ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ Live Streaming

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ Live Streaming

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ Live Streaming

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ Live Streaming: Η Πορτογαλία πέρασε ως πρώτη από τον όμιλό της ίσως και πιο εύκολα από όσο να περίμενε η ίδια. Νίκησε 3-2 την Γκάνα στην πρεμιέρα και 2-0 την Ουρουγουάη, ενώ έχασε 2-1 από τη Νότιο Κορέα την τελευταία αγωνιστική, με ανατροπή, σε μία κατά τα άλλα ανώδυνη ήττα. Ήταν ένα παιχνίδι, άλλωστε, που ο Φερνάντο Σάντος προχώρησε σε αρκετές αλλαγές.

 

Με ηγέτη τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη συμπαράσταση από τους πολλούς ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει, όπως ο Φερνάντες, ο Σίλβα, ο Φέλιξ, ο Λεάο, καλείται να δείξει ότι είναι για παραπάνω. Παραπάνω από όσο πήγε το 2018 στη Ρωσία, όπου είχε αποκλειστεί στους «16» από την Ουρουγουάη με 2-1.

 

Πορτογαλία – Ελβετία: Η ανάλυση του αγώνα

 

Για την Ελβετία δεν είναι μυστικό ότι αποτελεί επιτυχία η πρόκριση στους «16» από έναν τόσο δύσκολο όμιλο. Είναι η 3η σερί διοργάνωση και 4η στις 5 τελευταίες συμμετοχές που περνάει ως εδώ. Καλείται να κάνει το βήμα παραπάνω, αλλά θα παίξει χωρίς άγχος, μιας και είναι το αουτσάιντερ. Αουτσάιντερ αλλά με ποιότητα που αν δεν προσέξει η Πορτογαλία δεν θέλει και πολύ να την «πατήσει». Νίκησε 1-0 το Καμερούν και 3-2 τη Σερβία με το γκολ του Φρόιλερ στο 48’ από το τακουνάκι του Βάργκας και ενδιάμεσα έχασε 1-0 από την Βραζιλία, σε ένα ματς που το πάλεψε πολύ και δέχτηκε το γκολ προς το τέλος.

 

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ελβετία είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Τρίτης.

 

Δείτε τη ζωντανή εκπομπή για το Πορτογαλία – Ελβετία στις 21:00

 

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ