ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ Live Streaming

Η 16η αγωνιστική της Super League ρίχνει αυλαία το βράδυ της Τετάρτης (4/1) με το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη. Ο ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική, έκανε την γκέλα που δεν ήθελε, πριν το ντέρμπι. Συγκεκριμένα, μετά από πέντε σερί νίκες σε πρωτάθλημα (4) και Κύπελλο (1) χωρίς να δεχτεί γκολ, ο ΠΑΟΚ είδε το μομέντουμ του να δέχεται «χτύπημα» στο Περιστέρι.

Προηγήθηκε με τον Ολιβέιρα στο 26′, δέχτηκε την ισοφάριση στο 72′ από τον Κουέν και έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο. Έχει βρει πατήματα η ομάδα του Λουτσέσκου, που σκαρφάλωσε στην 3η θέση (έπεσε 4ος μετά τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού. O έμπειρος Ρουμάνος τεχνικός, δεν μπορεί να υπολογίζει στους χαφ Καντουρί και Κούρτιτς, όπως και ο μπακ Τσαούσης. Αντίθετα, επιστρέφει ο χαφ Σοάρες και ο μπακ Σάστρε.

Στην καλύτερη του φάση είναι ο Άρης μέσα στη σεζόν, ο οποίος μετράει αήττητο εφτά αγωνιστικών σε πρωτάθλημα (έξι ματς) και κύπελλο (ένα ματς). Την περασμένη αγωνιστική, ο Άρης υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό, τον «πάτησε» αλλά έπρεπε να περιμένει μέχρι το 52’ για να πανηγυρίσει το γκολ και να μετρήσει, γιατί τα δύο στο πρώτο μέρος ακυρώθηκαν από το VAR.

Σίγουρα δεν είναι υπόδειγμα σταθερότητας ο Άρης, αλλά πάει στη Τούμπα με το αήττητο σερί των πέντε αγώνων κόντρα στον μισητό αντίπαλο ανεξαρτήτου έδρας. Δεν πρόλαβε τελικά να αποθεραπευτεί και αποκλείστηκε ο αρχισκόρερ Πάλμα. Παραμένει σταθερά εκτός δράσης ο στόπερ Ενκουλού, αλλά ντεμπουτάρει σε αποστολή – και πιθανότατα και στο αρχικό σχήμα – ο νεοαποκτηθέντας αμυντικός χαφ, Νταρίντα.

Η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 της Τετάρτης.

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ