ΚΗΦΙΣΙΑ – ΑΕΚ Live Streaming

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΕΚ Live Streaming

Η Κηφισιά αντιμετωπίζει ΑΕΚ στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ στον περασμένο γύρο της διοργάνωσης, άφησε εκτός συνέχειας τον ΟΦΗ, τον οποίο νίκησε με 1-0 (20/10). Η ομάδα συνεχίζει το νικηφόρο της σερί σε πρωτάθλημα (Σούπερ Λιγκ 2) και Κύπελλο για εννέα αγώνες, ενώ στον πιο πρόσφατο αγώνα με αντίπαλο τον ΟΦ Ιεράπετρας επικράτησε με 1-0, χάρη σε γκολ στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μετά από έξι αγωνιστικές, στο πρωτάθλημα, έχει κάνει το 6Χ6 και με τέρματα 14-1, βρίσκεται στην κορυφή του 2ου ομίλου, πάνω από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Απαιτητική η αποστολή απέναντι στην ΑΕΚ, σε διπλές αναμετρήσεις, με στόχο την οκτάδα του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ΑΕΚ έκλεισε τις υποχρεώσεις της, πριν τη διακοπή, με το 0-0 κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ δεν έχει γνωρίσει απώλεια στα 10 πιο πρόσφατα ματς που έδωσε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Βρίσκεται στη 2η θέση της Σούπερ Λιγκ, πίσω από τον Παναθηναϊκό (-8), διατηρώντας ρεκόρ 9-2-2. Έκανε μίνι προετοιμασία στο διάστημα της διακοπής, δίνοντας και φιλική αναμέτρηση απέναντι στη βελγική Σερένγκ, την οποία νίκησε με 2-0. Τα τέρματα της ομάδας, στον αγώνα, πέτυχαν οι Μήτογλου και Αραούχο.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Κηφισιά και ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 21:30 της Πέμπτης.

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΑΕΚ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από