Η πιο υποτιμημένη ομάδα!

Η πιο υποτιμημένη ομάδα!

Μάλιστα σήμερα θέλει προσοχή, γιατί αρκετοί αγώνες διεξάγονται νωρίτερα, για να μην συμπίπτουν με τις αναμετρήσεις του παγκόσμιου κυπέλλου.

Γράφει ο Κώστας Σφήκας

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο, αλλά και καλό μήνα σε όλους τους φίλους του Bethome. Μέσα στην εβδομάδα δεν ασχολήθηκα καθόλου με το στοίχημα από πλευράς παγκοσμίου κυπέλλου, μία διοργάνωση που δεν πήγε καθόλου καλά, τουλάχιστον για μένα, από πλευράς προβλέψεων! Σχεδόν καμία από τις μακροχρόνιες επιλογές μου δεν επιβεβαιώθηκε. Και γενικώς πρόκειται για μία περίεργη διοργάνωση, με απίστευτα αποτελέσματα, γι’ αυτό και θα ασχοληθώ με τις αγαπημένες μου κατηγορίες, τις μικρές Αγγλίας και Σκοτίας, εκεί που τα πρωταθλήματα συνεχίζονται κανονικά.

Τζίλιγχαμ – Σάλφορντ 2@2,50

Μάλιστα σήμερα θέλει προσοχή, γιατί αρκετοί αγώνες διεξάγονται νωρίτερα, για να μην συμπίπτουν με τις αναμετρήσεις του παγκόσμιου κυπέλλου.

Τζίλιγχαμ – Σάλφορντ Προγνωστικά

Την προηγούμενη εβδομάδα κόντραρα την Τζίλιγχαμ και με «πλήγωσε» σκοράροντας στις καθυστερήσεις και χαλώντας τον άσο της Ντάγκεναμ, ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. Στο πρωτάθλημα της Λιγκ 2 πάντως, για το οποίο αγωνίζεται σήμερα, σκοράρει με το σταγονόμετρο, έχοντας τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, με μόλις έξι γκολ (!) σε 19 αγώνες! Η Σάλφορντ έχει καιρό να κερδίσει εκτός, αλλά είναι πολύ καλύτερη ομάδα εν γένει από τη σημερινή της αντίπαλο και είναι πιο αξιόπιστη επιθετικά, αξίζει κάποιος να ρισκάρει στο διπλό της Σάλφορντ στο 2,50 στην Fonbet.

Νορθάμπτον – Τρανμίρ Προγνωστικά

Η Νορθάμπτον έχει δύο συνεχόμενες νίκες, αλλά δεν έχει κερδίσει στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες στο γήπεδό της. Είχε δύο εβδομάδες να ετοιμαστεί για τη σημερινή αναμέτρηση, ενώ έχει πάρα πολύ καλή παράδοση απέναντι στην Τρανμίρ, με τρεις σερί νίκες. Και οι φιλοξενούμενοι δεν κερδίζουν εδώ και οκτώ αγώνες, έχοντας βέβαια πέντε ισοπαλίες. Γι’ αυτό ίσως και έχει μία πτωτική πορεία η απόδοση της νίκης της Νορθάμπτον, αλλά παραμένει σε ανεκτές τιμές. Ο άσος της Νορθάμπτον στο 2,12 στην Fonbet.

Μπόνιρινγκ Ρόουζ – Νταμπάρτον Προγνωστικά

Παίζει να είναι η Νταμπάρτον η πιο «αδικημένη» ομάδα από τις στοιχηματικές ιστοσελίδες ως τώρα! Είναι πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Λιγκ 2 στην Σκοτία όλη τη σεζόν ως τώρα, υποβιβάστηκε φέτος από τη Λιγκ 1, έχει τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες, πέντε σε οκτώ αγώνες. Και αντιμετωπίζει μία νεοφώτιστη στις επαγγελματικές κατηγορίες, την Μπόνιρινγκ Ρόουζ, η οποία έχει τέσσερις ήττες σε εφτά εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος, με μόνο μία ομάδα να έχει περισσότερες ήττες εντός στο γήπεδό της! Και με όλα αυτά η πιθανή νίκη των φιλοξενούμενων, που συν τοις άλλοις έχουν και πέντε νίκες στα εφτά τελευταία παιχνίδια που δεν χάνουν, προσφέρεται σε απόδοση άνω του 2,00! Και με τους γηπεδούχους χωρίς νίκη εδώ και εφτά παιχνίδια! Ξεκάθαρη επιλογή στα μάτια μου το διπλό της Νταμπάρτον στο 2,10 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

14:30 Τζίλιγχαμ – Σάλφορντ (2,50 @ Fonbet)

17:00 Μπόνιριγκ Ρόουζ – Νταμπάρτον  2 (2,10 @ Fonbet)

17:00 Νορθάμπτον – Τρανμίρ  1 (2,12 @ Fonbet)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ