ΙΡΑΝ – ΗΠΑ Live Streaming

ΙΡΑΝ – ΗΠΑ Live Streaming

ΙΡΑΝ - ΗΠΑ Live Streaming

ΙΡΑΝ – ΗΠΑ Live Streaming: Η πρόκριση στον 2ο όμιλο του Μουντιάλ 2022 κρίνεται την 3η και τελευταία αγωνιστική. To Ιράν μπορεί να γνώρισε συντριβή στην πρεμιέρα, από την Αγγλία (2-6), όμως τη 2η αγωνιστική κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη (2-0) απέναντι στην Ουαλία.

 

Μπορεί να χρειάστηκε να… καρδιοχτυπήσει, με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, αλλά πήρε τους βαθμούς και έτσι πηγαίνει στο τελευταίο ματς του ομίλου ως 2η πίσω από την Αγγλία (4 βαθμούς). Από κάτω, ΗΠΑ με δύο βαθμούς και Ουαλία με έναν. Όλες θα παλέψουν για μια θέση στα νοκ-άουτ, με Αμερική και Ιράν να έχουν φυσικά τις μεγαλύτερες πιθανότητες, αφού μια νίκη στο παιχνίδι, είναι αρκετή.

 

Ιράν – ΗΠΑ: Η ανάλυση του αγώνα

 

Οι ΗΠΑ, από την άλλη, έμειναν στην ισοπαλία (1-1), με την Ουαλία, στην πρεμιέρα, σε παιχνίδι που κάθε ομάδα είχε ένα καλό ημίχρονο. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ήρθε μια ακόμη ισοπαλία απέναντι στην Αγγλία (0-0). Έτσι με δύο βαθμούς σε ισάριθμες αγωνιστικές, έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Με νίκη κόντρα στο Ιράν, απόψε, θα βρεθεί στις 16 καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Ματς… τελικός με φόντο ένα εισιτήριο για τη φάση των 16 του Μουντιάλ 2022.

 

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Τρίτης.

 

Δείτε τη ζωντανή εκπομπή για το Ουαλία – Αγγλία στις 21:00

ΙΡΑΝ – ΗΠΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ