StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 30/12)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 30/12)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Το πάλεψε η Γουέστ Χαμ στο «Έμιρεϊτς» αλλά άντεξε μόνο για ένα ημίχρονο. Προηγήθηκε με το πέναλτι του Μπενραχμά στο 27’, αλλά στο δεύτερο λύγισε. Και μέσα σε κάτι λιγότερο από ένα 20λεπτο, δέχτηκε τρία γκολ και εν τέλει ηττήθηκε με 3-1 από την Άρσεναλ. Ήταν η 4η διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα και 5η συνεχόμενη αν βάλουμε και τον αποκλεισμό από την Μπλάκμπερν στα πέναλτι στο Λιγκ Καπ Αγγλίας! Και κάπως έτσι, χωρίς να έχει πάρει βαθμό εδώ και καιρό, έχει βρεθεί πολύ κοντά στις τελευταίες θέσεις. Δεν είναι για εκεί και καλείται να το γυρίσει. Την έχει πάρει από κάτω, αλλά έχει την ποιότητα να βγει μπροστά και να πάρει ανάσα. Τελευταία της νίκη στην Premier League είναι το 2-0 επί της Μπόρνμουθ στις 24 Οκτωβρίου! Εκτός για το Γουέστ Χαμ – Μπρέντφορντ Στοίχημα δίνονται ο Κορνέ και ο Ζουμά, αμφίβολος ο Αγκουέρντ και ο Σκαμάκα.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Μπρέντφορτ την κάνει μια χαρά τη δουλειά της και φέτος, παρά το γεγονός ότι πολλοί δεν της έδιναν τύχη. Έμεινε στο 2-2 με την Τότεναμ εντός έδρας, ούσα πολύ καλή και άκρως αποτελεσματική. Προηγήθηκε με 2-0 με το γκολ του Γιάνελτ στο 15’ και του Τόνι στο 54’, έφτασε πολύ κοντά σε άλλη μία μεγάλη επιτυχία, αλλά «μίλησε» η ποιότητα των «πετεινών» (2-2). Είχε προηγηθεί, προ διακοπής, το σπουδαίο διπλό στο Μάντσεστερ με 2-1 επί της Σίτι με τα δύο γκολ του Τόνι, το δεύτερο στο 98’. Για την ώρα είναι πολύ καλά στους 20 βαθμούς, αλλά ξέρει ότι στην πορεία του πρωταθλήματος θα χρειαστεί κι άλλα ποντάκια. Δέχεται εύκολα γκολ (27), αλλά σκοράρει κιόλας (25) και προς στιγμήν αυτό είναι που μετράει περισσότερο. Εκτός είναι ο Άγιερ, ο Χίκι και ο Στρακόσια, αμφίβολος δίνεται ο Ονιέκα.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΛΕΣΤΕΡ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Σημαντική νίκη στο «Βίλα Παρκ» με 3-1 επί της Άστον Βίλα πήρε η Λίβερπουλ. Την είχε μεγάλη ανάγκη. Βασικά, έχει ανάγκη να κάνει ένα σερί που θα της δώσει ψυχολογία και μεγαλύτερες πιθανότητες να προλάβει την 4άδα. Ήταν η 3η σερί νίκη στο πρωτάθλημα μετά την εντός έδρας ήττα-σοκ με 2-1 από τη Λιντς. Ακολούθησε το 2-1 επί της Τότεναμ στο Λονδίνο και το 3-1 επί της Σαουθάμπτον. Για την ώρα, πήρε μεγαλύτερη ψυχολογία με τη μεταγραφή του Γκάκπο. Και μόνο που τον ήθελε και το καλοκαίρι και τώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι μεγάλη υπόθεση. Πολύ καλός ποδοσφαιριστής ο Ολλανδός, μπορεί να καλύψει το κενό που άφησε το περασμένο καλοκαίρι ο Σάντιο Μανέ. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σήμερα, με το νέο έτος θα μπορεί να παίξει. Κοινώς, το ντεμπούτο του αναμένεται να γίνει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Μπρέντφορντ (2/1/2023). Εκτός είναι ο Ντίας, ο Ζότα, ο Μίλνερ, ο Φιρμίνο. Επιστρέφει ο Κονατέ.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΛΕΣΤΕΡ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Όλα στραβά πήγαν για τη Λέστερ στο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ. Δεν είναι μόνο ότι έχασε 3-0 εντός έδρας, σκορ που διαμορφώθηκε από το 32’, αλλά ότι έχασε και τον Πρατ. Ο Ισπανός χαφ χτύπησε νωρίς, στο 15λεπτο και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Γενικά η Λέστερ έκανε πολύ κακή εκκίνηση στον αγώνα, βρέθηκε να χάνει 1-0 στο 3’ και 2-0 στο 7’. Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε την μπάλα, πίεσε, αλλά η εξαιρετική Νιούκαστλ αμύνθηκε υποδειγματικά. Είχαν προηγηθεί οι δύο εκτός έδρας νίκες με 2-0 απέναντι σε Έβερτον και Γουέστ Χαμ. Ξεκίνησε πολύ άσχημα (μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου δεν είχε νίκη), αλλά τις έκανε μαζεμένες, 5 σε 9 αγώνες. Πήρε μεγάλη ανάσα, αλλά έχει δρόμο ακόμα. Εκτός για το Λίβερπουλ – Λέστερ Στοίχημα είναι και ο Μάντισον, ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής που έχει ο Μπρένταν Ρότζερς στη διάθεσή του.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ