ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ Live Streaming

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ Live Streaming

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ Live Streaming

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ Live Streaming: Στον 5ο όμιλο είναι αυτό το παιχνίδι στο Μουντιάλ 2022. Και οι δύο έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, μιας και μπορούν να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η Κόστα Ρίκα μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης μετά τη νίκη επί της Ιαπωνίας, έστω και αν γνωρίζει πως το έργο της είναι πολύ δύσκολο. Επί της ουσίας, δεν έχει να χάσει κάτι. Περνάει σίγουρα με νίκη, προκρίνεται και με ισοπαλία, αρκεί η Ισπανία να κερδίσει την Ιαπωνία.

Όπως και να ‘χει, το έργο της προφανώς και είναι πολύ δύσκολο. Διασύρθηκε με 7-0 από την Ισπανία, νίκησε… κατά τύχη την Ιαπωνία με 1-0 και κάπως έτσι έχει μπει στο κόλπο της πρόκρισης.

Δείτε τη ζωντανή εκπομπή για το Ιαπωνία – Ισπανία στις 21:00

 

Κόστα Ρίκα – Γερμανία: Η ανάλυση του αγώνα

Η Γερμανία, από την άλλη, έχει μόλις 1 βαθμό, αυτόν από το 1-1 με την Ισπανία. Βλέπετε, στην πρεμιέρα υπέστη μεγάλο κάζο με την ήττα από την Ιαπωνία με 2-1. Θέλει μόνο νίκη στο παιχνίδι που κλείνει τον όμιλο και Χ2 στο Ιαπωνία – Ισπανία. Διαφορετικά, με νίκες δική της και της Ιαπωνίας, θα πρέπει να βάλει πολλά γκολ στην Κόστα Ρίκα. Έμπλεξε για τα καλά και το λιγότερο που έχει να κάνει εδώ, είναι να κερδίσει και να περιμένει. Θα είναι τεράστια αποτυχία να μείνει εκτός από τη φάση των ομίλων για δεύτερη διαδοχική διοργάνωση!

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Κόστα Ρίκα και Γερμανία είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Πέμπτης.

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ