Πολλές οι απουσίες της ΑΕΚ για το ματς με την Κηφισιά (Pic)

Πολλές οι απουσίες της ΑΕΚ για το ματς με την Κηφισιά (Pic)

Πολλά τα προβλήματα για τον Ματίας Αλμέιδα ενόψει της αναμέτρησης με την Κηφισιά στη Ριζούπολη.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το πρώτο παιχνίδι με την Κηφισιά (15/12, 21:30) για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει να διαχειριστεί πάρα πολλά προβλήματα.

Ούτε ένας ούτε δύο αλλά δέκα παίκτες είναι εκτός για διάφορους λόγους, με τον Αργεντινό τεχνικό να παίρνει πολλούς ποδοσφαιριστές από την ΑΕΚ Β’ στην αποστολή.

Διαβάστε επίσης: «Μπαμ» με τον Αντετοκούνμπο ψάχνει ο Παναθηναϊκός – Τι σημαίνει αυτό για Μήτογλου και Ολυμπιακό…

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Κώστας Γαλανόπουλος και Θεοδόσης Μαχαίρας επανεντάχθηκαν στο πρόγραμμα της ομάδας. Στο ιατρικό δελτίο παραμένουν οι Μοχαμάντι, Τζαβέλλας, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Ραντόνια, ενώ ο Ντομαγκόι Βίντα εξακολουθεί να έχει διεθνείς υποχρεώσεις.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (21.30) εκτός έδρας αγώνα για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την Κηφισιά, στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Παρράς, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Κοσίδης, Χριστόπουλος Ε., Σκόνδρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ