Αξίζει το αμφίσκορο στο Έιμπαρ – Αλαβές

Αξίζει το αμφίσκορο στο Έιμπαρ – Αλαβές

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από τη Β’ Ισπανίας και την αναμέτρηση Έιμπαρ - Αλαβές

Το σπουδαίο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα στο Κατάρ και τον Ισημερινό, κλέβει σήμερα τις εντυπώσεις. Ωστόσο, στο κουπόνι υπάρχουν πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από τη Β’ Ισπανίας και την αναμέτρηση Έιμπαρ – Αλαβές. Πάμε να την αναλύσουμε.

16η αγωνιστική

*Μετρούν 7/10 αναμετρήσεις με “2-3 γκολ” τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα πρόσφατα 4 παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΕΪΜΠΑΡ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε με σκορ 0-3 εκτός έδρας της Λας Ρόθας, στο πλαίσιο του Κόπα ντελ Ρέι. Στο πρώτο μέρος η Έιμπαρ δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και έμεινε στο μηδέν. Στο 74’ ο Λέστσουκ σκόραρε για το 0-1 και στο 78’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2. Στο 89’ ο Χάβι Μουνιόθ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Έιμπαρ δεν είχε τόσο εύκολο έργο κόντρα στη Λας Ρόθας (0-3) για το θεσμό του Κυπέλλου, όσο δείχνει το τελικό σκορ, διότι το πρώτο τέρμα το πέτυχε στο 74’. Ωστόσο, πήρε τη νίκη και ταυτόχρονα την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, έρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τη Λας Πάλμας και σκορ 1-1. Συνολικά, δεν έχει υποστεί ήττα για πέντε αναμετρήσεις με απολογισμό τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Ουσιαστικά, οι “Αρμέρος” έχουν χάσει μονάχα μία φορά σε διάστημα δέκα αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο τελευταία. “Το παιχνίδι είναι κάτι παραπάνω από τρεις βαθμοί. Είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε ψηλά. Η σχέση με τον κόσμο μας είναι η δύναμή μας”, δήλωσε ο Γκαΐθκα Γκαριτάνο. Όσον αφορά την αποστολή, είναι αμφίβολοι οι Αρμπίγια, Ραχμάνι και Γιον Μπαουτίστα.

Έιμπαρ Στατιστικά

*7/10 αναμετρήσεις έληξαν με under 2.5

*6/10 παιχνίδια τελευταία είχαν No Goal

*Δέχεται γκολ σε 6/10 ματς εντός έδρας

ΑΛΑΒΕΣ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-1 εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Γέιδα Εσπόρτιου, στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Στο πρώτο μέρος οι δυο ομάδες δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έμειναν στο μηδέν. Τη διαφορά έκανε το τέρμα του Χάρα στο 47’ για τη νίκη των φιλοξενούμενων.

H Αλαβές δε χρειάστηκε να φορτσάρει για να περάσει το εμπόδιο της Γέιδα Εσπόρτιου (0-1) για το θεσμό του Κόπα ντελ Ρέι, επικράτησε με ένα τέρμα νωρίς στο δεύτερο μέρος και προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, έρχεται από την εντός έδρας νίκη με αντίπαλο τη Σαραγόσα και σκορ 1-0. Συμπλήρωσε επτά αναμετρήσεις χωρίς ήττα στις εγχώριες διοργανώσεις και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σεγούντα Ντιβισιόν. “Η Έιμπαρ είναι μια ομάδα που έχει πολύ το γκολ, δε χρειάζεται να παίξει καλά για να το πετύχει. Πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι για να κερδίσουμε”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των “Μπαμπαθόρος”, Λουίς Γκαρθία. Όσον αφορά την αποστολή, δεν υπολογίζεται ο μέσος Μπεναβίδες διότι είναι τιμωρημένος. Εκτός έμεινε και ο τραυματίας επιθετικός Σιλά.

Αλαβές Στατιστικά

*6/8 παιχνίδια τελευταία με No Goal

*7/10 παιχνίδια έληξαν με under 2.5

*Σκοράρει σε 9/10 ματς εκτός έδρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Αλαβές είναι στην κορυφή της λίγκας, η Έιμπαρ θέλει την κορυφή και την άνοδο. Συνεπώς, είναι πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες και προμηνύεται αμφίρροπο. Θεωρούμε πως αμφότερες μπορούν να βρουν δίχτυα, το εκατέρωθεν σκοράρισμα βρίσκεται σε εξαιρετικές αποδόσεις, θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.10.

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ: https://www.betarades.gr/eimpar-alabes/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ