ΓΑΛΛΙΑ – ΜΑΡΟΚΟ Live Streaming

ΓΑΛΛΙΑ – ΜΑΡΟΚΟ Live Streaming

ΓΑΛΛΙΑ - ΜΑΡΟΚΟ Live Streaming

Ο δεύτερος ημιτελικός του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Γαλλία και Μαρόκο, αποτελεί γεγονός. Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια αντιμετωπίζει την ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά, αφού το Μαρόκο κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, έφτασε μέχρι τους 4 της διοργάνωσης και έγινε ταυτόχρονα η πρώτη αφρικανική ομάδα που το καταφέρνει αυτό σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όποια από τις δύο ομάδες κατορθώσει να πάρει την πρόκριση, θα αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό απέναντι στην Αργεντινή, που με σχετική άνεση κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 της Κροατίας, στον έτερο ημιτελικό που έγινε χτες.

Η Γαλλία πήρε την πρόκριση αντί της Αγγλίας, με 2-1, στα προημιτελικά, στο πιο δύσκολο ματς που κλήθηκε να δώσει στη διοργάνωση. Νωρίτερα είχε αποκλείσει την Πολωνία στους 16 της διοργάνωσης, ενώ με δύο νίκες είχε προκριθεί ως 1η από όμιλο με Αυστραλία, Δανία και Τυνησία.

Το σύνολο του Ντεσάν, με μπροστάρηδες τους Ζιρού, Εμπαπέ και Γκριεζμάν, αν και έχει πολλές απουσίες (Πογκμπά, Καντέ, Μπενζεμά) να διαχειριστεί, τα έχει πάει περίφημα. Απέναντι στους Άγγλους, στο πρόφατο ματς, πέτυχε δύο γκολ με τους Τσουαμενί και Ζιρού, ενώ στο μεσοδιάστημα γνώρισε την ισοφάριση με πέναλτι του Κέιν. Ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρίες στο 84ο λεπτό, πάλι από… τη βούλα, σπαταλώντας τη μεγαλύτερη ευκαιρία της Αγγλίας στην επανάληψη, για την ισοφάριση και ενδεχόμενη παράταση στον αγώνα.

Γαλλία – Μαρόκο: Η ανάλυση του αγώνα

Το Μαρόκο ολοκλήρωσε μεγάλη έκπληξη και στους «8» της διοργάνωσης, αφού απέκλεισε με 1-0 την Πορτογαλία του Κριστιάνο. Νωρίτερα, είχε αποκλείσει στα πέναλτι την Ισπανία, μετά το 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση. Σπουδαίες εμφανίσεις για την άμυνα και τον κίπερ Μπόνο, με τους Μαροκινούς να έχουν δεχθεί μόλις ένα τέρμα στα πέντε ματς που έχουν δώσει –έως τώρα- στο Μουντιάλ 2022. Με όνειρα… τελικού, θα τεθεί αντιμέτωπο με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 2018.

Η αναμέτρηση του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Γαλλία και Μαρόκο είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Τετάρτης.

Δείτε τη ζωντανή εκπομπή για το Γαλλία – Μαρόκο στις 21:00

ΓΑΛΛΙΑ – ΜΑΡΟΚΟ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ