Ο Ηλίας κερδίζει τον… Ηλία!

Ο Ηλίας κερδίζει τον… Ηλία!

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Κολοσσό Ρόδου και την ΑΕΚ κλείνει την 7η αγωνιστική της Basket League.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στους φίλους και στις φίλες του μπάσκετ! Ο Ντουέιν Μπέικον πέτυχε 21 πόντους εναντίον του ΠΑΟΚ, στην εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού, και μας βοήθησε έτσι να συνεχίσουμε το θετικό μας σερί, δίνοντας έναν εύκολο διπλασιασμό, αν και η αλήθεια είναι ότι πιστεύαμε ότι μπορεί να πάει μέχρι και τους 20 πόντους, που πλήρωνε πάνω από 3, όμως προτιμήσαμε να πάμε σε κάτι πιο safe, και όλα καλά. Όπερ και εγένετω…

Πάμε παρακάτω όμως, γιατί τώρα θα πάμε στοίχημα σε έναν δύσκολο αγώνα, που «κλείνει» τη Basket League σήμερα, αυτόν της Ρόδου ανάμεσα στον γηπεδούχο Κολοσσό και στην ΑΕΚ.

Κολοσσός Ρόδου – ΑΕΚ Προγνωστικά

Ένας αγώνας που έχει ιδιαιτερότητες, καθώς οι δυο προπονητές αντιμετωπίζουν ομάδες στις οποίες ήταν στον πάγκο τους. Ο Ηλίας Καντζούρης που πέρσι έκανε πολύ καλή πορεία με τον Κολοσσό είναι πλέον προπονητής της ΑΕΚ, κι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου που ήταν στην “Ένωση”, είναι τώρα στον Κολοσσό.

Ένας απ’ τους δύο Ηλίες θα φύγει… νικητής σήμερα και η αλήθεια είναι ότι αυτός της ΑΕΚ μοιάζει να έχει περισσότερες πιθανότητες. Θεωρητικά, τουλάχιστον, γιατί ο Κολοσσός δείχνει να βρίσκει ρυθμό, παρά την τελευταία του “βαριά” ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, με 99-64. Κέρδισε, πριν, τον ΠΑΟΚ και πιο παλιά τον Προμηθέα, δύο απ’ τις καλές ομάδες φέτος της Λίγκας.

Η ΑΕΚ, απ’ την πλευρά της, έρχεται από μια ήττα στην Ευρώπη μεσοβδόμαδα, από την φορμαρισμένη Βόννη (έχασε όμως προχθές από τη Λούντβιγκσμπουργκ, όπως είχαμε προβλέψει στους Βetarades) με 80-72 και έχει δύσκολο πρόγραμμα ενώπιον της, αφού μετά τη Ρόδο υποδέχεται τον Προμηθέα και μετά παίζει “υπέρ όλων” ματς με τη Ρέτζιο Εμίλια, για το BCL.

Αμφίβολη η συμμετοχή του Ξανθόπουλου, ενώ ο νεοφερμένος Μάιλς μπήκε στην προετοιμασία, αλλά είναι άγνωστο αν και πόσο θα παίξει.

Ο Κολοσσός έφερε πρόσφατα κι έναν άλλον γνώριμο της ΑΕΚ, τον σκόρερ Ντίξον, ενώ προ ημερών και τον φόργουορντ Κόφεϊ, αντικαθιστώντας τους Μπαρσέλο, Στεφάνοβιτς και θα είναι πολύ αποφασισμένος, έχοντας και μια εβδομάδα προετοιμασίας, σε αντίθεση με την “Ένωση”.

Προβάδισμα στην ποιότητα και στη συνοχή της ΑΕΚ, με το διπλό και under 153,5 σε απόδοση 3.05, που βρίσκουμε στη Stoiximan, να είναι η επιλογή μας. Δεν είναι άσχημες, επίσης, οι επιλογές για τα lines των Σταρκς, Φρέιζερ και μάλιστα και παραπάνω απ’ όσα τους δίνουν οι μπουκ. Κι ένα ρισκαδόρικο να βάλει ο Ουίλιαμς πάνω από 2 τρίποντα…

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

15:45 Κολοσσός Ρόδου – ΑΕΚ | 2 και Under 153,5 (3,05@Stoiximan)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ