StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 11/1)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 11/1)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΜΙΛΑΝ – ΤΟΡΙΝΟ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Όταν είσαι η Μίλαν, μπαίνεις σε κάθε διοργάνωση με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Πέρυσι, οι «ροσονέρι» έφτασαν στα ημιτελικά, όπου και αποκλείστηκαν από την μετέπειτα κάτοχο, Ίντερ, με την οποία θα τεθούν αντιμέτωποι την Τετάρτη 18/1 στον τελικό του Σούπερ Καπ. Φέτος, θέλουν να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια, αρχής γενομένης από το αποψινό με την Τορίνο. Πριν από αυτό, πρέπει να ξεπεράσουν το σοκ της εντός έδρας ισοπαλίας με τη Ρόμα για το πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Πιόλι προηγήθηκαν 2-0 στο 77’, αλλά στη συνέχεια έπαθαν μπλακ άουτ, δέχθηκαν δύο γκολ (87’ και 90’+4’) και το τελικό 2-2 τους έφερε στο -7 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Νάπολι. Εκτός πλάνων οι Μενιάν (κίπερ), Φλορέντσι (μπακ), Μπάλο-Τουρέ (μπακ), Κγιάερ (στόπερ), Κρούνιτς (χαφ), Μεσίας (εξτρέμ), Ιμπραήμοβιτς (φορ), Οριγκί (επιθετικός).

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΜΙΛΑΝ – ΤΟΡΙΝΟ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Τορίνο καλείται για τρίτη φορά την τελευταία τετραετία να αντιμετωπίσει τη Μίλαν στο Κύπελλο. Μάλιστα, η ομάδα του Μιλάνου είναι αυτή με την οποία έχει συναντηθεί τις περισσότερες φορές (24) στη διοργάνωση. Και δεν τα έχει πάει καθόλου άσχημα, αφού μετράει 9 νίκες, 8 ισοπαλίες και άλλες 7 ήττες. Η «γκρανάτα» έφτασε μέχρι τη φάση των «16» αποκλείοντας αρχικά την Παλέρμο (3-0 εντός) και εν συνεχεία την Τσιταντέλα (4-0 εντός). Το Κύπελλο δεν είναι στόχος, αλλά θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της. Στο πρωτάθλημα, προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Σαλερνιτάνα, σε ένα ματς που ήταν καλύτερη, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και το αποτέλεσμα την αδικεί. Υποχώρησε στη 10η θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται στο -8 από την προνομιούχο εξάδα. Δεν υπολογίζονται οι Άινα (μπακ-χαφ), Ιλχάν (μέσος) και Πελέγκρι (φορ), οι οποίοι είναι τραυματίες.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΛΟΡΙΑΝ – ΜΟΝΑΚΟ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Σπουδαίο ματς για τη Λοριάν στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει εντός ευρωπαϊκών θέσεων. Στους 31 βαθμούς οι γηπεδούχοι, στους 33 οι φιλοξενούμενοι, ανταγωνιστές στην ίδια… μάχη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Με τους γηπεδούχους να αποτελούν την έκπληξη. Άφησε πίσω της την ήττα από τη Μονπελιέ με 0-2, επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Ανζέ και στο Κύπελλο διέλυσε με 6-0 τη Σατενιερέ και πήρε εύκολα την πρόκριση. Πλέον όμως έχει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στους Μονεγάσκους, τους οποίους θα υποδεχτεί χωρίς τους Λε Μπρις, Λαπόρτ και Εμβογκό.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΛΟΡΙΑΝ – ΜΟΝΑΚΟ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Επέστρεψε με δύο νίκες στο πρωτάθλημα απέναντι στην Οσέρ με 3-2 και την Μπρεστ με 1-0, πλην όμως το σοκ στο Κύπελλο υπήρξε τεράστιο για τη Μονακό. Απέναντι στην Ροντέ, τη 17η της δεύτερη κατηγορίας, η Μονακό προηγήθηκε με 2-0 στο 37′, αλλά είδε τους φιλοξενούμενους να τους ισοφαρίζουν. Το ματς πήγε στην παράταση και από εκεί στα πέναλτι, με τη Ροντέ να πανηγυρίζει μια απίστευτη πρόκριση στο Πριγκιπάτο με το τελικό 5-4. Καλείται να ξεπεράσει το σοκ και να ρίξει βάση στο πρωτάθλημα, που ο στόχος της πρώτης τριάδας παραμένει ανοιχτός και εφικτός. Δύσκολο το ματς με τη Λοριάν, δε θα έχει στη διάθεσή της τον Βόλαντ και τον Γκεμπέλς.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ