ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Live Streaming

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Live Streaming

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Live Streaming

Η Ολλανδία είναι ίσως η μοναδική ομάδα από τους «8» που βρέθηκαν στα προημιτελικά που δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο ως τώρα. Δεν την έχει τσουλήσει καθόλου την μπάλα, έστω και αν υπήρχαν προσδοκίες για αυτό. Στην τελική, πάντως, το αποτέλεσμα μετράει, ειδικά σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις. Και αυτό «λέει» ότι βρέθηκε στα προημιτελικά εύκολα και χωρίς να ενθουσιάσει.

Είχε την τύχη να κληρωθεί σε εύκολο όμιλο όπου πέρασε εύκολα ως πρώτη. Επιπλέον, είχε και ευνοϊκό ματσάρισμα στους «16». Μπορεί να ζορίστηκε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο μετά τη μείωση του σκορ, όμως, πήρε το παιχνίδι με τις ΗΠΑ με 3-1, μαζί και την πρόκριση. Και κάπως έτσι, οι «οράνιε» βρέθηκαν σβηστά στα προημιτελικά. Και αν καταφέρει να κάνει κάτι δυνατό στη διοργάνωση, στο φινάλε κανείς δεν θα θυμάται ότι δεν έπαιξε μπαλάρα.

Ολλανδία – Αργεντινή: Η ανάλυση του αγώνα

Η Αργεντινή έχει βρεθεί ως εδώ κυρίως χάρη στον Μέσι και το χαρακτήρα που έβγαλε η ομάδα όταν ήρθαν τα ζόρια. Και το θέμα είναι ότι για εκείνη τα ζόρια ήρθαν νωρίς. Βλέπετε, αναγκάστηκε να παίζει «τελικούς» από τη 2η αγωνιστική των ομίλων μετά την ήττα-σοκ από τη Σαουδική Αραβία με 2-1! Και έβγαλε χαρακτήρα και με το Μεξικό (2-0) και με την Πολωνία (2-0), παίρνοντας πρόκριση και πρώτη θέση. Στους «16» του Μουντιάλ 2022 βρήκε εύκολο αντίπαλο, προηγήθηκε με 2-0, αλλά στο τέλος πέρασε με δυσκολία. Θα μπορούσε να το είχε «καθαρίσει» με ένα τρίτο γκολ, έχασε κάποιες καλές στιγμές, είδε την Αυστραλία να μειώνει σε 2-1 και να έχει δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 81’ και στο 97’ να βάλει και δεύτερο και να της βάλει μεγαλύτερους μπελάδες. Δεν συνέβη, οπότε όλα καλά. Μόνο που τώρα, συγκριτικά έχει πιο δυνατό αντίπαλο απέναντί της.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Ολλανδία και Αργεντινή είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Παρασκευής.

Δείτε τη ζωντανή εκπομπή για το Ολλανδία – Αργεντινή στις 21:00

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ