Πρόταση για ταμείο από τη Β’ Ισπανίας

Στα προγνωστικα στοιχημα σήμερα (03/12), εκτός από αγώνες Μουντιάλ, ευκαιρίες υπάρχουν και σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Στα προγνωστικα στοιχημα σήμερα (03/12), εκτός από αγώνες Μουντιάλ, ευκαιρίες υπάρχουν και σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πρόταση για ταμείο έρχεται από τη Β’ Ισπανίας.

18η αγωνιστική

*Είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην ιστορία τους, σε επίπεδο πρωταθλήματος.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β’

Προηγούμενο ματς: Υπέστη ήττα εκτός έδρας, με σκορ 2-0 και αντίπαλο την Αλαβές, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 44’ ο Σάλβα Σεβίγια σκόραρε με εκτέλεση πέναλτι για το 1-0 των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο. Στο 85’ ο Μπεναβίδες πέτυχε δεύτερο τέρμα και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στο 89’ αποβλήθηκε ο Μπάκε για τη Βιγιαρεάλ Β’.

Η Βιγιαρεάλ Β’ μπορεί να έχει αφήσει καλές εντυπώσεις συνολικά, με την παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα, όμως, έχει δείξει επίσης ότι δε μπορεί να κοντράρει τις μεγάλες ομάδες της κατηγορίας. Προέρχεται από την ήττα στην έδρα της Αλαβές (2-0), η οποία ήταν η δεύτερη στα πρόσφατα τρία ματς, ύστερα από εκείνη με την Ουέσκα (1-0). Δύο εντός έδρας νίκες από την άλλη και μία ισοπαλία, μετρά η ομάδα του Μιγκέλ Άλβαρεθ στα πρόσφατα πέντε ματς στη Σεγούντα Ντιβισιόν. Βρίσκεται ουσιαστικά στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα και συνεχίζει με πρωταρχικό στόχο την επίτευξη της παραμονής στην κατηγορία. Όσον αφορά την αποστολή, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Φαλ και ντε λα Φουέντε. Τραυματίας ο Ίκερ Γκουχόν. Στην πρώτη ομάδα οι Ιοσίφοφ, Κογιάδο και Χιάνι.

Βιγιαρεάλ Β’ Στατιστικά

*5/6 παιχνίδια τελευταία είχαν No Goal

*6/10 αναμετρήσεις έληξαν με under 2.5

*Δέχεται γκολ σε 5/10 ματς εντός έδρας

ΛΕΓΑΝΕΣ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-0 εντός έδρας εναντίον της Γρανάδα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Μόλις στο 3’ αποβλήθηκε ο κίπερ Ραούλ Φερνάντεθ για τους φιλοξενούμενους. Στο 53’ ο Ντάνι Ράμπα σκόραρε το μοναδικό τέρμα στην αναμέτρηση και έδωσε τη νίκη στη Λεγανές.

Η Λεγανές επέστρεψε στις επιτυχίες όσον αφορά το πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε της Γρανάδα (1-0) εντός έδρας. Ευνοήθηκε από την εξέλιξη της γρήγορης αποβολής για τον αντίπαλο και ήταν αποτελεσματική στις ευκαιρίες που δημιούργησε στο δεύτερο μέρος. Αυτή ήταν τέταρτη νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια στο πρωτάθλημα, όσα και το αήττητο σερί της. Έχει υποστεί μόλις μία ήττα στα πρόσφατα εννέα ματς στη Σεγούντα Ντιβισιόν η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ. “Είμαστε σε καλή κατάσταση τελευταία και σε αυτές τις περιπτώσεις ακόμα και ο άνεμος είναι με το μέρος μας”, δήλωσε ο Βάσκος τεχνικός, ο οποίος δε θα είναι στον πάγκο λόγω τιμωρίας. Εκτός για τον ίδιο λόγο και ο Χόρχε Σάενθ, ενώ συνεχίζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ιαπωνία ο Γκάκου Σιμπασάκι.

Λεγανές Στατιστικά

*4/6 παιχνίδια τελευταία είχαν No Goal

*4/6 αναμετρήσεις έληξαν με under 2.5

*Σκοράρει σε 5/10 ματς εκτός έδρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Βιγιαρεάλ Β΄ μπορεί να παρουσιάζεται δυνατότερη όταν αγωνίζεται εντός έδρας, όμως η Λεγανές είναι σε ανοδική πορεία και έχει to μομέντουμ και τη δυναμική να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Κοιτάμε… δεξιά και ποντάρουμε στο 2 DNB σε απόδοση 2.07.

Διαβάστε την ανάλυση του ματς, όπως και όλων των υπόλοιπων αγώνων σήμερα εδώ:

https://www.betarades.gr/bigiareal-b-legkanes/

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από