StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις για την Τετάρτη 21/12

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις για την Τετάρτη 21/12

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Μια ιδιαίτερη πρωτιά κατέχει η Μπλάκμπερν σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν. Οι Ρόβερς είναι η μοναδική ομάδα και στις τέσσερις κατηγορίες της Αγγλίας (Premier League, Championship, League One, League Two), η οποία σε 20+ παιχνίδια πρωταθλήματος, δεν έχει καμία ισοπαλία.

Πρωταρχικός στόχος είναι η επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια, αλλά η πρόκληση της πρόκρισης στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ μετά από 11 ολόκληρα χρόνια είναι μεγάλη. Ξεπέρασε διαδοχικά τα εμπόδια των Χάρτλπουλ, Μπράντφορντ και στον προηγούμενο γύρο της Γουέστ Χαμ, κάνοντας την έκπληξη.

Στο πρωτάθλημα της Championship προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Νόριτς, που την διατήρησε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 39β. σε 23 αγώνες.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του τρίτου γύρου του Λιγκ Καπ σημείωσε η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία νίκησε με σκορ 2-0 την Τότεναμ και πήρε μια τεράστια πρόκριση. Πριν από τους «σπερς», είχε ξεπεράσει το εμπόδιο της Γκρίμσμπι. Στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή της Premier League για το Παγκόσμιο Κύπελλο, είχε νικήσει 1-0 την Κρίσταλ Πάλας, ξεκολλώντας για πρώτη φορά από την τελευταία θέση. Έδωσε τέσσερα φιλικά αυτόν τον μήνα και φάνηκε να χάνει τον ρυθμό που είχε αρχίσει να βρίσκει. Στα τρία πρώτα, γνώρισε ισάριθμες ήττες από Στόουκ, Ολυμπιακό και Ατρόμητο, δεχόμενη έξι τέρματα και μόνο στο τελευταίο έδειξε καλύτερα δείγματα, επικρατώντας 2-1 της Βαλένθια. Το Λιγκ Καπ δεν την αφήνει αδιάφορη, αλλά μπροστά της έχει τα ματς-φωτιά με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι.

Η εκτίμηση του αγώνα

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΜΠΕΡΝΛΙ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Με παιχνίδι για το Λιγκ Καπ Αγγλίας επιστρέφει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην δράση. Έδωσε κάποια φιλικά στο διάστημα της διακοπής, επί ισπανικού εδάφους. Μικρή σημασία ότι έχασε από Κάντιθ (4-2) και Μπέτις (1-0), άλλωστε έτσι κι αλλιώς είχε πολλές απουσίες λόγω του Μουντιάλ 2022. Πριν τη διακοπή, είχε κλείσει με δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Φούλαμ, με το γκολ του Γκαρνάτσο στο φινάλε, ωστόσο δεν τη λες και καλή την εικόνα της ως τώρα στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην 5η θέση και πολλά παιχνίδια τα έχει πάρει χωρίς να είναι καλά. Είναι στη διαδικασία του «χτισίματος» και μένει να δούμε πόσο χρόνο θα χρειαστεί ο Τεν Χαγκ για να την αλλάξει.

Στη διοργάνωση του Λιγκ Καπ Αγγλίας απέκλεισε με 4-2 την Άστον Βίλα. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά το γύρισε στο τελευταίο μέρος του αγώνα με Ράσφορντ (67’), Φερνάντες (78’) και ΜακΤόμινεϊ (90’). Όπως και να’ χει, έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα ανταποκριθεί η Γιουνάιτεντ στη μετά-Ρονάλντο εποχή. Θυμίζουμε, το συμβόλαιό του λύθηκε λίγες μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ 2022 μετά τη συνέντευξή του όπου κατηγορούσε την ομάδα του! Αμφίβολος δίνεται ο Νταλότ.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΜΠΕΡΝΛΙ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Μπέρνλι παίζει στην Championship αλλά έχει εξαιρετική παρουσία. Αν συνεχίσει έτσι, τότε θα επιστρέψει άμεσα στην Premier League. Για την ώρα, είναι πρωτοπόρος με 47 βαθμούς και στο +8 από την 3η θέση (Μπλάκμπερν). Έχει μόλις δύο ήττες στη σεζόν, το 1-0 από τη Γουότφορντ στις 12/8 και το 5-2 από τη Σέφιλνντ Γιουνάιτεντ στις 5/11. Από τότε, μετράει 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, βάζοντας σε όλα τα ματς 3 γκολ: 3-0 την Μπλάκμπερν, 3-0 την ΚΠΡ, 3-1 τη Μίντλεσμπρο. Στο Λιγκ Καπ Αγγλίας απέκλεισε εκτός 1-0 τη Σριούσμπερι (League One) και εντός 3-1 την Κρόουλι (League Two). Τώρα στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλι Στοίχημα έχει σαφώς πολύ (πιο) δύσκολο έργο, αλλά είναι και μία πρόκληση για τον Βινσέντ Κομπανί και τους ποδοσφαιριστές του. Εκτός ο Μόντερ, αμφίβολοι Γουέλμπεκ και Γουέμπστερ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ