StoiximaView: Οι αγώνες της Τρίτης 22/11 (Αναλύσεις/Προγνωστικά)

StoiximaView: Οι αγώνες της Τρίτης 22/11 (Αναλύσεις/Προγνωστικά)

Οι προβλέψεις του StoiximaView.

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site. Με καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και αναλυτικά αφιερώματα για κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.  

Μεξικό – Πολωνία (18:00) – Ανάλυση: Να κάνει καθοριστικό βήμα πρόκρισης θέλει το Μεξικό. Μετράει 8 διαδοχικές παρουσίες σε τελική φάση και στις προηγούμενες 7 πέρασε τους ομίλους και σταμάτησε στους «16». Εκεί, στην προηγούμενη διοργάνωση, έχασε και αποκλείστηκε από την Βραζιλία με 2-0, το 2014 από την Ολλανδία και στις δύο προηγούμενες τελικές φάσεις από την Αργεντινή. Για την ιστορία, μαζί με ΗΠΑ και Καναδά θα συνδιοργανώσουν το Μουντιάλ 2026, απλά το καταγράφουμε. Έχει παίκτες με ποιότητα, όπως ο Έντσον Αλβάρες και ο Ίρβινγκ Λοθάνο, αλλά θα χρειαστούν βοήθεια. Είναι στην τελική φάση, αλλά όχι σε καλή κατάσταση ο Ραούλ Χιμένες. Πάντως, φαίνεται πως θα ξεκινήσει στην κορυφή και σε αυτό το 4-3-3 που περιμένουμε να δούμε από τον Τάτα Μαρτίνο θα έχει συμπαράσταση από Λοθάνο και Βέγκα.

Τα Προγνωστικά του Γιώργου Περπερίδη: Έρικσεν στο 3.00 και Μέλε στο 10.50!

Μεξικό – Πολωνία (18:00) – Ανάλυση: Η Πολωνία, μετά την απουσία της από Νότιο Αφρική (2010) και Βραζιλία (2014), παίζει σε τελική φάση για δεύτερη σερί χρονιά. Το 2018, στη Ρωσία, είχε μείνει εκτός, ως τελευταία με 3 βαθμούς, σε όμιλο με Κολομβία (6), Ιαπωνία (4) και Σενεγάλη (4). Προπονητής της είναι ο Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς, ο οποίος δεν έχει συμπληρώσει ούτε χρόνο στον πάγκο της. Και για την Πολωνία είναι πολύ καθοριστικό αυτό το παιχνίδι της πρεμιέρας, μιας και όλα δείχνουν ότι οι δύο τους θα παλέψουν για το δεύτερο εισιτήριο από τον Γ’ Όμιλο. Μεγάλο αστέρι είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος δεν έχει σκοράρει σε τελική φάση Μουντιάλ. Ψαρωτικό είναι, αλλά πρόκειται για 3 αγώνες. Μαζί με τον φορμαρισμένο Πιότρ Ζιελίνσκι θα είναι τα μεγάλα «όπλα» της Πολωνίας στο Κατάρ στον δρόμο προς τη διάκριση.

Δες την εκτίμηση του αγώνα Μεξικό – Πολωνία (22/11/2022)

Γαλλία – Αυστραλία (21:00) – Ανάλυση: Όλα στραβά πήγαν για τους Γάλλους στην προετοιμασία ενόψει του Μουντιάλ. Αρχικά οι Καντέ και Πογκμπά, σε μια προπόνηση έφυγε τραυματίας ο Ενκουνκού και χάνει το Μουντιάλ, το μεγάλο σοκ ήρθε όμως από τον Καρίμ Μπενζεμά. Λίγες μέρες πριν από τη σέντρα ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης τραυματίστηκε και αυτός και αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την ομάδα του Ντεσάμπ. Προφανώς θα έχει περισσότερο ρόλο ο Ζιρού πλέον, που είναι και σε καλή κατάσταση, έχει το υλικό η παγκόσμια πρωταθλήτρια προκειμένου να καλύψει τις απουσίες της. Λογικά δε θα έχει πρόβλημα στον όμιλο με Αυστραλία, Τυνησία και Δανία, ήρθε εύκολα η πρόκριση με 5-3-0 από τα προκριματικά.

Τα Προγνωστικά του Διονύση Βερβελέ: Με Εμπαμπέ και κάρτες μέχρι το 4.25

Γαλλία – Αυστραλία (21:00) – Ανάλυση: Πέμπτη συνεχόμενη παρουσία σε Μουντιάλ για την Αυστραλία και έκτη συνολικά, ψάχνει να κάνει μια υπέρβαση. Δεν πέτυχε νίκη στα δύο τελευταία Παγκόσμια Κύπελλα που αγωνίστηκε, έχοντας πέντε ήττες και μια ισοπαλία, απέναντι στη Δανία που θα αντιμετωπίσει και φέτος στον όμιλο. Πέρασε με δυσκολία από τα προκριματικά και μέσα σε μεγάλη αμφισβήτηση του προπονητή, Γκράχαμ Άρνολντ, ο οποίος τα… άκουγε και από τον κόσμο και από τα media. Και ένας λόγος ήταν η κόντρα του με παίκτες που είχαν ιστορία στην εθνική. Η λογική λέει πως αν δεν κάνει την έκπληξη, θα αποτελέσει παρελθόν. Δύο φιλικά τον Σεπτέμβριο με τη Νέα Ζηλανδία έδωσαν οι Αυστραλοί, επικράτησαν και στα δύο.

Δες την εκτίμηση του αγώνα Γαλλία – Αυστραλία (22/11/2022)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις Μουντιάλ, Προγνωστικά Μουντιάλ, ενώ μπορείτε στο δωρεάν Mundial Game μπορείς να γίνεις ο κορυφαίος tipster, επιλέγοντας ποια ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Μάθε περισσότερα για τα Mundial 2022 – Battles του StoiximaView

Το StoiximaView σας βάζει στον ρυθμό του Μουντιάλ 2022.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ