StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις για τη Δευτέρα 19/12

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις για τη Δευτέρα 19/12

Ανάλυση και Προγνωστικά

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ (21:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Από τα πρώτα λεπτά βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στην αναμέτρηση της Σαρδηνίας. Η Περούτζια βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Κάλιαρι, αλλά κατάφερε να επιστρέψει και να ισοφαρίσει σε 2-2. Ωστόσο, έφυγε με άδεια χέρια από την έδρα της Κάλιαρι, με τον Παβολέτι να την πληγώνει στο 81ο λεπτό. Τρίτο συνεχόμενο ματς μακριά από το τρίποντο για την ομάδα του Φαμπρίτσιο Καστόρι, που παλεύει να βγει στον… αφρό. Παρόλα αυτά, παραμένει πάντα στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα της Serie B με 13 γκολ. Τεράστιο το πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι, με τους παίκτες της Περούτζια να έχουν βρει μόλις 12 φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Δύο νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες μετράει μπροστά στο κοινό της η Περούτζια την εφετινή σεζόν.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ (21:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Κάτι παραπάνω από εξαιρετικό είναι το μομέντουμ για τη Βενέτσια το τελευταίο διάστημα. Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα της Βενετίας υπέταξε και την Κοζέντσα, διευρύνοντας το αήττητο σερί της στη Serie B στις τέσσερις αναμετρήσεις. Η Βενέτσια ανασαίνει ξανά τον τελευταίο καιρό και τα θετικά αποτελέσματα την έχουν ανεβάσει στον βαθμολογικό πίνακα. Ο σύλλογος της Βενετίας προσπαθεί να… απεμπλακεί από την επικίνδυνη ζώνη και αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην 16η θέση της κατηγορίας με 19 πόντους. 20-24 ο μέχρι τώρα απολογισμός στα γκολ, με τη Βενέτσια να αντιμετωπίζει αρκετά θέματα στα μετόπισθεν. Εξαιρετική μακριά από την έδρα της στο εφετινό πρωτάθλημα. Μετράει τρία τρίποντα, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Γουίγκαν πάει πολύ άσχημα και έχει μπλέξει ήδη σε μπελάδες, για την ακρίβεια θα πρέπει να κάνει ένα τρομερά καλό σερί για να φύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Βρίσκεται στην 22η θέση με 24 βαθμούς και στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχουν δυο ήττες, δυο ισοπαλίες και μονάχα μια νίκη. Δύσκολα θα μπορέσουν να πάρουν κάτι θετικό από αυτή την αναμέτρηση. Ο Κόλο Τουρέ θα πρέπει να βρει έναν τρόπο η ομάδα του αφενός να αρχίσει να σκοράρει κι αφετέρου να μάθουν να διαχειρίζονται τα παιχνίδια χωρίς να χάνει η ομάδα του τη συγκέντρωση της.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Παιχνίδι με διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας και τρέχουν ένα εξαιρετικό σερί που λέει πως έχουν τέσσερις νίκες και μια μόλις ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει 3 εκτός έδρας σερί νίκες και είναι μια ομάδα που μοιράζει θέαμα ενώ τα παιχνίδια της δεν ξεφεύγουν στο σκορ. Το αντίθετο παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα. Για την ακρίβεια το 80% των παιχνιδιών της βρίσκεται στο Under 2,5 γκολ και τα τέσσερα από αυτά στο σύνολο του 0-1 γκολ. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση η απόδοση του διπλού μας αρέσει πολύ και βρίσκεται σε εξαιρετική απόδοση ειδικά αν υπολογίσουμε και τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες. Η προϊστορία των δέκα τελευταίων αγώνων λέει 4 νίκες οι γηπεδούχοι, 3 οι φιλοξενούμενοι και τρία ματς έχουν λήξει ισοπαλία.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ