ΙΣΠΑΝΙΑ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ Live Streaming

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ Live Streaming

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ Live Streaming

Η Ισπανία αφήνει… πίσω τη φουρνιά των Τσάβι,  Ινιέστα αλλά και των υπόλοιπων και πλέον κάνει ανανέωση. Η κάτοχος Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, δεν έχει να επιδείξει κάτι καλύτερο στα τελευταία τουρνουά πριν και μετά αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Έχει πέσει θέματα εκπλήξεων στα δύο τελευταία τουρνουά, αφού πρώτα αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων (2014) και μετά στη φάση των 16 (2018). Με ένα πιο νεανικό σύνολο που έχει πάντως ταλέντο, ελπίζει να ξαναζήσει τις επιτυχημένες στιγμές του παρελθόντος.

Με ηγέτες τους Μπουσκέτς, Μοράτα, αλλά και πολύ ταλαντούχους νεαρούς παίκτες όπως οι Ασένσιο, Φεράν Τόρες, Πέδρι, Γκάβι, η Εθνική Ισπανία θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης από τη φάση των ομίλων. Αυτός θα είναι και πρώτος στόχος της, δηλαδή να βρεθεί στα νοκ-αουτ.

Ισπανία – Κόστα Ρίκα: Η ανάλυση του Stoiximaview

Η Κόστα Ρίκα, με ένα πολύ άπειρο σύνολο, χωρίς πολλές επιλογές, είναι το μεγάλο αουτσάιντερ του γκρουπ. Μαζί με τους Ιάπωνες, θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στις ποιοτικές Ισπανία και Γερμανία. Από την κλήση ξεχωρίζει φυσικά ο κίπερ Νάβας, αλλά και ο εξτρέμ Κάμπελ.

Δεν θα έχει εύκολο έργο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα βγει στο γήπεδο χωρίς να έχει όρεξη να παίξει και πίστη για το αποτέλεσμα.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Ισπανία και Κόστα Ρίκα είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 της Τετάρτης. 

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ