδους της, (0-1-4), οι 5/6 φετινές ήρθαν 2-3 γκολ, ενώ στις 4/6 πιο πρόσφατες δέχθηκε από 2+ γκολ. Παραμένει τραυματίας ο φορ Χέιλι, δεν προέκυψαν νεότερα αγωνιστικά προβλήματα για τον κόουτς Μοντανιέ. Διαθέσιμος ο δεξιός μπακ Ντέσλερ που έχασε το προηγούμενο.

ΤΟΥΛΟΥΖ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 9/13 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

*Δέχθηκε από 2+ γκολ στα 10/12 τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Στη Ρεν διακόπηκε νικηφόρο σερί πέντε αγώνων, ωστόσο στο γήπεδό της έρχεται από εξαιρετικά αποτελέσματα και δίκαια παίζει ο άσσος της σε αποδόσεις καθαρού φαβορί. Η Τουλούζ, από την άλλη, βρίσκεται σε πτωτική πορεία, παρόλα αυτά βρήκε δίχτυα στις τέσσερις πρόσφατες επισκέψεις της στο “Roazhon Park”. Θα πάμε σε μια ρισκαδόρικη επιλογή και θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 1 & Goal/Goal σε απόδοση 3.00.

Δείτε όλη την ανάλυση του ματς, καθώς και των υπόλοιπων σημαντικών της ημέρας εδώ:

https://www.betarades.gr/ren-toyloyz/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ