Δύο πονταρίσματα σε ένα ματς

Δύο πονταρίσματα σε ένα ματς

Σήμερα λοιπόν ξεκινά η φάση των “16” με δύο αναμετρήσεις

Γράφει ο Τόλης Χριστοφοράκης

Μπήκαμε στα νοκ-άουτ και θα περάσουμε τέλεια με προγνωστικα μουντιαλ. Αυτή είναι η αίσθηση που έχω, παρακολουθώντας την 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σήμερα λοιπόν ξεκινά η φάση των “16” με δύο αναμετρήσεις. Θα αφήσω στην άκρη το Αργεντινή-Αυστραλία και θα ασχοληθώ μόνο με την αναμέτρηση της Ολλανδίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

🏆 Μουντιαλικό διπλό δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός ▶️ FREE-MUNDIAL

Ολλανδία – ΗΠΑ Προγνωστικά

Εντελώς διαφορετικοί κόσμοι. Από τη μία πλευρά η Ολλανδία, η οποία αποτελεί μια από τις κλασικές δυνάμεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και από την άλλη οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, που κάνουν σταθερά, ανοδικά βήματα προς το καλύτερο ποδόσφαιρο.

Περίμενα την Ολλανδία του Φαν Χάαλ καλύτερη στη φάση των ομίλων. Έκρινα με βάση την εικόνα της στα προκριματικά και ίσως έκανα λάθος. Αργός ρυθμός, χωρίς ιδιαίτερη φαντασία στο δημιουργικό κομμάτι και στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Το ταλέντο ορισμένων ποδοσφαιριστών της και συγκεκριμένα του Χάκπο στην παρούσα φάση, της χάρισε την πρωτιά και την πρόκριση στα νοκ-άουτ.

Η Ολλανδία τρέχει ένα αήττητο 18 αγώνων. Τελευταία της ήττα, αυτή από την Τσεχία στο EURO όπου και αποκλείστηκε. Από το νέο αίμα στο ολλανδικό ποδόσφαιρο, απουσιάζουν βασικά γρανάζια για να γίνει ανταγωνιστική ομάδα και δεν πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει μακριά. Και μόνο που δύναμή της εμφανίζεται η ανασταλτική λειτουργία, αρκεί.

Στο απέναντι στρατόπεδο, έχουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μια ομάδα που όποτε συναντά ευρωπαϊκή δύναμη, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Τελευταία της νίκη σε Μουντιάλ άλλωστε ήταν το 2002 απέναντι στην Πορτογαλία στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών της τότε. Σε εκείνη τη διοργάνωση πάντως έκανε και τη διαφορά φτάνοντας για πρώτη και τελευταία φορά στα προημιτελικά όπου και αποκλείστηκε από την Γερμανία.

Σε αυτό το Μουντιάλ έχει αγωνιστεί χωρίς άγχος και πίεση. Με θράσος. Το έδειξε κόντρα στην Αγγλία. Περιμένω να το κάνει ξανά σήμερα. Κανείς δεν θα ζητήσει τους λόγους από τους Αμερικανούς αν δεν καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στα προημιτελικά. Το γνωρίζουν αυτό και θεωρώ ότι εκεί πάνω θα πατήσουν για να κάνουν την έκπληξη.

Τι ποντάρω λοιπόν. Αρχικά παίρνω τα κόρνερ των Αμερικανών. Βγάζουν αρκετές επιθέσεις από τις πτέρυγες. Ο Πούλισικ θα αναστατώσει αρκετές φορές την άμυνα των οράνιε. Ανεβάζω το line σε λίγο πιο δύσκολα επίπεδα και παίρνω το Over 4,5.

Ένα δεύτερο ποντάρισμα που θα ακολουθήσω είναι η κίτρινη κάρτα του Τίμπερ. Μάλιστα απορώ που κατάφερε να μην αποβληθεί μέχρι στιγμής. Παρακολουθώντας παιχνίδια της Ολλανδίας, νιώθεις πως ανά πάσα ώρα και στιγμή ψάχνει την φασαρία. Τα μαρκαρίσματά του είναι αρκετά άγαρμπα σε κάποιες περιπτώσεις. Αν οι Αμερικανοί τον σημαδέψουν με τον Πούλισικ, τότε θα πανηγυρίσουμε μια εξαιρετική απόδοση.

Προγνωστικά Στοιχήματος

17:00 Ολλανδία – ΗΠΑ

ΗΠΑ Over 4,5 Κόρνερ (2.32)Τίμπερ Κίτρινη Κάρτα (6.10)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ