Αυτός είναι ο διαιτητής του τελικού του Μουντιάλ

Αυτός είναι ο διαιτητής του τελικού του Μουντιάλ

Τον Πολωνό, Σίμον Μαρτσίνιακ, όρισε η FIFA για να σφυρίξει τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Γαλλία.

Τρεις ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ του Κατάρ, ανάμεσα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία και την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι, η FIFA ανακοίνωσε ποιος θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Από την παγκόσμια ομοσπονδία ορίστηκε ο Πολωνός ρέφερι, Σίμον Μαρτσίνιακ, ο οποίος σε ηλικία 41 ετών θα γίνει ο πρώτος Πολωνός διαιτητής στην ιστορία που θα διευθύνει έναν τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτή θα είναι η τρίτη αναμέτρηση στην οποία θα σφυρίξει στο Κατάρ, μετά τις αναμετρήσεις της Γαλλίας με τη Δανία (2-1) και της Αργεντινής με την Αυστραλία (2-1).

Διαβάστε επίσης: Από το Αγρίνιο στην… Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ο Μαρτσίνιακ μάλιστα δεν είναι άγνωστος και στο ελληνικό κοινό καθώς έχει διευθύνει αρκετές αναμετρήσεις ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως το Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ (2-1), το Γουλβς – Ολυμπιακός (1-0), το ΑΕΚ – Βίντι (1-1), το Μπενφίκα – ΠΑΟΚ (3-0), αλλά και το Ελλάδα – Ισπανία (0-1).

Επιπλέον τη σεζόν 2020-2021 βρέθηκε και στο πρωτάθλημα της Super League, για τον αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη (2-2) της κανονικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ